Leden 9, 200718 r asi 3x se mě stalo že kupec urgoval kde je balik(po 7dnech od poslani), zatím vždy pomohlo poslat kod zasilky a vždy balik ležel na poště u adresata, jen neměl listek ve schránce
Leden 9, 200718 r Vždy když někomu pošlu balík, tak ho ihned informuju mejlem aby si zásilku pohlídal! Věděl to i mistr Křehlík! Několikrát se mi stalo, že kluci čekali balíčky a nic. Poslal jsem jim ofocený podací lístek a balík se zatím vždy našel.
Leden 9, 200718 r Pozor.Posílal jsem kámošovi před vánoci balík.Pořád mi volal kde je,že se těší.Balík se dnes vrátil zpět s cedulkou nevyzvednuto.přitom vím,že na to čekal a určitě by to vzal.Prostě se na to pošta vysrala.Jinak problémy s balíky před vánoci byly velké jj, můžu potvrdit, taky jsem čekal na balík a když už to trvalo dlouho, tak jsem šel na poštu a už týden to tam leželo a oznámení nebo dodání nic
Leden 10, 200718 r Gil a cosby:tohle se stava u nas hodně často.Mě už parkrat balik putoval zas zpet k dotyčnýmu který mi ho posilal a ja o něm ani nevedel ze už dorazil A to ma zustat na pošte nejakejch 15dní a pak ho zas odešslou dotyčnymu zpet ... Ve schrance taky listek nebyl ale zas moje blbost ze sem za tech par dni nesel na postu pro nej no Ale tady vsechny baliky maj rozvazet takze sem vzdy cekal az tu nekdo zazvoní a ono prt Upraveno Leden 10, 200718 r od kodemi
Leden 10, 200718 r no me se stalo neco podobnyho, taky sem mel mit balik na poste, avsak listek sem nedostal, byl sem se tam teda 2x zeptat, jestli tam neco nemam, ale kde nic, tu nic....jake bylo pak me prekvapeni, kdyz se balik vratil odesilateli a ten mi nadaval, ze nejsem schopnej si to pohlidat, takze ceska posta
Leden 21, 200718 r Přidávám na White list Supráka s nickem "Fancarhifi".Super spolupráce,objednal jsem si na jeho doporučení repro a vše přišlo tak jak slíbil,pěkně zabalené,s dokladem. No prostě paráda -_- -_-
Leden 21, 200718 r Rád bych jen apeloval na svědomí lidí, kterým jsem posílal písmenka a kteří přislíbili určitou odměnu. Bylo vás cca 10 a odměna dorazila jen od 1. Bohužel nemám nicky ani jména, takže nemůžu být konkrétnější. Nejvíc mě nasr.li lidi, který si i napsali o adresu a nic.. .takže vás a už nikomu nic zadara nepošlu. A můžete za to poděkovat jim.
Leden 21, 200718 r Rád bych jen apeloval na svědomí lidí, kterým jsem posílal písmenka a kteří přislíbili určitou odměnu. Co se rozumí pod pojmem "písmenka"?
Leden 21, 200718 r Rád bych jen apeloval na svědomí lidí, kterým jsem posílal písmenka a kteří přislíbili určitou odměnu. Co se rozumí pod pojmem "písmenka"? Použitý písmenka z názvů aut, ze kterých si dotiční skládali co chtěli třeba svůj nick
Leden 21, 200718 r Aha, tak to jo. Zdá se mi to docela šmejdovina si na náklady někoho jiného nechat cosi poslat a pak se na něj vykašlat...
Leden 27, 200718 r Bylzde Super človek,objednal sem si uz u nej uz celkem dost veci a musim řic že fakt skvělá spolupráce..Chválim a doporučuji.. Dobrá domluva,druhý den hned to bylo u mě.. No proste Je to OK ...
Leden 29, 200718 r Majk: Super jednání,dohoda,kvalitní zboží a ta rychlost......... :specool: :specool:
Leden 29, 200718 r neznám uživetele Nicku ale jde o ( Jiří Dokulil Alšova 30 Brno ) objednal držák Loketní opěrky Fabia a neodebral.Takže u mne TY VOLE, ta adresa je jiná než píšeš, takže mě prosím nehaž do Black listu, když jsi to poslal na špatnou ADRESU!!! Díky a těším se na loketku pokus dvě!
Leden 29, 200718 r neznám uživetele Nicku ale jde o ( Jiří Dokulil Alšova 30 Brno ) objednal držák Loketní opěrky Fabia a neodebral.Takže u mne TY VOLE, ta adresa je jiná než píšeš, takže mě prosím nehaž do Black listu, když jsi to poslal na špatnou ADRESU!!! Díky a těším se na loketku pokus dvě! jenom co najdu podací lístek musíš čekat.
Leden 29, 200718 r Nebudem to tady spamovat, ale jen na to ještě jednou zareaguji. Klidně si najdi podací lístek, tam jsis napsat mohl co jsi chtěl. Jelikož si nepromazávat emaily tady na fórum, tak ten email, kdy jsem tě žádal o loketku mám ještě uložený a ta adresa je tam správně! Klidně ti ho přepošlu! ;-) Takže požaduji veřejnou omluvu do blesku a následné pranýřování ve smyslu tahání na lanu za autem (min 2 km) po rozbité veřejné komunikaci! Hlavně abych někdy měl ten držák
Leden 29, 200718 r Nebudem to tady spamovat, ale jen na to ještě jednou zareaguji. Klidně si najdi podací lístek, tam jsis napsat mohl co jsi chtěl. Jelikož si nepromazávat emaily tady na fórum, tak ten email, kdy jsem tě žádal o loketku mám ještě uložený a ta adresa je tam správně! Klidně ti ho přepošlu! ;-)Takže požaduji veřejnou omluvu do blesku a následné pranýřování ve smyslu tahání na lanu za autem (min 2 km) po rozbité veřejné komunikaci! Hlavně abych někdy měl ten držák dobře tímto skláním hlavu a příští týden letí do Brna. Upraveno Leden 29, 200718 r od RomanR25
Leden 30, 200718 r Uz to tady bylo nekolikrat, ale me to proste neda, Vasu nechame prohlasit za svateho, nebo tak neco .. bral jsem od nej uz dost veci a pokazde jsem si rikal, ze lepsi uz to byt nemuze, ale jeho preciznost v baleni a rychlosti me proste pokazde prekvapi .. takze se
Leden 31, 200718 r Přidávám člena s nickem SEBO,objednal jsem si zboží,které přišlo velice dobře zabalené a v rychlém čase. Průběžně informoval e-mailem co a jak. Radost spolupráce.. :specool: :specool: Upraveno Leden 31, 200718 r od mobb77
Únor 6, 200718 r White power list funtom: Kupoval jsem od něj osobně pneu a slouží dobře, vše v pořádku Bryzde: Kupoval jsem od něj osobně RS pedály, vše v pořádku Fíla: Kupoval jsem od něj osobně žárovky diadem, vše v pořádku Cozby: Nechal jsem si od něj poslat přední světla L a K, perfektně zabalené a poslal to hned ten den co jsem mu napsal že je chci Tyhle lidi mužu doporučit
Únor 8, 200718 r White list: Cosby: Kupoval som kotucovu napravu - osobny odber - plna spokojnost 100 % Sebo: Kupoval som derovane Zimmermanny - osobny odber - plna spokojnost. Doporucujem obchodovat
Únor 9, 200718 r já nevím jak vy ale já většínou npošlu ofocenej podací lístek není přece takovej problém ofotit podací lístek a ten komu to má přijít může s číslem zásilky vyřešit daleko víc Upraveno Únor 9, 200718 r od Vaša
Únor 9, 200718 r jasně Váša má pravdu ,poslal mi opěrky ,pošta mi ani nedala vědět ,ale protože mi poslal podací lístek tak jsem jim ho ukázal a najednou mi řekli ( po hodině hledání ),že je v autě aže mi balík dovezou určitě večer .A jejich výmluva že tam nikdo nebyl je trapná na prodejně je vždy někdo od 8 do 18 hodin .Ani lístek mi tam nedali.
Únor 10, 200718 r Black list:novi37 - Objednal si držák nápojů a nepřevzal.. Omlouvám se jemu ze sem byl na nej tak hrubej ale naštvalo mě to dost. Prý to zblbla pošta no nevim .. neveřim tomu .. měl to tam ležet a kdyz se chodil ptat napoštu určo by mu ho dali Obhajuj se novi jak chces proste to tak dopadlo .. promin pohoda no, ty kteri mi neco posilali, tak vedi, ze sem si to vzdycky vyzvednul v co nejkratsi dobe, zapomenul si ale opomenout, ze kdyz to takhle dopadlo, tak sem ti napsal, at mi posles cislo uctu a chcel sem ti poslat penize, ktere si vyhodil za postovne... jinak sem se na poste byl ptat nekolikrat a bohuzel mi nic nedorazilo, mrzi mne to, ale opravdu zato nemuzu...
Únor 10, 200718 r jasně Váša má pravdu ,poslal mi opěrky ,pošta mi ani nedala vědět ,ale protože mi poslal podací lístek tak jsem jim ho ukázal a najednou mi řekli ( po hodině hledání ),že je v autě aže mi balík dovezou určitě večer .A jejich výmluva že tam nikdo nebyl je trapná na prodejně je vždy někdo od 8 do 18 hodin .Ani lístek mi tam nedali. ja sem nedostal ani jeden listek, u nas doma porad nekdo je, a nikdo z posty nezvonil...no a kdyz se byl na poste a ptal sem se, tak taky nic, tak teda fakt nevim, kde sem udelal takovou chybu, abych byl mazlej na blacklistu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.