Martan Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) Scháním nějako grafickou kartu má odešla do věčných lovišť. cca do 2500Kč neví někdo o nějaké dobré? mám tam ati 9200series AGP 8x Editováno: 29. Duben 2007, autor: Martan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Scháním nějako grafickou kartu má odešla do věčných lovišť. cca do 2500Kč neví někdo o nějaké dobré? tTo musíš specifikovat. AGP 4x, 8x. PCI-expres nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 ASI AGP........ 4x lebo 8X je uplne jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 mám tam AGP 8x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 v teto cenove hladine kolem 2500,- sezenes bud Sapphire ATI X1650 256MB a nebo jestli preferujes nvidii tak geforce 7600GS napr. s pasivnim chlazenim GigaByte MAYA GV-N76G256D-RH 256MB .... kazdy ti doporuci neco jineho, ja bych sel radsi do ATI .... ale mozna by to chtelo napsat, co mas za ostatni hardware, protoze pak se ti muze stat, ze GK tam pak bude malo vytizena a tudiz zbytecne vyhozene penize .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 v teto cenove hladine kolem 2500,- sezenes bud Sapphire ATI X1650 256MB a nebo jestli preferujes nvidii tak geforce 7600GS napr. s pasivnim chlazenim GigaByte MAYA GV-N76G256D-RH 256MB .... kazdy ti doporuci neco jineho, ja bych sel radsi do ATI.... ale mozna by to chtelo napsat, co mas za ostatni hardware, protoze pak se ti muze stat, ze GK tam pak bude malo vytizena a tudiz zbytecne vyhozene penize .... mám 64bit AMD 3,0 GHz, 1024MB RAM, moc do toho investovat nechci že odešla narychlo a za rok bych chtěl měnit celé PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 jsem dneska zjistil, že mi zřejmě při záručním servisu dali grafickou kartu s polovičníma bajtama a nebo už to taKHLE PRODALI... Kupoval jsem to v KB Expert. Každopádně jsem platil dvojnásobnou. Ale hovno si na nich vemu, protože v záruce to nesmíš rozdělat a když to rozděláš, tak ti řeknou, že sis to tam dal sám. Prostě to je neřešitelné... Dneska jsem PC otevřel a čistil kvůli problému, kterej jsem popisoval jinde. Je to 1/2 roku po záruce, tak jsem to otevřel sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 v teto cenove hladine kolem 2500,- sezenes bud Sapphire ATI X1650 256MB a nebo jestli preferujes nvidii tak geforce 7600GS napr. s pasivnim chlazenim GigaByte MAYA GV-N76G256D-RH 256MB .... kazdy ti doporuci neco jineho, ja bych sel radsi do ATI.... ale mozna by to chtelo napsat, co mas za ostatni hardware, protoze pak se ti muze stat, ze GK tam pak bude malo vytizena a tudiz zbytecne vyhozene penize .... mám 64bit AMD 3,0 GHz, 1024MB RAM, moc do toho investovat nechci že odešla narychlo a za rok bych chtěl měnit celé PC mno tak na tuto konfiguraci jsou uplne v pohode, mozna by tahle konfigurace snesla i lepsi GK, ale tam se zase nevejdes s penezma co do toho chces dat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 jsem dneska zjistil, že mi zřejmě při záručním servisu dali grafickou kartu s polovičníma bajtama a nebo už to taKHLE PRODALI... Kupoval jsem to v KB Expert. Každopádně jsem platil dvojnásobnou. Ale hovno si na nich vemu, protože v záruce to nesmíš rozdělat a když to rozděláš, tak ti řeknou, že sis to tam dal sám. Prostě to je neřešitelné... Dneska jsem PC otevřel a čistil kvůli problému, kterej jsem popisoval jinde. Je to 1/2 roku po záruce, tak jsem to otevřel sám. tak to jsou pekne ku.vy ... proto si radsi skladam pc sam a mam zaruku na kazdy komponent a kdyz se neco posere, tak vim, co reklamuju .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45505 Sapphire ATI Radeon 9600 Pro 256MB nemá někdo zkušenosti? Editováno: 30. Duben 2007, autor: Martan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45505Sapphire ATI Radeon 9600 Pro 256MB nemá někdo zkušenosti? jestli nehrajes moc hry, tak ti bude dostacovat uplne s prehledem, jen bude asi nejslabsi clanek v tvym kompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 hry nehraji vubec. Nebo poradí někdo něco lepšího? Spíš na CAM to používám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 hry nehraji vubec. Nebo poradí někdo něco lepšího? Spíš na CAM to používám jestli ma potrebne konektory, tak ti radeon 9600 bude stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 jsem dneska zjistil, že mi zřejmě při záručním servisu dali grafickou kartu s polovičníma bajtama a nebo už to taKHLE PRODALI... Kupoval jsem to v KB Expert. Každopádně jsem platil dvojnásobnou. Ale hovno si na nich vemu, protože v záruce to nesmíš rozdělat a když to rozděláš, tak ti řeknou, že sis to tam dal sám. Prostě to je neřešitelné... Dneska jsem PC otevřel a čistil kvůli problému, kterej jsem popisoval jinde. Je to 1/2 roku po záruce, tak jsem to otevřel sám. Ale velikost pameti GK poznas i bez rozdelani casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 jsem dneska zjistil, že mi zřejmě při záručním servisu dali grafickou kartu s polovičníma bajtama a nebo už to taKHLE PRODALI... Kupoval jsem to v KB Expert. Každopádně jsem platil dvojnásobnou. Ale hovno si na nich vemu, protože v záruce to nesmíš rozdělat a když to rozděláš, tak ti řeknou, že sis to tam dal sám. Prostě to je neřešitelné... Dneska jsem PC otevřel a čistil kvůli problému, kterej jsem popisoval jinde. Je to 1/2 roku po záruce, tak jsem to otevřel sám. Ale velikost pameti GK poznas i bez rozdelani casu to je fakt .... ale kdyz zakladni uzivatel a nelezes do nastaveni systemu ani GK, tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 jsem dneska zjistil, že mi zřejmě při záručním servisu dali grafickou kartu s polovičníma bajtama a nebo už to taKHLE PRODALI... Kupoval jsem to v KB Expert. Každopádně jsem platil dvojnásobnou. Ale hovno si na nich vemu, protože v záruce to nesmíš rozdělat a když to rozděláš, tak ti řeknou, že sis to tam dal sám. Prostě to je neřešitelné... Dneska jsem PC otevřel a čistil kvůli problému, kterej jsem popisoval jinde. Je to 1/2 roku po záruce, tak jsem to otevřel sám. Ale velikost pameti GK poznas i bez rozdelani casu to jo, ale nikdy mně nenapadlo koukat na ty čísla co tam běhaj při spuštění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Vsak zjistit se to da i primo v systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Já mám tuhle: http://www.czechcomputer.cz/product_doc-8D...190038C95A.html a jsem docela spokojený. Test Drive Unlimited jede parádně na 1280x1024, i když to teda není zásluha jen grafárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.