Kuba Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Nazdárek, mám krátce feldu 1,6. Poslední asi tři tisíce mám problémy s klapkou. Proběhlo vyčištění, to pak bylo lepší, teďka už to zase stojí za prd. Mám auto po diagnostice, potenciometry ok, spínač volnoběhu ok a do klapky jednotka pouští napětí celkem ok dle dílenský příručky. Vypadá to že je něco s tím motorkem to nastavuje klapku. Problém je, že nevím jak se na ten motorek dostat. Někdo myslím tady v těch fórech psal že ten motůrek čistil. Nevíte jak ten motůrek dostat ven, jak to rozebrat aby to pak ještě fungovalo? Mám klapku na stole, ale jak do ho koukám, tak tak mě nenapadá jak do toho...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Jo to vycisteni je v pohode, ale po tom nez to vycistis, musis jit do servisu a oni ti daji zakladni nastaveni skrtici klapky, protoze pri tom cisteni s trosku hnes a pak to jede i nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Jo to vycisteni je v pohode, ale po tom nez to vycistis, musis jit do servisu a oni ti daji zakladni nastaveni skrtici klapky, protoze pri tom cisteni s trosku hnes a pak to jede i nejede. Jestli myslíš vyčištění klapky, tak to je v pohodě, i to základní nastavení, to si dělám sám přes vag, ale já se ptal jestli někdo nemá zkušenosti s rozebráním motorku co nastavuje klapku, ten mám v háji a na ten se potřebuju (než tu klapku uplně zahodim) a zkusit ho vyčistit, ale nevím jak tozebrat ty kolečka a hejblátka, abych se dostal na ten motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.