capacity Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Zdárek všem, prosím potřebuju foto jak vypadá konektor na připojení kabelu na diagnostiku. Mám svazek kabelů a bohužel ho mezi nima nemůžu najít Je to Škoda Octavia 1.8 Turbo RS 20V od r. výroby 2001...kód motoru AUQ předem díky moc všem...capacity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 (editace) Zdárek všem,prosím potřebuju foto jak vypadá konektor na připojení kabelu na diagnostiku. Mám svazek kabelů a bohužel ho mezi nima nemůžu najít Je to Škoda Octavia 1.8 Turbo RS 20V od r. výroby 2001...kód motoru AUQ předem díky moc všem...capacity oct.bmp Editováno: 2. Květen 2007, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capacity Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zdárek všem,prosím potřebuju foto jak vypadá konektor na připojení kabelu na diagnostiku. Mám svazek kabelů a bohužel ho mezi nima nemůžu najít Je to Škoda Octavia 1.8 Turbo RS 20V od r. výroby 2001...kód motoru AUQ předem díky moc všem...capacity díky moooc moc mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zdárek všem,prosím potřebuju foto jak vypadá konektor na připojení kabelu na diagnostiku. Mám svazek kabelů a bohužel ho mezi nima nemůžu najít Je to Škoda Octavia 1.8 Turbo RS 20V od r. výroby 2001...kód motoru AUQ předem díky moc všem...capacity díky moooc moc mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.