honza72 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dostal jsem vypis z VASU, kde je jasne napsano, ze po diagnostice ESP musim udelat jizdni test, ktery zacina nasrtovanim motoru a silnym seslapnutim brzdoveho pedalu, az se rozblikaji do te doby svitici kontrolky abs a esp.. Jenze test mi nejde spustit..Pry dost casty problem v servisech.. Nevite jak na to? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dělal jsem ho teď.Musíš být napíchly s Vagem a el.brzd a spustit test,pak to jde.Copak??Dělal jsi maxidot a svítí ESP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dělal jsem ho teď.Musíš být napíchly s Vagem a el.brzd a spustit test,pak to jde.Copak??Dělal jsi maxidot a svítí ESP?? Ano, delal a ESP sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Myslis Vagem, nebo Vasem? Jizdni test mam aktivovany, mel by se spustit seslapnutim brzdy po nastartovani, ale nespusti... Prosim popis, jak ho spustit Vagem. Diky Honza {volal jsem Ti, ale neberes to...Jsem 00495171....} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Aktivoval sem jízdní test ESP a podle postupu ve VISu mě nejde dokončit a pořad zůstava svitit ABS na budíkách..nevíte nekdo postup jak ho dokončit nebo nejak vypnout?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 A pročpak jsi do toho hrabal?Jinak než něco takového začneš dělat,pořádně čti a informuj se,třebas se i dozvíš,že VIS někdy i pěkně lže. Vypnout nejde,musíš jej dokončit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 nastavoval sem podvolantovej krouzek,porad to neslo tak jsem dával i jiný nastavení..nakonec se me to povedlo ale videl jsem jeste jizdni test esp tak sem ho taky zkusil a ouha nejak me nejde dokoncit..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Zastav se do škodovky, tam si stím poradí. když né, tak se zastav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 citim se blbe kdyz musím pro radu do skodovky..ale zitra valim dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Jsem zvědav jak ve škodovce dopadneš.Když tak -Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 (editace) Pokud vědí, tak bez problému...COSBY, všude snad nejsou taková jelita, jak tam u Vás... Editováno: 24. Září 2012, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 u nás už to umí,ale je jich spousta,kde budou čumět jak paka. Jinak pořád nechápu autora.Co nastavoval na kroužku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 to uz je ted jedno mel sem celej sloupek řízení rozkradenej a namontovaný jiný veci poshanel sem dobrý a nastavil a divam na diag že umožnuje i nejaký odzkoušení(jizdní test ESP) tak sem chtel zkusit a dál už vidíš do servisu pojedu az ve stredu tak uvidim jak si poradi..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 COSBY asi jsi je to už naučil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPER Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Chlapi pomoc,taky jsem zkusil aktivaci jizdniho testu a nejde mi to vypnout at delam co delam kontrolka ABS pořad svití,prosim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPER Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 teda jizdní test ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Chce to jezdit, jinak si najdi někoho, kdo to umí...škodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 ani škodovka není záruka toho, že to umí a někdy nejde ani dokončit, pokud je načatý třeba snímač abs....(ložisko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ale umí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 řekněme měli umět.... rozhodně je tam větší pravděpodobnost, že to umí, než u nějakého všeuměl servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THe_KbK Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Borci je to jedoduchý, taky sem s tím práci měl problém. Chce to velký parkoviště. Zapnete ten test přes diagnostiku, vytáhnete konektor, a děláte osmičky, ve 30km/h. Jinak děláte osmičky takovým stylem že se to auto chce utrhnout ale nesmí prohrábnout kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Zdravím panove nekdo kdo by mi dokončil jizni test ESP a nakodoval jednotku? zakladni nastaveni jsem zvladnul ale asi zbytečne když podle VIS se ma test udelat do minuty. Stjen mi ten test proste udelat nejde. O2 1,9tdi BXE 2007 ESP jednotka 1K0 907 379 AE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.