Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dostal jsem vypis z VASU, kde je jasne napsano, ze po diagnostice ESP musim udelat jizdni test, ktery zacina nasrtovanim motoru a silnym seslapnutim brzdoveho pedalu, az se rozblikaji do te doby svitici kontrolky abs a esp..

Jenze test mi nejde spustit..Pry dost casty problem v servisech..

Nevite jak na to?

Honza

Vloženo

Myslis Vagem, nebo Vasem?

Jizdni test mam aktivovany, mel by se spustit seslapnutim brzdy po nastartovani, ale nespusti...

Prosim popis, jak ho spustit Vagem.

Diky

Honza

{volal jsem Ti, ale neberes to...Jsem 00495171....}

• o 5 let později...
Vloženo

Aktivoval sem jízdní test ESP a podle postupu ve VISu mě nejde dokončit a pořad zůstava svitit ABS na budíkách..nevíte nekdo postup jak ho dokončit nebo nejak vypnout?dik

Vloženo

A pročpak jsi do toho hrabal?Jinak než něco takového začneš dělat,pořádně čti a informuj se,třebas se i dozvíš,že VIS někdy i pěkně lže.

Vypnout nejde,musíš jej dokončit.

Vloženo

nastavoval sem podvolantovej krouzek,porad to neslo tak jsem dával i jiný nastavení..nakonec se me to povedlo ale videl jsem jeste jizdni test esp tak sem ho taky zkusil a ouha nejak me nejde dokoncit..dik

Vloženo

to uz je ted jedno mel sem celej sloupek řízení rozkradenej a namontovaný jiný veci poshanel sem dobrý a nastavil a divam na diag že umožnuje i nejaký odzkoušení(jizdní test ESP) tak sem chtel zkusit a dál už vidíš :kol-26: do servisu pojedu az ve stredu tak uvidim jak si poradi..dik

• o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Borci je to jedoduchý, taky sem s tím práci měl problém. Chce to velký parkoviště.  Zapnete ten test přes diagnostiku, vytáhnete konektor, a děláte osmičky, ve 30km/h. Jinak děláte osmičky takovým stylem že se to auto chce utrhnout ale nesmí prohrábnout kola. 

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím panove nekdo kdo by mi dokončil jizni test ESP a nakodoval jednotku? zakladni nastaveni jsem zvladnul ale asi zbytečne když podle VIS se ma test udelat do minuty. Stjen mi ten test proste udelat nejde. O2 1,9tdi BXE 2007 ESP jednotka 1K0 907 379 AE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...