Publikováno Květen 3, 200718 r Zdravím, nemá někdo osobní zkušenost s pokovením oken od firmy Sklatony v Olomouci? Rozhoduji se jestli ano nebo ne. Každa informace dobrá. Díky
Květen 3, 200718 r me pokovovali fabku combi,vysledek ok,ale priste jsem sel do folii,proc?rano jsem tam dovezl auto,mel jsem pro nej dojet v pet odpol,tak me kamos zavezl pres celou ol,prijdu tam a auto rozdelane a jest bez skel,tak jsem se zeptal,zda si delaji prdel nebo co,oni,ze za hodku mam prijit,ze predni a bocni jsou nahozeny hned a na zadni pouziji rychle lepidlo,za hodku prijdu a zacaly lepit zadni okno,rekl jsem ok a zacal jsem si sam s jednim mechosem nahazovat tapecirunky,rychle se stmivalo,domu jsem dojel o pul 9,staci.........cena 5500kc,u pr tapecirunku u ridice me uz nedrzelo madlo.
Květen 7, 200718 r skla vyhodit doma, když máš kde, a zavézt jim to jen na pokovení. Ušetříš za práci myslím 1500,
Květen 7, 200718 r skla vyhodit doma, když máš kde, a zavézt jim to jen na pokovení. Ušetříš za práci myslím 1500, to jsem chtel udelat,ale co ty zadni lepene?Jedine to sam vyrezat a pak nalepit
Květen 7, 200718 r Autor me pokovovali fabku combi,vysledek ok,ale priste jsem sel do folii,proc?rano jsem tam dovezl auto,mel jsem pro nej dojet v pet odpol,tak me kamos zavezl pres celou ol,prijdu tam a auto rozdelane a jest bez skel,tak jsem se zeptal,zda si delaji prdel nebo co,oni,ze za hodku mam prijit,ze predni a bocni jsou nahozeny hned a na zadni pouziji rychle lepidlo,za hodku prijdu a zacaly lepit zadni okno,rekl jsem ok a zacal jsem si sam s jednim mechosem nahazovat tapecirunky,rychle se stmivalo,domu jsem dojel o pul 9,staci.........cena 5500kc,u pr tapecirunku u ridice me uz nedrzelo madlo. A jak si spokojený se samotným tonováním? Jak to máš dlouho? Přes zimu? Viděl jsi Občanského joudu jak mu odrazem z pokovených oken začalo hořet auto? Furt nevím, dost peněz a ještě by mi zhořelo auto.
Květen 8, 200718 r to jsem nevidel,ale zda se mi to jako blbost.Pokoveni jsem delal tenkrat proto,ze ty folie nebyli tenkrat tak kvalitni,ted je to naopak,jinak sem s tim nemel problem,zase tak zrcadlove to nebylo a to bylo nad ramec atestu,videl jsem feldu pokoveni po 6 letech,,mela takove pricne prasklinky.nechci tady nikoho hanit,technologie se kazdy rok zlepsuji,ale........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.