Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, nemá někdo osobní zkušenost s pokovením oken od firmy Sklatony v Olomouci? Rozhoduji se jestli ano nebo ne. Každa informace dobrá. Díky

Vloženo

me pokovovali fabku combi,vysledek ok,ale priste jsem sel do folii,proc?rano jsem tam dovezl auto,mel jsem pro nej dojet v pet odpol,tak me kamos zavezl pres celou ol,prijdu tam a auto rozdelane a jest bez skel,tak jsem se zeptal,zda si delaji prdel nebo co,oni,ze za hodku mam prijit,ze predni a bocni jsou nahozeny hned a na zadni pouziji rychle lepidlo,za hodku prijdu a zacaly lepit zadni okno,rekl jsem ok a zacal jsem si sam s jednim mechosem nahazovat tapecirunky,rychle se stmivalo,domu jsem dojel o pul 9,staci.........cena 5500kc,u pr tapecirunku u ridice me uz nedrzelo madlo. :doh

Vloženo
me pokovovali fabku combi,vysledek ok,ale priste jsem sel do folii,proc?rano jsem tam dovezl auto,mel jsem pro nej dojet v pet odpol,tak me kamos zavezl pres celou ol,prijdu tam a auto rozdelane a jest bez skel,tak jsem se zeptal,zda si delaji prdel nebo co,oni,ze za hodku mam prijit,ze predni a bocni jsou nahozeny hned a na zadni pouziji rychle lepidlo,za hodku prijdu a zacaly lepit zadni okno,rekl jsem ok a zacal jsem si sam s jednim mechosem nahazovat tapecirunky,rychle se stmivalo,domu jsem dojel o pul 9,staci.........cena 5500kc,u pr tapecirunku u ridice me uz nedrzelo madlo. :doh

A jak si spokojený se samotným tonováním? Jak to máš dlouho? Přes zimu? Viděl jsi Občanského joudu jak mu odrazem z pokovených oken začalo hořet auto? Furt nevím, dost peněz a ještě by mi zhořelo auto.

Vloženo

to jsem nevidel,ale zda se mi to jako blbost.Pokoveni jsem delal tenkrat proto,ze ty folie nebyli tenkrat tak kvalitni,ted je to naopak,jinak sem s tim nemel problem,zase tak zrcadlove to nebylo a to bylo nad ramec atestu,videl jsem feldu pokoveni po 6 letech,,mela takove pricne prasklinky.nechci tady nikoho hanit,technologie se kazdy rok zlepsuji,ale........

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...