MAr(c)el Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Ahoj, mam tendle problem: diagnostika clenu klimatizace probehla, ale ventilatory se neroztocili ... ani jeden. Chyba jen klapky cerstveho vzduchu a jeste SPORADICKA = nevsimam si ji Jinak mi to na VAGu signalizuje sepnuti ventilatoru, ale ty se neroztoci --- problem mozna rele, nebo samotny ventilatory??? Nevedel by nekdo jak na to? DIKY MAr©el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 mohla by bejt vadna jednotka dochlazovani = rele??? :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 tak oba dva ventilatory jsou KO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Skus tu RJ dochladenia.To by bola kurva smola keby odisli obidva ventilatory naraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Nene, jednotka je OK, protoze do ventilatoru jde proud ... a kdyz jsem je pripojil samotne na 12V tak ani jeden ani tuk. Takze opravdu KO ... z jednoho se mi vysipali i uhliky a nejaky perka Editováno: 9. Květen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.