Murphy_x Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak nevím jestli je tohle téma aktuální, ale třetí brzdové světlo LED je u kombajnů celkem běžná věc (takže žádné domácí bastlení). Já mám Okinu 2003 (model 2004) a mám ho tam také. A mám podobný problém - svítí mi jen polovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jenom sem vam chtel napsat ze v okte 1 jsou zarovky v sedanu a kombi ma diody:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tady návod výměny předface octavia http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Brzd...vetloOCombi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak nevím jestli je tohle téma aktuální, ale třetí brzdové světlo LED je u kombajnů celkem běžná věc (takže žádné domácí bastlení). Já mám Okinu 2003 (model 2004) a mám ho tam také. A mám podobný problém - svítí mi jen polovina Zdar, mám stejný problém, jenže mě nesvítí vůbec. Napětí tam je a nic. Zjistil jsem číslo dílu: 1U9 945 097 nebo 1U9 945 097A nebo 1U9 945 097B. Záleží na roku. Světlo je originál, mám Okinu z německa 1,8 20V turbo rv. 2001 a jsou tam diody. Výrobní družstvo invalidů Nitra je výrobcem mého světla. Budu měnit za nové, jde mi o bezpečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.