stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dostal jsem dálku k centrálu z fabie, má upravenej jeden vývod tak aby to šlo na octu, ale jestli je tu někdo znalej na co si dát pozor, nerad bych si vypálil komfortku. Hlavně kam to zapojit, něco jsem tu čet že se to někdy zapojuje do dveří a něco jinýho do komfortky. Přikládám foto ať víte o co jde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.h.k Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ano, toto je určeno pro Fabii. Vývod na CZ je veden jen po jednom kabelu - DO/DZ Jde to pouze pro určitý druh CZ v Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ano, toto je určeno pro Fabii.Vývod na CZ je veden jen po jednom kabelu - DO/DZ Jde to pouze pro určitý druh CZ v Octavii. Známej co by mi to měl zapojovat už něco zjišťoval, ale ptám se i tady, aby jsme něco nezničili nebo tak... přemýšlel jsem jestli dát jen tu dálku a nebo zrovna alarm s dálkou, ale to uvidím až jestli to půjde do auta nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.