Přejít na obsah

Jak vyndat levé přední světlo?

Kony

Doporučené příspěvky

je tam taková plechová páčka, za kterou se musí zatáhnout, čímž se uvolní celý světlo a vysune se ven. Velmi jednoduše vypadající manévr se ale může zvrátit v pěknou prekérku, protože ta senzační pojistka umí zatuhnout a nehne se ani za boha. Tak hodně úspěchů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tam taková plechová páčka, za kterou se musí zatáhnout, čímž se uvolní celý světlo a vysune se ven. Velmi jednoduše vypadající manévr se ale může zvrátit v pěknou prekérku, protože ta senzační pojistka umí zatuhnout a nehne se ani za boha. Tak hodně úspěchů.

Nemáte někdo foto?

Odkaz ke komentáři

To jirkaK: Tak s tím pravým jsi mně pěkně předběhl lollol

To Kony: Než zatáhneš za páčku,v horním rohu na straně u chladiče je pojistná plastová matka,tak tu sundej..a doporučuju ten mechanismus pak pěkně namáznout,než dáš světlo zpátky

a pak taky doporučuju vrátit zpátky tu PLASTOVOU MATKU, já jí tam vracel po čtvrt roce, kdy jsem jí při mytí motoru našel položenou u baterky :blbec:lol

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s radama, co ti tu píší. Mně se při prvním vyndaváním světel taky jedno šprajclo a ať jsem tahal, jak jsem tahal, ten háček nechtěl ven, takže z klasické jednoduché výměny žárovky se stala nejednoduchá práce na půl hodiny. Taky jsem ten mechanismus radši promazal a jde to o poznání líp. Taky bacha při nasouvání světla .. když to budeš nasunovat křivě, tak se ti může taky zaseknout o blatník a to taky není nic příjemnýho. Nojo, čím víc složitý, tím víc práce, ale za ten pěkný vzhled to stojí.

Odkaz ke komentáři

To jirkaK: Tak s tím pravým jsi mně pěkně předběhl lollol

To Kony: Než zatáhneš za páčku,v horním rohu na straně u chladiče je pojistná plastová matka,tak tu sundej..a doporučuju ten mechanismus pak pěkně namáznout,než dáš světlo zpátky

a pak taky doporučuju vrátit zpátky tu PLASTOVOU MATKU, já jí tam vracel po čtvrt roce, kdy jsem jí při mytí motoru našel položenou u baterky :blbec:lol

tos ji nikde nevytřás???

Odkaz ke komentáři

tos ji nikde nevytřás???

Jo to víš Luku, jak mám ty 15tky, autíčko jezdí jak v bavlnce, žádnej kostitřas. Takže neměla šanci :smich:

joo a já jsem dostal od přítulkyně žárovky Philips Blue Vision a svítí fakt nádherně. Xenon to není ale taky to nestálo 12 tisíc..

Rozdíl se mrkněte xenony pro chudé

Odkaz ke komentáři

• o 17 let později...
V 8. 5. 2007 na 17:24, OctII napsal:

Souhlasím s radama, co ti tu píší. Mně se při prvním vyndaváním světel taky jedno šprajclo a ať jsem tahal, jak jsem tahal, ten háček nechtěl ven, takže z klasické jednoduché výměny žárovky se stala nejednoduchá práce na půl hodiny. Taky jsem ten mechanismus radši promazal a jde to o poznání líp. Taky bacha při nasouvání světla .. když to budeš nasunovat křivě, tak se ti může taky zaseknout o blatník a to taky není nic příjemnýho. Nojo, čím víc složitý, tím víc práce, ale za ten pěkný vzhled to stojí.

Jak jste tento problém vyřešil? Mám háček zaseknutý a vůbec nevím co s ťím

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...