globusik Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Zdravim, chtěl jsem Vás poprosit o pomoc. Mám Fabii 1,4 -44kw a už delší dobu se mi stává (ne pravidelně), že při jízdě, když se motor zahřívá (nedosáhne 90 stupňů) a vyřazení rychlosti mi otáčky spadnou pod 800 a kolísají až do cca 2000 a motor má tendenci zhasnout. Po zařazení a rozjetí se vše uklidní a motor běží tak jak má. Navšívil jsem několik servisů (značkových i neznačkových) a v každém se dozvim něco jiného. Klapka je vyčištěná a prý je v pohodě. Už několikrát byla napojená na PC, jednou zobrazovala chybu škrtící klapky - 100% výkonu při volnoběhu, podruhé škrtící klapka OK ale katalizátor ukazoval -30 stupňů při zahřátém motoru. V jednom servise mi bylo řečeno že to dělá katalizátor, v druhém zase že to dělá řídící jednotka. Prosím poraďte už opravdu nevím komu věřit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fastest Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zkus vypnout baterku alespon na pul dne.Me to kdysi delalo podobne kousky a od te doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
globusik Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zkus vypnout baterku alespon na pul dne.Me to kdysi delalo podobne kousky a od te doby klid. Dá se říct že othle jsem už zkoušel když mi nedávno odešla stará tak auto bylo celý den bez baterky a bohužel žádná změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.