Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ok plati medusa 19:00 pro 4 kusy. :palec2:

Zítra se zeptám Petana, třeba taky dorazí :palec2:

DONE. Patek 19:00 zatim pro 6 lidicek, nqa jmenu cerny.

Alespon nekdo schopnej ;)

lidi lidi a co ja? :feve:

kde je ta Medusa omg? jsem zvan??? :(

Upraveno od vorlajz

jses, ale rikal jsi ze nemuzes ne?? jinak myslim ze je nekde na severce, ale nesjem ustecak :D

Pruhovaný triko moc dobře ví kde to je, ale dělá tlaky ..... :wacko: .

Možná dorazí i Petan ;)

já ti taky, dám ňáky tlaky!!! :smich:

"slibuju", že nevím kde to je... píče...

tak doufám, že ti to nikdo nepráskne :smich:

no tak vtírat se nebudu... ;)lol

to říkám, děláš tlaky ...... :wacko: . Je to vedle Hypernovy na Sev.terase, ale ty už naštěstí něco máš :kol-128:

Kuci ja vim ze je to hloupy, takhel pozde, ale neslo byt to uz od 18 pze ja jdu pak na ples od 8 v DC

vole vole., :p reservacku muzu posunout, ja to stihnu, ale co ostatni. jinak pro juniora., www.medusa.cz umis hledat v mapach? :p

no tak pokud nebudou moct ostatni tak normalne na 19, akorat ze hned zase pojedu no, to je fuk aspon me vrbic nebude chtit mlatit za parkovani :)

já nikam nejdu, nikdo mě nezval! :(

Už jsem toho viděl hoooodně, ale toto je mimo veškeré mé chápání :help: . Mno každopádně se opět oddělilo zrno od plev ;) .

Já jdu na 19.00 hod dle dohody a jsem rád, že nebudu muset koukat na některé košťata ...... :smich::smich:

No aby ti to nebylo lito tak i v 19.00 me uvidis,sice jen na chvili ale preci, uz te moc v garazi nevidam tak mi chybis :kol-45:

hele, zítra je hokej, proč nejdem od šesti na hokej a pak někam do hospody??? to by bylo super ne???

Ok lepmplove., nechame 19:00 Oc si da rychle nealko a pomaze. :p

Plesovej baleťák v bílech rukavičkách na pívu ...... :prc: , to bude jízda...... . Tak v 19.00 hod. :palec2:

vzhledem k tomu, že mě úplně ignorujete, tak na vás seru! :)

Stejně na hokeji dostaneš pukem, nebo si zlomíš nohu a na pívo nepudeš ..... kol107

Kdo prozradil námořníkovi souřadnice ... :kuk: , glo glo glo, domu jsem se připlazil po půl jedné :horse:

zrovna sem se chtel zeptat, jak to dopadlo. ja usnul hned, jak sem dorazil domu. Koukam, ze jste se do toho poradne obuly.

Námořník neměl dohled Petrušky, tak by chlastal až do rána....... :wacko: . Žádnej básník, alkáč je to :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.