vorlajz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 hulváte!!! ale Milane... bylo to prima ne??? ale nejlepší bylo, jak jsi mě pak pozval domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 vááááu navsteva u Vrbice? to priste musim vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Myslíš námořníku, že jsem sebevrah či co ? To by byla ta posledí věc v mém krásném a pokojném žívotě, kterou bych udělal. Nejdřív bych dostal po hubě já, pak ty, následoval by pád z dvanáctého patra a pokud bych to náhodou přežil tak by stejně ze mě byl bezdomáč. Nevím čím to je, třeba Peťana si oblíbila, ale pří slově Vorlajz se jí otvírá kudla v kapse .... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ale jo... no tak nemůžu být všude oblíbený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ten sraz v březnu na křtu vyšuměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Pořád bys jenom chlastal a žádná práce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Prsacovat muzu v duchodu az budu mit hafo casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahojky lidicky. Tak paintball je naplanovan na 19.4.2009, tedy Nedele 10-15:00 na aligatoru. http://www.paintballalligator.cz/akce.php Pokud pujdete, tak se mi nahlaste. Podminky jsou jao obvykle. Teple a maskovane se oblecte. Cenik na www. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Takze ja jsem nahlasen, doufam ze se Vrbic a spol pripoji. Jinak muzem udelat motorizovane hlidky, poridil jsem si taky skutra tak muzem drandit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ty voe kde ty prachy beres? ja sem v nedeli skutrika probudil k zivotu, takze pristi tyden uz zacnu litat. ( ted jeste nejake urzbe musi probehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 asi bych taky šel, střelit Octavina do palice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 To vis musis chodit na CVUT tam lezej penize na zemi staci jen sbirat Vorliku pojd aspon si vybijes zlost zaplatim ti kulicku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) A jedna mala ochutnavka Spis s nim bude jezdit pritelkyn do skoly nez ja, pze to neni zadnej rychlik ale za to dric A jeste musim pridat fotku psika a me nove listy vzadu v kufru (to aby se vorlajz tesil na paintball a nesabotoval to zase ) Editováno: 19. Březen 2009, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Já paintball určitě nedám, ale kdo trefí Octaviana do řepy má u mě velký pívo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Nebud baba, tak do repy to neni az tak slozity, ale o to neprijemny doufam ze se vrbic tesis na novou sirsi ctyrkolku az budu parkovat otazkou je kam nacpu jeste ten skutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 co je ten pekac za znacku? objem a vykon? Jestli to bude klasicka 50 s omezovacem na 45km/h, tak ti natru prdel. Kdyz poprosis, tak ti pomuzu ty restrikce odstranit., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je to Yamaha 50 Neos, vykon 2,42 a omezovac to nema, zas tak uplny prditko to neni, svistel jsem to 70km/h bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To můj kamarád Octavian1: ty kluku ušatá, do té řepy to bylo záměrné, abys trpěl ...... No a na tu novou čtyřkolovou mrchu budeš určitě potřebovat novou klec, tak až to bude aktuální uvolním ti místo a vlezu si do jiný (jsem na tebe hoodnej viď?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak kdyz mi ji zaplatis tak to hodny jsi a budu ti rikat pan Doktor Vrbic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Myslím, že ty to rozhodně nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Doba je zla jak by rekl nejspis vorlajz, dlazdicky se neprodavaj Takze budu jen rad kdyz me jako studenta podporis a zasponzorujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Chudáčku ..... tobě by snad pomohl jedině Juraj Jánošík či Juro Jánošík, ale ten byl buhužel ve svých pětadvaceti letech 17. března 1713 popraven na popravišti Šibeničky v Liptovském Mikuláši. Myslím, že ti není pomoci ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 kdy je ten hon na Octaviana???? já bych jako šel, ale nemám žádný vhodný oblečení!!! btw. Milane, rozbijem mu hubu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Octavian si určitě ublíží sám a dez naší pomoci . Jinak jak jsem psal, tak se nezúčastním té divoké přestřelky- já raději pívo pod slunečníkem ... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.