Únor 28, 200916 r hulváte!!! ale Milane... bylo to prima ne??? ale nejlepší bylo, jak jsi mě pak pozval domů...
Březen 1, 200916 r Myslíš námořníku, že jsem sebevrah či co ? To by byla ta posledí věc v mém krásném a pokojném žívotě, kterou bych udělal. Nejdřív bych dostal po hubě já, pak ty, následoval by pád z dvanáctého patra a pokud bych to náhodou přežil tak by stejně ze mě byl bezdomáč. Nevím čím to je, třeba Peťana si oblíbila, ale pří slově Vorlajz se jí otvírá kudla v kapse .... .
Březen 18, 200916 r Ahojky lidicky. Tak paintball je naplanovan na 19.4.2009, tedy Nedele 10-15:00 na aligatoru. http://www.paintballalligator.cz/akce.php Pokud pujdete, tak se mi nahlaste. Podminky jsou jao obvykle. Teple a maskovane se oblecte. Cenik na www.
Březen 18, 200916 r Takze ja jsem nahlasen, doufam ze se Vrbic a spol pripoji. Jinak muzem udelat motorizovane hlidky, poridil jsem si taky skutra tak muzem drandit
Březen 18, 200916 r ty voe kde ty prachy beres? ja sem v nedeli skutrika probudil k zivotu, takze pristi tyden uz zacnu litat. ( ted jeste nejake urzbe musi probehnout.
Březen 19, 200916 r To vis musis chodit na CVUT tam lezej penize na zemi staci jen sbirat Vorliku pojd aspon si vybijes zlost zaplatim ti kulicku ....
Březen 19, 200916 r A jedna mala ochutnavka Spis s nim bude jezdit pritelkyn do skoly nez ja, pze to neni zadnej rychlik ale za to dric A jeste musim pridat fotku psika a me nove listy vzadu v kufru (to aby se vorlajz tesil na paintball a nesabotoval to zase ) Upraveno Březen 19, 200916 r od Octavian1
Březen 19, 200916 r Nebud baba, tak do repy to neni az tak slozity, ale o to neprijemny doufam ze se vrbic tesis na novou sirsi ctyrkolku az budu parkovat otazkou je kam nacpu jeste ten skutr
Březen 19, 200916 r co je ten pekac za znacku? objem a vykon? Jestli to bude klasicka 50 s omezovacem na 45km/h, tak ti natru prdel. Kdyz poprosis, tak ti pomuzu ty restrikce odstranit.,
Březen 19, 200916 r Je to Yamaha 50 Neos, vykon 2,42 a omezovac to nema, zas tak uplny prditko to neni, svistel jsem to 70km/h bez problemu
Březen 20, 200916 r To můj kamarád Octavian1: ty kluku ušatá, do té řepy to bylo záměrné, abys trpěl ...... No a na tu novou čtyřkolovou mrchu budeš určitě potřebovat novou klec, tak až to bude aktuální uvolním ti místo a vlezu si do jiný (jsem na tebe hoodnej viď?).
Březen 20, 200916 r Doba je zla jak by rekl nejspis vorlajz, dlazdicky se neprodavaj Takze budu jen rad kdyz me jako studenta podporis a zasponzorujes
Březen 20, 200916 r Chudáčku ..... tobě by snad pomohl jedině Juraj Jánošík či Juro Jánošík, ale ten byl buhužel ve svých pětadvaceti letech 17. března 1713 popraven na popravišti Šibeničky v Liptovském Mikuláši. Myslím, že ti není pomoci .......
Březen 24, 200916 r kdy je ten hon na Octaviana???? já bych jako šel, ale nemám žádný vhodný oblečení!!! btw. Milane, rozbijem mu hubu???
Březen 25, 200916 r Octavian si určitě ublíží sám a dez naší pomoci . Jinak jak jsem psal, tak se nezúčastním té divoké přestřelky- já raději pívo pod slunečníkem ... .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.