Leden 3, 200817 r Nevím, jestli už máš nějaký seznam lidí na tu chajdu - hlásím se raději jako první . Doufám, že to stihneš naplánovat nejpozději do konce února , ať stihneme nějaké drifty
Leden 3, 200817 r já ti dám drifty!!! jako já bych vás aj pozval, ale vždyť vás vůbec neznám.... A to je na tom to pekny ne??Aspon nevis co mas cekat
Leden 3, 200817 r jako já bych vás aj pozval, ale vždyť vás vůbec neznám.... Já ti dám, že nás neznáš ty hade . Raději to naplánuj sám, jinak přijedeme všichni koncem ledna neohlášeně ( VIP severočeská přepadovka ).
Leden 3, 200817 r No kluci nevim, jestli je Vorlajzova segra stejna jako on, tak to snad radeji zustanu doma....
Leden 3, 200817 r jestli ma kozy jako vorlajz, tak rozhodne jedu. To je děs, všichni myslej jenom na to jedno ..... . Musíte si Vorlajze předcházet, jinak žádná akce neproběhne a to mělo být jako zlatý hřeb večera vystoupení Vorlajze s kytarou u táboráku a jeho rudý bratr Blacky by tancoval u stromu
Leden 3, 200817 r Tak si to tak neber, vzdyt je to vsechno jen prdel.... Dnes z tebe a zitra treba ze me....
Leden 3, 200817 r na mě zapomeňte, takhle hloupě se mi posmívat... Dej si na ně pozor, chtěj se ti vetřít do rodiny přes ségru . Pak by se jim to machrovalo - Scouta 2.0 FSI v rodině atd.
Leden 3, 200817 r Tobe se nejak libi No hlavně nás všechny vorlajzovo segra hrozně miluje jak nám to Pavle říká? dneska měl Nexus 20tiny, tak jste mu doufám popřáli
Leden 3, 200817 r nexus me nezajima, nema kozy. ale zase mám třeba velké bohatství :p :smich: Upraveno Leden 3, 200817 r od Nexus
Leden 4, 200817 r já už se s vámi nebavím... máte hloupý a uražlivý smysl pro humor!!! Ale no tak my to nemyslime zle vzdyt vis ze te mame vsichni "radi" Upraveno Leden 4, 200817 r od Octavian1
Leden 4, 200817 r vidíte, vy mě máte rádi jo? hahahaha... vyližte si polevu! Podivej kdyby jsi nas tak nesnasel tak sem vubec nechodis ne?a sam vis ze si delame srandu nic vic:) tak nedelej medu bedu
Leden 4, 200817 r vidíte, vy mě máte rádi jo? hahahaha... vyližte si polevu! tak Juniorek nám trucuje . Asi nejlepší léčba a bez poplatku bude :" Společenská hra na čtyři "
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.