VRBIC Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nevím, jestli už máš nějaký seznam lidí na tu chajdu - hlásím se raději jako první . Doufám, že to stihneš naplánovat nejpozději do konce února , ať stihneme nějaké drifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 já ti dám drifty!!! jako já bych vás aj pozval, ale vždyť vás vůbec neznám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 já ti dám drifty!!! jako já bych vás aj pozval, ale vždyť vás vůbec neznám.... A to je na tom to pekny ne??Aspon nevis co mas cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 jako já bych vás aj pozval, ale vždyť vás vůbec neznám.... Já ti dám, že nás neznáš ty hade . Raději to naplánuj sám, jinak přijedeme všichni koncem ledna neohlášeně ( VIP severočeská přepadovka ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No kluci nevim, jestli je Vorlajzova segra stejna jako on, tak to snad radeji zustanu doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 bez urážek kluci jo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 jestli ma kozy jako vorlajz, tak rozhodne jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 jestli ma kozy jako vorlajz, tak rozhodne jedu. To je děs, všichni myslej jenom na to jedno ..... . Musíte si Vorlajze předcházet, jinak žádná akce neproběhne a to mělo být jako zlatý hřeb večera vystoupení Vorlajze s kytarou u táboráku a jeho rudý bratr Blacky by tancoval u stromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 na mě zapomeňte, takhle hloupě se mi posmívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak si to tak neber, vzdyt je to vsechno jen prdel.... Dnes z tebe a zitra treba ze me.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 na mě zapomeňte, takhle hloupě se mi posmívat... Dej si na ně pozor, chtěj se ti vetřít do rodiny přes ségru . Pak by se jim to machrovalo - Scouta 2.0 FSI v rodině atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tobe se nejak libi No hlavně nás všechny vorlajzovo segra hrozně miluje jak nám to Pavle říká? dneska měl Nexus 20tiny, tak jste mu doufám popřáli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 já už se s vámi nebavím... máte hloupý a uražlivý smysl pro humor!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 nexus me nezajima, nema kozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) nexus me nezajima, nema kozy. ale zase mám třeba velké bohatství :p :smich: Editováno: 3. leden 2008, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM NEXÍKU!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Všechno nejlepší k tvým včerejším narozenínám Nexíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Všechno nejlepší k tvým včerejším narozenínám Nexíku. děkuji děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 ale zase mám třeba velké bohatství :p :smich: Kde?? kol8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) já už se s vámi nebavím... máte hloupý a uražlivý smysl pro humor!!! Ale no tak my to nemyslime zle vzdyt vis ze te mame vsichni "radi" Editováno: 4. leden 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Take se pridam, VSE NEJ NEJ k narozeninam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Kde?? kol8 na Kajmanskejch ostrovech Octavius Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 vidíte, vy mě máte rádi jo? hahahaha... vyližte si polevu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 vidíte, vy mě máte rádi jo? hahahaha... vyližte si polevu! Podivej kdyby jsi nas tak nesnasel tak sem vubec nechodis ne?a sam vis ze si delame srandu nic vic:) tak nedelej medu bedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 vidíte, vy mě máte rádi jo? hahahaha... vyližte si polevu! tak Juniorek nám trucuje . Asi nejlepší léčba a bez poplatku bude :" Společenská hra na čtyři " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.