Leden 8, 200817 r kruci, tak se nám nějak oteplilo každopádně bych ten náš večerní srázek nerušil... dáme si aspoň kafíčko a pokecáme ne? , Johaník mi teď na ICQ psal, že prej dáme kdyžtak sprinty! hh Upraveno Leden 8, 200817 r od vorlajz
Leden 8, 200817 r twe... hustě my!!! bude srázek bude... olééé No, nevimm nevim, byl jsem ted venku a je tam docela teplo a vsechno taje :-) TAk v nejhorsim dame sprinty no lol
Leden 8, 200817 r Srázek nesmíme v žádném případě rušit - a Johanika se bát na sprintech nemusíš, já ho přidržím třeba za nárazník a to by bylo abys nevyhrál . Doufám, že mi pak taky pomůžeš - FRS se 125 kW v motoru a asi 2Kw v muzice to by byla ostuda pro octavuši
Leden 8, 200817 r já závodit nehodlám, mám to umytý a mám málo najeto... nehledě na to, nerad bych se ztrapnil! rofl
Leden 8, 200817 r já závodit nehodlám, mám to umytý a mám málo najeto... nehledě na to, nerad bych se ztrapnil! rofl Vy ste teda prd závodníci lol Stejne bude sníh, tak nic nebude
Leden 8, 200817 r já závodit nehodlám, mám to umytý a mám málo najeto... nehledě na to, nerad bych se ztrapnil! rofl To já mám zase najeto až doooost a takové vymoženosti jako jsou sprinty by moje babča nemusela rozdejchat . Tak večer ....
Leden 8, 200817 r budou drifty ja zovodit taky nemuzu nema na to auticko, ale mohl bych prijet na skutru, vcera sme to zkousel, je to mooooc prima., )
Leden 8, 200817 r no myslím, že na závodění tady má auto tak max Johanik... a na tom skůtru klíďo příjeď, ale jenom pod podmínkou, že dáš salto vzad! hh
Leden 8, 200817 r no myslím, že na závodění tady má auto tak max Johanik... a na tom skůtru klíďo příjeď, ale jenom pod podmínkou, že dáš salto vzad! hh Auto nemam na zavodeni, ale pro zabavu NAvic na zavodeni bych musel vyndat tech "par" kilo, co mam v kufru Jinak benga na nas nemaj proc vletet, zakaz uz tam neni, tak je to v pohode :-)
Leden 8, 200817 r jj byla to pohodicka., kdo jel nahoru va bukov? videli jste tu bouracku dole? to nemohlo byt dlouho po nas.
Leden 8, 200817 r hezkej minisrazík klucíííí!!! rád jsem vás viděl! takové rychlovky můžem dávat častěji
Leden 8, 200817 r tak vy jste měli srazík a já se nudil doma Bylo to dobry, jen skoda ze tak moc zmrzly, musime vychytat nejakej prasanek :-) Jinak ta bouracka byla hezka, taky to pekne klouzalo, docela mi to v te odbocce ujelo, pan to asi nevychytal...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.