vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 twe... hustě my!!! bude srázek bude... olééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) kruci, tak se nám nějak oteplilo každopádně bych ten náš večerní srázek nerušil... dáme si aspoň kafíčko a pokecáme ne? , Johaník mi teď na ICQ psal, že prej dáme kdyžtak sprinty! hh Editováno: 8. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 twe... hustě my!!! bude srázek bude... olééé No, nevimm nevim, byl jsem ted venku a je tam docela teplo a vsechno taje :-) TAk v nejhorsim dame sprinty no lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) no vždyť to říkám! Editováno: 8. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A ja kdyztak budu se sluzebnim SDi koukat a mavat, teda kdyz dostanu vychazky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Srázek nesmíme v žádném případě rušit - a Johanika se bát na sprintech nemusíš, já ho přidržím třeba za nárazník a to by bylo abys nevyhrál . Doufám, že mi pak taky pomůžeš - FRS se 125 kW v motoru a asi 2Kw v muzice to by byla ostuda pro octavuši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 já závodit nehodlám, mám to umytý a mám málo najeto... nehledě na to, nerad bych se ztrapnil! rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 já závodit nehodlám, mám to umytý a mám málo najeto... nehledě na to, nerad bych se ztrapnil! rofl Vy ste teda prd závodníci lol Stejne bude sníh, tak nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 já závodit nehodlám, mám to umytý a mám málo najeto... nehledě na to, nerad bych se ztrapnil! rofl To já mám zase najeto až doooost a takové vymoženosti jako jsou sprinty by moje babča nemusela rozdejchat . Tak večer .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Vy ste teda prd závodníci lol Stejne bude sníh, tak nic nebude budou drifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no uvidíme uvidíme aby na nás nevlítly benga! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no uvidíme uvidíme aby na nás nevlítly benga! : Tak se aspoň něco přiučej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 budou drifty ja zovodit taky nemuzu nema na to auticko, ale mohl bych prijet na skutru, vcera sme to zkousel, je to mooooc prima., ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no myslím, že na závodění tady má auto tak max Johanik... a na tom skůtru klíďo příjeď, ale jenom pod podmínkou, že dáš salto vzad! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no myslím, že na závodění tady má auto tak max Johanik... a na tom skůtru klíďo příjeď, ale jenom pod podmínkou, že dáš salto vzad! hh Auto nemam na zavodeni, ale pro zabavu NAvic na zavodeni bych musel vyndat tech "par" kilo, co mam v kufru Jinak benga na nas nemaj proc vletet, zakaz uz tam neni, tak je to v pohode :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hezkej minisrazík klucíííí!!! rád jsem vás viděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak sem hodim fotky z letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 kvalita je sice hrozná, ale pro inspiraci ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 sry, ale zde se o kvalitě nedá hovořit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 jj byla to pohodicka., kdo jel nahoru va bukov? videli jste tu bouracku dole? to nemohlo byt dlouho po nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hezkej minisrazík klucíííí!!! rád jsem vás viděl! takové rychlovky můžem dávat častěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 sry, ale zde se o kvalitě nedá hovořit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak vy jste měli srazík a já se nudil doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak vy jste měli srazík a já se nudil doma Bylo to dobry, jen skoda ze tak moc zmrzly, musime vychytat nejakej prasanek :-) Jinak ta bouracka byla hezka, taky to pekne klouzalo, docela mi to v te odbocce ujelo, pan to asi nevychytal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.