Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... :) jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? :D haha

Tak to jsme zas o něco přišli? kruciš :(

Jinak srázek Good :palec2:

No jo, bylo to dobry :-) A i Pande umi hrabnout lol lol lol

hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... :) jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? :D haha

už to vypadalo, že střekovskej kruháč vezmeš rovně lol;) . Jen nezapomeň, že si na tom kousku spálil palivo na cca 42,6km :p ,tak budeš muset navštvit čerpačku ........ :D .

PS.: naplánuj nějakej ten srázek v hospůdce, ať příště nemusíme stát na mrazu a dešti :kol-39::kol-35::kol-25:

už to vypadalo, že střekovskej kruháč vezmeš rovně lol;) . Jen nezapomeň, že si na tom kousku spálil palivo na cca 42,6km :p ,tak budeš muset navštvit čerpačku ........ :D .

PS.: naplánuj nějakej ten srázek v hospůdce, ať příště nemusíme stát na mrazu a dešti :kol-39::kol-35::kol-25:

Příště dostane na starost Vorlajz jenom organzaci času, ostatní zařídí zodpovědnější osoba lol

A fotak nikdo nemel? :p Abych videl jak vypada cast fora... :D

A fotak nikdo nemel? :p Abych videl jak vypada cast fora... :D

Zapátrej ve starších příspěvcích..tam nás pár najdeš :)

Kluci kdo z vas ma doma VAG??? Dneska mi auti spadlo do nouzaku a potreboval bych vedet proc....

Vím o Nexusovi..Superfatty ho naprášil :)

Upraveno od Jirik.DC

Hezky fotky kuci...auta poznam (teda vetsinu) ale nedokazu priradit lidi k autum. ;) Co nejakej popis?

Jen Zofka je vyjimka...tu poznam. lol

Skoda, ze to mam tak daleko na sever.

Kluci kdo z vas ma doma VAG??? Dneska mi auti spadlo do nouzaku a potreboval bych vedet proc....

Zastav se klíďo přez víkend,mám ho doma i v práci.

Hezky fotky kuci...auta poznam (teda vetsinu) ale nedokazu priradit lidi k autum. ;) Co nejakej popis?

Doufám, že Oskar patří do té většiny -_-

Doufám, že Oskar patří do té většiny -_-

Jasny. -_-

Zastav se klíďo přez víkend,mám ho doma i v práci.

já bych se možná stavil a zkusil s návodem od Pegase zprovoznit druhou hmlovku.. :palec2:

já bych se možná stavil a zkusil s návodem od Pegase zprovoznit druhou hmlovku.. :palec2:

A co se v návodu píše? Jinak co nějaké další zajímavé funkce..nebyly by? :help:;)

Vag mam kdyztak taky, neni problem, pokud bys potreboval, klidne prijedu...

Pandice - Škoda Auto Service Car ... :Dlol

Kluci, dik za ochotu, ale nastesti jsem to uz castecne vyresil...

Co je chciplotiny??? :D

někdo musí chodit do práce .... lol

Delej si prdel z nekoho jinyho....V deset???

ty woe člověk aby dělal v tiskárně asi.. vůbec nevim, kam všechny ty prachy mizej...

btw sraz v Děčíně... dvě možnosti

PÁTEK - 29.2

SOBOTA - 1.3.

TAK SE hlaste kterej den vyhovuje. a pokud možno to pište do jedný citovaný zprávy.. ať v tom soudruh Komo Vorlajz nemá bordel..

jo a musíme zamluvit hospu minimálně tejden před aby nám to nezabrali baskeťáci.. jestli třeba budou hrát..

Jako co je? V Ústí bouchla bomba nebo co? Deserte me.. :076:blink::wacko:

Upraveno od superfatty

mě osobně by vyhovoval týden ten víkend před... nejlépe pátek 22.2.08 co? :palec2:

to asi vypadá, že pujdem do hospody sami s Jiříkem a Vorlajzem..

Jsem pro, ostatní se nehlásí :feve: ..aspoň pokecáme -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.