Únor 6, 200817 r hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? haha Tak to jsme zas o něco přišli? kruciš Jinak srázek Good
Únor 7, 200817 r hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? haha už to vypadalo, že střekovskej kruháč vezmeš rovně . Jen nezapomeň, že si na tom kousku spálil palivo na cca 42,6km ,tak budeš muset navštvit čerpačku ........ . PS.: naplánuj nějakej ten srázek v hospůdce, ať příště nemusíme stát na mrazu a dešti
Únor 8, 200817 r už to vypadalo, že střekovskej kruháč vezmeš rovně . Jen nezapomeň, že si na tom kousku spálil palivo na cca 42,6km ,tak budeš muset navštvit čerpačku ........ .PS.: naplánuj nějakej ten srázek v hospůdce, ať příště nemusíme stát na mrazu a dešti Příště dostane na starost Vorlajz jenom organzaci času, ostatní zařídí zodpovědnější osoba
Únor 8, 200817 r A fotak nikdo nemel? Abych videl jak vypada cast fora... Zapátrej ve starších příspěvcích..tam nás pár najdeš
Únor 8, 200817 r Kluci kdo z vas ma doma VAG??? Dneska mi auti spadlo do nouzaku a potreboval bych vedet proc....
Únor 8, 200817 r A fotak nikdo nemel? Abych videl jak vypada cast fora... tuhlenc treba http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/au...svejk/svejk.htm jinak sorac, ze sem nedorazil, ale tka nejak sem to zjistil pozde. Upraveno Únor 8, 200817 r od Blacky
Únor 8, 200817 r Hezky fotky kuci...auta poznam (teda vetsinu) ale nedokazu priradit lidi k autum. Co nejakej popis? Jen Zofka je vyjimka...tu poznam. Skoda, ze to mam tak daleko na sever.
Únor 8, 200817 r Kluci kdo z vas ma doma VAG??? Dneska mi auti spadlo do nouzaku a potreboval bych vedet proc.... Zastav se klíďo přez víkend,mám ho doma i v práci.
Únor 8, 200817 r Hezky fotky kuci...auta poznam (teda vetsinu) ale nedokazu priradit lidi k autum. Co nejakej popis? Doufám, že Oskar patří do té většiny
Únor 8, 200817 r Zastav se klíďo přez víkend,mám ho doma i v práci. já bych se možná stavil a zkusil s návodem od Pegase zprovoznit druhou hmlovku..
Únor 8, 200817 r já bych se možná stavil a zkusil s návodem od Pegase zprovoznit druhou hmlovku.. A co se v návodu píše? Jinak co nějaké další zajímavé funkce..nebyly by?
Únor 11, 200817 r ty woe člověk aby dělal v tiskárně asi.. vůbec nevim, kam všechny ty prachy mizej... btw sraz v Děčíně... dvě možnosti PÁTEK - 29.2 SOBOTA - 1.3. TAK SE hlaste kterej den vyhovuje. a pokud možno to pište do jedný citovaný zprávy.. ať v tom soudruh Komo Vorlajz nemá bordel.. jo a musíme zamluvit hospu minimálně tejden před aby nám to nezabrali baskeťáci.. jestli třeba budou hrát.. Jako co je? V Ústí bouchla bomba nebo co? Deserte me.. Upraveno Únor 12, 200817 r od superfatty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.