Jirik.DC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? haha Tak to jsme zas o něco přišli? kruciš Jinak srázek Good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No jo, bylo to dobry :-) A i Pande umi hrabnout lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? haha už to vypadalo, že střekovskej kruháč vezmeš rovně . Jen nezapomeň, že si na tom kousku spálil palivo na cca 42,6km ,tak budeš muset navštvit čerpačku ........ . PS.: naplánuj nějakej ten srázek v hospůdce, ať příště nemusíme stát na mrazu a dešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 už to vypadalo, že střekovskej kruháč vezmeš rovně . Jen nezapomeň, že si na tom kousku spálil palivo na cca 42,6km ,tak budeš muset navštvit čerpačku ........ .PS.: naplánuj nějakej ten srázek v hospůdce, ať příště nemusíme stát na mrazu a dešti Příště dostane na starost Vorlajz jenom organzaci času, ostatní zařídí zodpovědnější osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 A fotak nikdo nemel? Abych videl jak vypada cast fora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 A fotak nikdo nemel? Abych videl jak vypada cast fora... Zapátrej ve starších příspěvcích..tam nás pár najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Kluci kdo z vas ma doma VAG??? Dneska mi auti spadlo do nouzaku a potreboval bych vedet proc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) Vím o Nexusovi..Superfatty ho naprášil Editováno: 8. Únor 2008, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) A fotak nikdo nemel? Abych videl jak vypada cast fora... tuhlenc treba http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/au...svejk/svejk.htm jinak sorac, ze sem nedorazil, ale tka nejak sem to zjistil pozde. Editováno: 8. Únor 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Hezky fotky kuci...auta poznam (teda vetsinu) ale nedokazu priradit lidi k autum. Co nejakej popis? Jen Zofka je vyjimka...tu poznam. Skoda, ze to mam tak daleko na sever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Kluci kdo z vas ma doma VAG??? Dneska mi auti spadlo do nouzaku a potreboval bych vedet proc.... Zastav se klíďo přez víkend,mám ho doma i v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Hezky fotky kuci...auta poznam (teda vetsinu) ale nedokazu priradit lidi k autum. Co nejakej popis? Doufám, že Oskar patří do té většiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Doufám, že Oskar patří do té většiny Jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Zastav se klíďo přez víkend,mám ho doma i v práci. já bych se možná stavil a zkusil s návodem od Pegase zprovoznit druhou hmlovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 já bych se možná stavil a zkusil s návodem od Pegase zprovoznit druhou hmlovku.. A co se v návodu píše? Jinak co nějaké další zajímavé funkce..nebyly by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Vag mam kdyztak taky, neni problem, pokud bys potreboval, klidne prijedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Pandice - Škoda Auto Service Car ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Kluci, dik za ochotu, ale nastesti jsem to uz castecne vyresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Co je chciplotiny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 někdo musí chodit do práce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Delej si prdel z nekoho jinyho....V deset??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) ty woe člověk aby dělal v tiskárně asi.. vůbec nevim, kam všechny ty prachy mizej... btw sraz v Děčíně... dvě možnosti PÁTEK - 29.2 SOBOTA - 1.3. TAK SE hlaste kterej den vyhovuje. a pokud možno to pište do jedný citovaný zprávy.. ať v tom soudruh Komo Vorlajz nemá bordel.. jo a musíme zamluvit hospu minimálně tejden před aby nám to nezabrali baskeťáci.. jestli třeba budou hrát.. Jako co je? V Ústí bouchla bomba nebo co? Deserte me.. Editováno: 12. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 mě osobně by vyhovoval týden ten víkend před... nejlépe pátek 22.2.08 co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 to asi vypadá, že pujdem do hospody sami s Jiříkem a Vorlajzem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jsem pro, ostatní se nehlásí ..aspoň pokecáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.