vorlajz Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) jasně, a půjde do hospody v Děčíně co? nasjat lamiii! Editováno: 13. Únor 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Me to je jedno, pit stejne nemuzu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 kdo nepije, ten nežije! btw. proč bys jako nemohl pít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No, vzhledem k úžasnému ohlasu to vidím tak, že si asi zajdu někam sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 jasně, a půjde do hospody v Děčíně co? nasjat lamiii! Jak to bude, bereme manželky a přítulkyně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Protoze to mam jen do Usti asi 28km ty jelimane, a tudiz do Decina jeste dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Protoze to mam jen do Usti asi 28km ty jelimane, a tudiz do Decina jeste dal... By se využilo služeb ČD ty šmoulo . Přece nepojedeme autem na pivo . Necháš doma jeden den chrochtáka odpočinout a uděláš si poznávací výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 By se využilo služeb ČD ty šmoulo . Přece nepojedeme autem na pivo . Necháš doma jeden den chrochtáka odpočinout a uděláš si poznávací výlet všichni kromě VRBIČe necháváme samozřejmě manželky doma viď Milane.. já hlásím že asi pojedem do Prahy příští víkend, takže bych nemohl. sakra.. no ale ještě jsme se tu ani nedohodli, takže v klidu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 všichni kromě VRBIČe necháváme samozřejmě manželky doma viď Milane.. já hlásím že asi pojedem do Prahy příští víkend, takže bych nemohl. sakra.. Když je necháte doma, tak pojedu taky sám - náhodou mi jí vykoukáte ..... . Jinak se to může klíďo naplánovat na březen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ja se teda hlasim ze bych taky zasel, po delsi dobe jsem zase tu, je videt ze zase dom luva na pi.... tak mi reknete hlavne kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ja se teda hlasim ze bych taky zasel, po delsi dobe jsem zase tu, je videt ze zase dom luva na pi.... tak mi reknete hlavne kdy a kde na tebe jsem tu čekaly, ty Rumune! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 já osobně nechám přituli doma... to by bylo furt...: přestaňte se bavit o těch autech apod. jo, slyšel jsem, že nejhorší je v tomto ohledu Milanovo manželka... ale pssst... prostě jenom chlapi!!! (takže sry Jiříku!) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 TY mYt dobra češtYna vYd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 TY mYt dobra češtYna vYd? v čem je problém? teď jsem to nějak nepobral... vysvětli, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 na tebe jsem tu čekaly, ty Rumune! Ja nevedel ze jste zeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 já tu chybu hledal v příspěvku co jsem psal potom njn... tak jsme ženy, však je to fuk... aspoň máme vlastní kozy! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 já tu chybu hledal v příspěvku co jsem psal potom njn... tak jsme ženy, však je to fuk... aspoň máme vlastní kozy! :D Ted nevim jestli je to pro vas plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) tak mi přišlo že jsem jel 10.8.07 v UL křižovatka Klíšská a Panská na červenou.. to je teda pěkná pí*ovina.. do Ústí už nestrčim ani prst.. Jiříku za kolik si měl tu Větruši? Editováno: 14. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ja se teda hlasim ze bych taky zasel, po delsi dobe jsem zase tu, je videt ze zase dom luva na pi.... tak mi reknete hlavne kdy a kde heel ty bukvo promaz si schranku neda se ti psat. grrrr., ten ucet za dalnicku ti zitra necham na vratnici, zbytek zatim nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ty woe, 10.8. ? Tak to je ještě starší než jsem měl já..a i to už bylo sakra zpoždění.. Nějak to v tom Ústí nestíhají..a jak si tak vybavuješ, byl jsi to ty nebo tžo mohl být někdo jiný? já jen, jestli se na fotce poznáš nebo ne.. Jinak já to měl za 2500..sice na úřadě, ale projednáno blokově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Tak me dneska videl vrbic a zjistil ze nejsem vubec clenem skodafora opravnene, pze jezdim v zanovnim Mitsubishi Lancer EVO IX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ty woe, 10.8. ? Tak to je ještě starší než jsem měl já..a i to už bylo sakra zpoždění.. Nějak to v tom Ústí nestíhají..a jak si tak vybavuješ, byl jsi to ty nebo tžo mohl být někdo jiný? já jen, jestli se na fotce poznáš nebo ne.. Jinak já to měl za 2500..sice na úřadě, ale projednáno blokově Takže trochu změna, přiznala se moje blízká, když jsem jí řekl že jsem jel na červenou v srpnu, v pátek večer.. je je to jsem byla já.. tož jsem už pouze zvědavej na fotku a budu to hrnout na osobu blízkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) heel ty bukvo promaz si schranku neda se ti psat. grrrr., ten ucet za dalnicku ti zitra necham na vratnici, zbytek zatim nemam. koukám, že další srázek bude platit Octavian, když se mu skládáme na jeho kujwa nižší daně.. stejně si pak dá účet za útratu do daní.... Editováno: 14. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Takže trochu změna, přiznala se moje blízká, když jsem jí řekl že jsem jel na červenou v srpnu, v pátek večer.. je je to jsem byla já..tož jsem už pouze zvědavej na fotku a budu to hrnout na osobu blízkou.. ne abys rikal, ze to byla ona, proste osoba blizka nic vic nerikej. Ani pismenko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.