superfatty Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 ne abys rikal, ze to byla ona, proste osoba blizka nic vic nerikej. Ani pismenko. když jsem tam dnes volal a ptal se, říkal jsem ať mi řekne, kdo to je na fotce, jestli já nebo manželka.. neřekla nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 To se hlavně ptej, jestli je to na fotce manželka Ať si tam udělají poznámku a když pak řekneš osoba blízká, hned si vyžádají z evidence její fotku a poznají ji..jsou schopní všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak me dneska videl vrbic a zjistil ze nejsem vubec clenem skodafora opravnene, pze jezdim v zanovnim Mitsubishi Lancer EVO IX Prej ,že chodim okolo a slintám ..... . Začínáš to mít obouchané, jako plechovku na smeťáku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 to je tim ze mi ho lidi zavidej a vzdy kdy projdou tak si musej do nej bouchnout. Jsm te videl VRBIC jak jsi mi ho obtah tim klicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ja nic ja jsem chudej student. Ja se Vam musim priznat i to auto neni moje ) ja vlastne nemam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 když jsem tam dnes volal a ptal se, říkal jsem ať mi řekne, kdo to je na fotce, jestli já nebo manželka.. neřekla nic.. muaaheeh a uz ho maj. No jo to se poznaj slusnak. To uz neukecas. Nevolat, prijit,m pokud se evidenten na fotce nepoznas ty, tak tvrdit, ze nevis kdo to ridil, ze ty ne a ze to byla osoba blizka. vic ani slovicko. Doufej, ze narazis na mekkou urednici, jinak ti to napari naplno.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) OK..kašlu na to..nebylo to ke srazu..MAŽU Editováno: 15. Únor 2008, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 kašlete na to, řešme SRAZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Takze kdy a kde teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 tak já bych to viděl v Dc, jak bylo domluveno a 29.2. nebo 1.3. jak jsme se už bavili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak já bych to viděl v Dc, jak bylo domluveno a 29.2. nebo 1.3. jak jsme se už bavili.... Souhlas 29 nebo 1 u fatyho v DC doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Souhlas 29 nebo 1 u fatyho v DC doma no jasně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 no jasně.. ok to by slo. zaneradime mu bytecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 tak já bych to viděl v Dc, jak bylo domluveno a 29.2. nebo 1.3. jak jsme se už bavili.... 29.2. jsem v práci do 22.30 hod. - někdo musí makat .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 29.2. jsem v práci do 22.30 hod. - někdo musí makat .......... no tak to spácháme v sobotu ale už se musíme rozhodnout, jinak z toho nic nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 no tak to spácháme v sobotu ale už se musíme rozhodnout, jinak z toho nic nebude.. Tak ja jsem tez pro sobotu Jinak nejel jsi fakky dneska do liberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 no tak to spácháme v sobotu ale už se musíme rozhodnout, jinak z toho nic nebude.. jj, všichni si pořád něco vymejšlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 že bych to teda naplánoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 hele ta sobota 1.3. zdá se být ok ne? akorát se domluvit, zda s babama anebo s děfkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 hele ta sobota 1.3. zdá se být ok ne? akorát se domluvit, zda s babama anebo s děfkama joo defky ty to znaj. ja asik samotinkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak mi prijedem osamoceni a vorlik priveze deFky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Tak ja jsem tez pro sobotuJinak nejel jsi fakky dneska do liberce? Ne ne fakky byl dneska celý den v práci a něco takového by svojí holčičce neudělal.. Jo a já bych teda zejtra zamluvil nekuřáckej salonek na SOBOTU 1.3.08 Editováno: 18. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ja ti dam nekurackej ty hade.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Já jsem taky pro nekuřáckej..a 1.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 rozhodně nekuřáckej... kdo chce kouřit, ať si chodí ven!!! ne nechci tady nikoho omezovat, ale stejně tak nechci být omezován já... dal bych hlasování... jestli dobře počítám, tak je to zatím 3:1 pro nekuřáky... Nekuřáci: Fatty, JiříkDC, Vorlajz Kuřáci: Octavius brb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.