Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ne abys rikal, ze to byla ona, proste osoba blizka nic vic nerikej. Ani pismenko. fuck

když jsem tam dnes volal a ptal se, říkal jsem ať mi řekne, kdo to je na fotce, jestli já nebo manželka.. neřekla nic..

To se hlavně ptej, jestli je to na fotce manželka :palec2: Ať si tam udělají poznámku a když pak řekneš osoba blízká, hned si vyžádají z evidence její fotku a poznají ji..jsou schopní všeho ;)

Tak me dneska videl vrbic a zjistil ze nejsem vubec clenem skodafora opravnene, pze jezdim v zanovnim Mitsubishi Lancer EVO IX :)

Prej ,že chodim okolo a slintám ..... lol . Začínáš to mít obouchané, jako plechovku na smeťáku :kuk::p .

to je tim ze mi ho lidi zavidej a vzdy kdy projdou tak si musej do nej bouchnout.

Jsm te videl VRBIC jak jsi mi ho obtah tim klicem :)

Ja nic ja jsem chudej student.

Ja se Vam musim priznat i to auto neni moje :)) ja vlastne nemam nic

když jsem tam dnes volal a ptal se, říkal jsem ať mi řekne, kdo to je na fotce, jestli já nebo manželka.. neřekla nic..

muaaheeh a uz ho maj. No jo to se poznaj slusnak. To uz neukecas. Nevolat, prijit,m pokud se evidenten na fotce nepoznas ty, tak tvrdit, ze nevis kdo to ridil, ze ty ne a ze to byla osoba blizka. vic ani slovicko. Doufej, ze narazis na mekkou urednici, jinak ti to napari naplno..,

OK..kašlu na to..nebylo to ke srazu..MAŽU <_<

Upraveno od Jirik.DC

kašlete na to, řešme SRAZ..

Takze kdy a kde teda?

tak já bych to viděl v Dc, jak bylo domluveno a 29.2. nebo 1.3. jak jsme se už bavili.... :palec2:

tak já bych to viděl v Dc, jak bylo domluveno a 29.2. nebo 1.3. jak jsme se už bavili.... :palec2:

Souhlas 29 nebo 1 u fatyho v DC doma :)

Souhlas 29 nebo 1 u fatyho v DC doma :)

no jasně..

no jasně..

ok to by slo. zaneradime mu bytecek.

29.2. jsem v práci do 22.30 hod. :aggressive: - někdo musí makat .......... :kol-34:

29.2. jsem v práci do 22.30 hod. :aggressive: - někdo musí makat .......... :kol-34:

no tak to spácháme v sobotu ale už se musíme rozhodnout, jinak z toho nic nebude.. lol

no tak to spácháme v sobotu ale už se musíme rozhodnout, jinak z toho nic nebude.. lol

Tak ja jsem tez pro sobotu

Jinak nejel jsi fakky dneska do liberce? post-6554-1203329054_thumb.jpg

jj, všichni si pořád něco vymejšlej lol;)

že bych to teda naplánoval? :p

hele ta sobota 1.3. zdá se být ok ne? :) akorát se domluvit, zda s babama anebo s děfkama kol5

hele ta sobota 1.3. zdá se být ok ne? :) akorát se domluvit, zda s babama anebo s děfkama kol5

joo defky ty to znaj. ja asik samotinkej

Tak mi prijedem osamoceni a vorlik priveze deFky :)

Tak ja jsem tez pro sobotu

Jinak nejel jsi fakky dneska do liberce? post-6554-1203329054_thumb.jpg

Ne ne fakky byl dneska celý den v práci a něco takového by svojí holčičce neudělal.. lol

Jo a já bych teda zejtra zamluvil nekuřáckej salonek na SOBOTU 1.3.08

Upraveno od superfatty

Ja ti dam nekurackej ty hade....

Já jsem taky pro nekuřáckej..a 1.3. ;)

rozhodně nekuřáckej... kdo chce kouřit, ať si chodí ven!!! ne nechci tady nikoho omezovat, ale stejně tak nechci být omezován já... dal bych hlasování... jestli dobře počítám, tak je to zatím 3:1 pro nekuřáky...

Nekuřáci: Fatty, JiříkDC, Vorlajz

Kuřáci: Octavius

brb... :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.