Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

přesně tak.. začínám pájet odpůrky na LEDky tak mi držte palce :-D zatim čus jinak sem online stále..

To Superfatty..ty si hlavně připájej to přední kolo ;) Jinak zkus jiný avatar, tenhle vypadá celkem hrozivě..

rozhodně nekuřáckej... kdo chce kouřit, ať si chodí ven!!! ne nechci tady nikoho omezovat, ale stejně tak nechci být omezován já... dal bych hlasování... jestli dobře počítám, tak je to zatím 3:1 pro nekuřáky...

Nekuřáci: Fatty, JiříkDC, Vorlajz, Blacky

Kuřáci: Octavius

brb... :p

Blacky, že ses ale rozepsal :)

Teď jsem si teprve všiml, že jsi v citaci přibyl mezi nekuřáky, tak to je jiná :palec2: Datum vyhovuje?

To Superfatty..ty si hlavně připájej to přední kolo ;) Jinak zkus jiný avatar, tenhle vypadá celkem hrozivě..

si časem zvyknete a já si naoplátku časem dám jiný avatar.. ty LEDky to je hrozná jebárna ale už mám jedno světlo.. trochu jsem experimentoval a bylo moc na rychlo... takže dám klasiku a experimentovat se bude pozdějc..

a mezi námi děvčaty, stále se bavíme o LEDkách a ne o :prc:

Já tedy hlásím, že v tuto dobu budu asi mimo ČR, takze beze mne...

nekurak, a uz chci vsechny ty ledky :)

ja mluvim kratce a strucne, zato vsak ostre a prudce., lol

mno datum zatim nemam sanci resit, pokusim se si to zaridit ma to prioritu 8/10

bacha bacha-. teplej bonz. Jirik dostal frcku, ak na nej musime byt hoooodnii., :pfuck

No počkej, počkej ;)

No počkej, počkej ;)

o ou., merde., :skoda: okok., donesu pivinko., páán velkomožný,. fuck

o ou., merde., :skoda: okok., donesu pivinko., páán velkomožný,. fuck

Tak jsem dnes videl neco nechutnyho resp pred chvili, jedu si to malátovkou domu a naproti me nejakej hendej scout a v nem vorlik, a hadejte kde se stoural prstem, fuuuuuuuuuuuuuuj, jeste ze jsem nevidel co jsis tim pak delal :)

a proto do UL nejezdim..

čauky kucíma, tak jsem zpět z dovolené, a podle nového školního plánu jsem zabitý na celý pracovní týden v DC, takže co je nového? Na srazy budu jezdit s superfuckym, máš radost kámo? :D

Kterej trouba v juniorce na me dnes v pul druhy troubil u kulturaku? :prc:

To te tak rad videl, to vis se mu asi hodne libis :)

To te tak rad videl, to vis se mu asi hodne libis :)

vrána k vráně sedá lol

dneska mě na D8čce předjela HTP, jel jsem asi kiločtyřicet.. a za dalších 10km směr TP, jsem jí viděli stát u kraje s policejním autem.. lol

Upraveno od superfatty

Kterej trouba v juniorce na me dnes v pul druhy troubil u kulturaku? :prc:

myslíš toho troubu, kterýmu si mával tak vehementně obouma rukama? :Dlol

myslíš toho troubu, kterýmu si mával tak vehementně obouma rukama? :Dlol

j presne toho. kol5 sem se te pak snazil dojet, ale pletl sem tam nejake pick up a taky sem se bal, aby na moje cerstve vylesteny auticko nepreskocila nejaka spina z tvyho vozu. :help:

to je přesně vidět, kdo má hovno co na práci a tak může mít auto jak z montážní linky.. :unsure:

to je přesně vidět, kdo má hovno co na práci a tak může mít auto jak z montážní linky.. :unsure:

vy teď budete s Nexusem za dvojčata? Tuhle o tom psal :p;)

vy teď budete s Nexusem za dvojčata? Tuhle o tom psal :p;)

to byl asi zfetovanej. my nikdy dvojčata nebudeme, nesnáší zelenou island.. lol

to byl asi zfetovanej. my nikdy dvojčata nebudeme, nesnáší zelenou island.. lol

no hlavně na rozdíl od tebe si nemeje vlasy mejdlem s jelenem, ale kvalitním ŠAMPÓNEM :D rofl lol

jinak hospoda padla... fucky říkal, že se to musí zamluvit aspoň týden dopředu!!! :aggressive:

takže příští sraz organizuje Ing.JiříkDC :D;)

A nechteli by jste prijet do Úštěka do hotelu Patriot http://www.hotelpatriot.cz muzu tam zamluvit stul patri to moji Tetě a jsou tam i pokoje a bowling. Jen bych potreboval presnej pocet.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.