superfatty Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 přesně tak.. začínám pájet odpůrky na LEDky tak mi držte palce :-D zatim čus jinak sem online stále.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To Superfatty..ty si hlavně připájej to přední kolo Jinak zkus jiný avatar, tenhle vypadá celkem hrozivě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 rozhodně nekuřáckej... kdo chce kouřit, ať si chodí ven!!! ne nechci tady nikoho omezovat, ale stejně tak nechci být omezován já... dal bych hlasování... jestli dobře počítám, tak je to zatím 3:1 pro nekuřáky...Nekuřáci: Fatty, JiříkDC, Vorlajz, Blacky Kuřáci: Octavius brb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Blacky, že ses ale rozepsal Teď jsem si teprve všiml, že jsi v citaci přibyl mezi nekuřáky, tak to je jiná Datum vyhovuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To Superfatty..ty si hlavně připájej to přední kolo Jinak zkus jiný avatar, tenhle vypadá celkem hrozivě.. si časem zvyknete a já si naoplátku časem dám jiný avatar.. ty LEDky to je hrozná jebárna ale už mám jedno světlo.. trochu jsem experimentoval a bylo moc na rychlo... takže dám klasiku a experimentovat se bude pozdějc.. a mezi námi děvčaty, stále se bavíme o LEDkách a ne o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Já tedy hlásím, že v tuto dobu budu asi mimo ČR, takze beze mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 nekurak, a uz chci vsechny ty ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 ja mluvim kratce a strucne, zato vsak ostre a prudce., mno datum zatim nemam sanci resit, pokusim se si to zaridit ma to prioritu 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 bacha bacha-. teplej bonz. Jirik dostal frcku, ak na nej musime byt hoooodnii., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No počkej, počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No počkej, počkej o ou., merde., okok., donesu pivinko., páán velkomožný,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 o ou., merde., okok., donesu pivinko., páán velkomožný,. Tak jsem dnes videl neco nechutnyho resp pred chvili, jedu si to malátovkou domu a naproti me nejakej hendej scout a v nem vorlik, a hadejte kde se stoural prstem, fuuuuuuuuuuuuuuj, jeste ze jsem nevidel co jsis tim pak delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a proto do UL nejezdim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 čauky kucíma, tak jsem zpět z dovolené, a podle nového školního plánu jsem zabitý na celý pracovní týden v DC, takže co je nového? Na srazy budu jezdit s superfuckym, máš radost kámo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Kterej trouba v juniorce na me dnes v pul druhy troubil u kulturaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 To te tak rad videl, to vis se mu asi hodne libis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) To te tak rad videl, to vis se mu asi hodne libis vrána k vráně sedá dneska mě na D8čce předjela HTP, jel jsem asi kiločtyřicet.. a za dalších 10km směr TP, jsem jí viděli stát u kraje s policejním autem.. Editováno: 24. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Kterej trouba v juniorce na me dnes v pul druhy troubil u kulturaku? myslíš toho troubu, kterýmu si mával tak vehementně obouma rukama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 myslíš toho troubu, kterýmu si mával tak vehementně obouma rukama? j presne toho. sem se te pak snazil dojet, ale pletl sem tam nejake pick up a taky sem se bal, aby na moje cerstve vylesteny auticko nepreskocila nejaka spina z tvyho vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to je přesně vidět, kdo má hovno co na práci a tak může mít auto jak z montážní linky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to je přesně vidět, kdo má hovno co na práci a tak může mít auto jak z montážní linky.. vy teď budete s Nexusem za dvojčata? Tuhle o tom psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 vy teď budete s Nexusem za dvojčata? Tuhle o tom psal to byl asi zfetovanej. my nikdy dvojčata nebudeme, nesnáší zelenou island.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 to byl asi zfetovanej. my nikdy dvojčata nebudeme, nesnáší zelenou island.. no hlavně na rozdíl od tebe si nemeje vlasy mejdlem s jelenem, ale kvalitním ŠAMPÓNEM rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 jinak hospoda padla... fucky říkal, že se to musí zamluvit aspoň týden dopředu!!! takže příští sraz organizuje Ing.JiříkDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A nechteli by jste prijet do Úštěka do hotelu Patriot http://www.hotelpatriot.cz muzu tam zamluvit stul patri to moji Tetě a jsou tam i pokoje a bowling. Jen bych potreboval presnej pocet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.