Přejít na obsah

Ústí nad Labem

Aismenn

Doporučené příspěvky

hele lemplove, tenhle vikend, resp od soboty mam volno, tak kam ma priject? mlada je v Praze na Britske rade, takze mam az do nedele odpolka cas. Pokud bude teplo a Verbez Decinska nic nezaridi, tak jsem pro nedeli na latisti. Prijedu na skutru a natru Vam prdel..,.,.,. :p Mnoo., minimlane pokud najdu nejakou super uzkou ulicku. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, není nad tajemnou září u Islandu ...... :w00t1: Z Robíka se stává normálně labužník

:palec2:

woe já sem byl dycky estéééét lol počkejte až uvidíte jak mi to krááásně svítí :palec2:

dneska budu ve 13 hodin podávat vysvětlení proč jela naše Oskařice na červenou loni v srpnu.. lol tak při mě stůjte ať to nepos.. ;)

Odkaz ke komentáři

no jo jasně kluciiii, dopadl jsem skvěle, nicméně vzhled na to asi neměl vliv.. těžko říct. Hlavně slečna Hudíková z Magistrátu je úžasně fajn osoba, takže projednávání bylo absolutně v pohodě..

tímto jí zdravím a přeju ať vyrazí s autem i dál než jen po městě :-)

škoda jen, že to se mnou neřešila její kolegyně z vedlejší kanceláře, co se tam na chvilku mihla.. tu bych pozval i na kafe :D

Odkaz ke komentáři

no jo jasně kluciiii, dopadl jsem skvěle, nicméně vzhled na to asi neměl vliv.. těžko říct. Hlavně slečna Hudíková z Magistrátu je úžasně fajn osoba, takže projednávání bylo absolutně v pohodě..

škoda jen, že to se mnou neřešila její kolegyně z vedlejší kanceláře, co se tam na chvilku mihla.. tu bych pozval i na kafe :D

a to kafe by vám uvařila Majdička? co? :aggressive: to se povíííí.... lol

Odkaz ke komentáři

No, když jsem tam byl já..určitě jsme viděli stejnou kolegyni ;)

Odkaz ke komentáři

Hlavně, že to vokecal :prc:

Asi budu muset taky udělat nějaký "veřejný" přestupek, když je na Magoši úžasná fajn osoba :p - sl. Hudíková. Jen nevím, kde Jiřík udělal chybu, myslím, že projednávání jeho jízdy na červenou nebylo absolutně v pohodě ......... :spam::rtfm: ........ Holt Robert by ukecal i mrtvolu ....... ;):kuk:lol

Odkaz ke komentáři

No, v pohodě nebylo, že Jiřík jel autem sám a tak byl na fotce poznat..zatímco Robert jako předvolaný to auto tehdy neřídil, takže v pohodě se šel podívat pouze na fotku osoby blízké ;)

a navíc nebyla fotka dost dobře čitelná aby se osoba blízká dala identifikovat a proto jsem do protokolu OSOBU BLÍZKOU mohl uvést. Ale nedělejte to. Vůbec o OSOBĚ BLÍZKÉ nemluvte. Jen řekněte, já to nejsem a Vy si najděte kdo to je.. já pujčuji auto spoustě lidem.. to't vše..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...