superfatty Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A nechteli by jste prijet do Úštěka do hotelu Patriot http://www.hotelpatriot.cz muzu tam zamluvit stul patri to moji Tetě a jsou tam i pokoje a bowling. Jen bych potreboval presnej pocet. No já nevím ale DĚLAT sraz U suchánků? To je vyloženě kontraproduktivní !! to štěpán: woe nic osobního.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Haha Editováno: 26. Únor 2008, autor: Štěpán Suchánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 no hlavně na rozdíl od tebe si nemeje vlasy mejdlem s jelenem, ale kvalitním ŠAMPÓNEM rofl zapomněl si dodat Vorlajz, že mám ještě rád climatronic ! btw. superfuckym jsme dvojčata, hlavne když chce naleštit auto ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No já nevím ale DĚLAT sraz U suchánků? To je vyloženě kontraproduktivní !! to štěpán: woe nic osobního.. Ty vole,tomě málem zabilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 hele lemplove, tenhle vikend, resp od soboty mam volno, tak kam ma priject? mlada je v Praze na Britske rade, takze mam az do nedele odpolka cas. Pokud bude teplo a Verbez Decinska nic nezaridi, tak jsem pro nedeli na latisti. Prijedu na skutru a natru Vam prdel..,.,.,. Mnoo., minimlane pokud najdu nejakou super uzkou ulicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ty vole,tomě málem zabilo. sem rád, že Vás bavím... a ty se moc nesměj Peťane, až seženu zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru, budu Tě otravovat abys mi do nich dotáhl elektriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 sem rád, že Vás bavím...a ty se moc nesměj Peťane, až seženu zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru, budu Tě otravovat abys mi do nich dotáhl elektriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 až seženu zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru ........ . Jo, není nad tajemnou září u Islandu ...... Z Robíka se stává normálně labužník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jo, není nad tajemnou září u Islandu ...... Z Robíka se stává normálně labužník woe já sem byl dycky estéééét počkejte až uvidíte jak mi to krááásně svítí dneska budu ve 13 hodin podávat vysvětlení proč jela naše Oskařice na červenou loni v srpnu.. tak při mě stůjte ať to nepos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 dneska budu ve 13 hodin podávat vysvětlení proč jela naše Oskařice na červenou loni v srpnu.. tak při mě stůjte ať to nepos.. Tak pak jdej vědět, kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak jak si dopadl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Fatty ten si výská, byla to osoba blízká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Fatty ten si výská,byla to osoba blízká! A nedá vědět, lump jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 A nedá vědět, lump jeden Si ho tam asi rovnou nechali za všechny přestupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Si ho tam asi rovnou nechali za všechny přestupky ukecal to syčák, má neodolatelný vystupování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no jo jasně kluciiii, dopadl jsem skvěle, nicméně vzhled na to asi neměl vliv.. těžko říct. Hlavně slečna Hudíková z Magistrátu je úžasně fajn osoba, takže projednávání bylo absolutně v pohodě.. tímto jí zdravím a přeju ať vyrazí s autem i dál než jen po městě :-) škoda jen, že to se mnou neřešila její kolegyně z vedlejší kanceláře, co se tam na chvilku mihla.. tu bych pozval i na kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no jo jasně kluciiii, dopadl jsem skvěle, nicméně vzhled na to asi neměl vliv.. těžko říct. Hlavně slečna Hudíková z Magistrátu je úžasně fajn osoba, takže projednávání bylo absolutně v pohodě.. tímto jí zdravím a přeju ať vyrazí s autem i dál než jen po městě :-) škoda jen, že to se mnou neřešila její kolegyně z vedlejší kanceláře, co se tam na chvilku mihla.. tu bych pozval i na kafe a to kafe by vám uvařila Majdička? co? to se povíííí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no jo jasně kluciiii, dopadl jsem skvěle, nicméně vzhled na to asi neměl vliv.. těžko říct. Hlavně slečna Hudíková z Magistrátu je úžasně fajn osoba, takže projednávání bylo absolutně v pohodě.. tímto jí zdravím a přeju ať vyrazí s autem i dál než jen po městě :-) škoda jen, že to se mnou neřešila její kolegyně z vedlejší kanceláře, co se tam na chvilku mihla.. tu bych pozval i na kafe No, když jsem tam byl já..určitě jsme viděli stejnou kolegyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no ale nerekl. Takze co na cerveno si jel, ale ksicht se poznat nedal, tkaze vyreseno.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no ale nerekl. Takze co na cerveno si jel, ale ksicht se poznat nedal, tkaze vyreseno.? na červenou jela jeho osoba blízká!!! co na tom nechápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no ale nerekl. Takze co na cerveno si jel, ale ksicht se poznat nedal, tkaze vyreseno.? Ty fotky tam mají celkem exkluzivní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Hlavně, že to vokecal Asi budu muset taky udělat nějaký "veřejný" přestupek, když je na Magoši úžasná fajn osoba - sl. Hudíková. Jen nevím, kde Jiřík udělal chybu, myslím, že projednávání jeho jízdy na červenou nebylo absolutně v pohodě ......... ........ Holt Robert by ukecal i mrtvolu ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No, v pohodě nebylo, že Jiřík jel autem sám a tak byl na fotce poznat..zatímco Robert jako předvolaný to auto tehdy neřídil, takže v pohodě se šel podívat pouze na fotku osoby blízké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 No, v pohodě nebylo, že Jiřík jel autem sám a tak byl na fotce poznat..zatímco Robert jako předvolaný to auto tehdy neřídil, takže v pohodě se šel podívat pouze na fotku osoby blízké a navíc nebyla fotka dost dobře čitelná aby se osoba blízká dala identifikovat a proto jsem do protokolu OSOBU BLÍZKOU mohl uvést. Ale nedělejte to. Vůbec o OSOBĚ BLÍZKÉ nemluvte. Jen řekněte, já to nejsem a Vy si najděte kdo to je.. já pujčuji auto spoustě lidem.. to't vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 jj tak tak., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.