Březen 17, 200817 r nechápu, jak ti mohli dát takovou moc! když si představím, že bys tu moc a důvěru získal ty, tak to bysme tady všichni nejspíš brzo skončili. To by bylo samý varování, uzamykání a nakonec by všichni dostali padáka, až bys tu nakonec zůstal sám. Že je to tak ?
Březen 17, 200817 r když si představím, že bys tu moc a důvěru získal ty, tak to bysme tady všichni nejspíš brzo skončili. To by bylo samý varování, uzamykání a nakonec by všichni dostali padáka, až bys tu nakonec zůstal sám. Že je to tak ?
Březen 17, 200817 r Lipsko se blíží ,tak se musím taky napsat 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí 5) Octavius 84 asi bez choti.. 6) Nexus šampónus antilupus 7) Vrbič a Vrbič junior
Březen 17, 200817 r jednu položku bych malinko upravil... 7) Vrbič a Vrbič senior To bude nějakej omyl - já jsem krásný a mladý
Březen 17, 200817 r Lipsko se blíží ,tak se musím taky napsat 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí 5) Octavius 84 asi bez choti.. 6) Nexus šampónus antilupus 7) Vrbič a Vrbič junior Ty woe, vy snad jedete všichni do pryč
Březen 17, 200817 r Ty woe, vy snad jedete všichni do pryč ja se pokusim priritit z Regensburgu, kde se budu poflakovat s mladou.
Březen 17, 200817 r Octavian a jeho vtipy se zas přistěhovaly sem... Ale tak ja vim ze jsem ti chybel, tak ja slibuju e uz se polepsim a obcas ti sem neco napisu darling
Březen 22, 200817 r Tak se sejdem na bournaku zitra ju? Ty vo*e, to je materiál . Psal jsem nějaký rozumný návrhy, ať můžeme něco realizovat . Každopádně posledně se do DC nikomu nechtělo, tak bych to viděl spíš tady v ÚL, jinak se snad nikdy nesejdem . Nabízím hlasování : ÚL : VRBIČ DC :
Březen 22, 200817 r Ty vo*e, to je materiál . Psal jsem nějaký rozumný návrhy, ať můžeme něco realizovat .Každopádně posledně se do DC nikomu nechtělo, tak bych to viděl spíš tady v ÚL, jinak se snad nikdy nesejdem . Nabízím hlasování : ÚL : VRBIČ DC : Sem se tu nejakou dobu neukazal, ale kdyztak teda sem taky pro UL :-)
Březen 22, 200817 r Sem se tu nejakou dobu neukazal, ale kdyztak teda sem taky pro UL :-) Hlasování : ÚL : VRBIČ, Johanik DC : Upraveno Březen 22, 200817 r od VRBIC
Březen 22, 200817 r Žádám o doplnění Kosova Ja bych navrhoval Prahu at to pojmem ve velkym tak treba Ambiente Bras.
Březen 23, 200817 r Ja bych navrhoval Prahu at to pojmem ve velkym tak treba Ambiente Bras. a komu tím prospěješ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.