Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Bylo to placnuto obecne do vetru, pokud se ten napad chytne samo prijed.

Bylo to placnuto obecne do vetru, pokud se ten napad chytne samo prijed.

:palec2:

to Octavian 1 : tak já jsem jasnej joóóó , ale ty budeš chodící mrtvola až tě potkám lol:crutch::kol-22:kol1:smich:

to Dajvr : tady je nejdůležitější prudit a prudit a když každý den vytočíš Octaviana 1, tak budeš machr :palec2:

Příští týden odpoledne jedu na motokáry do Teplic , tak jestli se chce nějakej dobrodruh přidat ........ :horse:. Stejně nikdo nepřijede, je to tady samej srabííííííík :p:p:D:t .

to Dajvr : tady je nejdůležitější prudit a prudit a když každý den vytočíš Octaviana 1, tak budeš machr :palec2:

Zajimavy postreh, ale musis uznat, ze nejsem v pozici kdy bych mohl prudit, ale prudeni mi jde a moc :smich:

Zajimavy postreh, ale musis uznat, ze nejsem v pozici kdy bych mohl prudit, ale prudeni mi jde a moc :smich:

a vo tom to je :palec2:;)

Tak pozdeji se urcite pridam (nemyslim tim proti Octavianovi1), ale az budu vic zbehlej ;)

Zatim byl nejvetsi otloukanek vorlajz, tomu jsem se samozrejme museli omluvit (resp ja musel) pze jinak by uz sem asi neprisel, a musime mu rikat kazdy den jak ho mame radi :) ale to uz je minulost, ted by mohl na radu prijit VRBIC at to jde hezky podle abecedy

Zatim byl nejvetsi otloukanek vorlajz, tomu jsem se samozrejme museli omluvit (resp ja musel) pze jinak by uz sem asi neprisel, a musime mu rikat kazdy den jak ho mame radi :) ale to uz je minulost, ted by mohl na radu prijit VRBIC at to jde hezky podle abecedy

Vím kde parkuješ s tou tvojí chudinkou špinavou, a musím konstatovat, že dráždíš Kobru bosou nohou :kol-143: . Jinak mé krásné naleštěné auto začalo parkovat vedle té tvé .......... , tak věř, že velký VRBIČ tě stále vidí lol .

Vím kde parkuješ s tou tvojí chudinkou špinavou, a musím konstatovat, že dráždíš Kobru bosou nohou :kol-143: . Jinak mé krásné naleštěné auto začalo parkovat vedle té tvé .......... , tak věř, že velký VRBIČ tě stále vidí lol .

A ja se divil proc mam tak otlucene prave dvere, no doufam ze mas dobrou pojistku :)

A ja se divil proc mam tak otlucene prave dvere, no doufam ze mas dobrou pojistku :)

Toho se memusíš v mém případě obávat - nejsem žádnej Pacient ;) a ty díry co tam máš půl roku na mě nesvedeš lol

Toho se memusíš v mém případě obávat - nejsem žádnej Pacient ;) a ty díry co tam máš půl roku na mě nesvedeš lol

Ty jsou cerstvy to je poznat ... :)

Keci, plky a o srazu nic...

v poslední době normální..zas sem akorát někdo vlítne a bude řešit, co se tu probírá a kam to patří..

Takze jasny v sobotu v Třebenicich na kave, akorat nekdy odpoledne, rano vezu Camaro na STK

Jsi tady půl roku nebyl a hned se ti něco nelíbí :aggressive::D . Jinak jsem psal, že příští týden bych dal motokáry, ale odezva jako vždy žádná :wacko::wub: . Tak tady píšu plky, jinak tady chcípne pes kol105:p :p lol

Jsi tady půl roku nebyl a hned se ti něco nelíbí :aggressive::D . Jinak jsem psal, že příští týden bych dal motokáry, ale odezva jako vždy žádná :wacko::wub: . Tak tady píšu plky, jinak tady chcípne pes kol105:p :p lol

Na motokary se hlasim na nich jsem nikdy nebyl

Na motokary se hlasim na nich jsem nikdy nebyl

konečně někdo :palec2: . Jak máš čas příští týden kolem 17.00 hod ? - mimo středy ..... ;)

Panove, s Vami se clovek nenudi ;)

konečně někdo :palec2: . Jak máš čas příští týden kolem 17.00 hod ? - mimo středy ..... ;)

Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student

A pak ze studenti nemaji penize :rolleyes:

jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit lol

Tak ho pozdravuj..zítra tu určo nebudu..není teď vůbec čas

jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit lol

V patek potrebuju odvezt rodice na letiste pak 22 bch je potreboval privezt a ja potrebuju odvezt 25 a privezt 28 v tomhle mesici z a n letiste, tak se nehlas dobrovolne :))

Super, "poznam" dalsiho :palec2:

A co příští týden v úterý studente a ostatní - u Olympie v 17.00 hod :palec2::kol-29: MOTOKÁRY

to Robert : Don Pablo Grando Organizatoro Vorlajzo mi určiiitě přiveze hooooodně dárků, tak jsem tě chtěl požádat, jestli by jste mi to mohli hodit rovnou ke mě do práce ;):specool: .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.