Duben 9, 200817 r to Octavian 1 : tak já jsem jasnej joóóó , ale ty budeš chodící mrtvola až tě potkám to Dajvr : tady je nejdůležitější prudit a prudit a když každý den vytočíš Octaviana 1, tak budeš machr Příští týden odpoledne jedu na motokáry do Teplic , tak jestli se chce nějakej dobrodruh přidat ........ . Stejně nikdo nepřijede, je to tady samej srabííííííík .
Duben 9, 200817 r to Dajvr : tady je nejdůležitější prudit a prudit a když každý den vytočíš Octaviana 1, tak budeš machr Zajimavy postreh, ale musis uznat, ze nejsem v pozici kdy bych mohl prudit, ale prudeni mi jde a moc
Duben 9, 200817 r Zajimavy postreh, ale musis uznat, ze nejsem v pozici kdy bych mohl prudit, ale prudeni mi jde a moc a vo tom to je
Duben 9, 200817 r a vo tom to je Tak pozdeji se urcite pridam (nemyslim tim proti Octavianovi1), ale az budu vic zbehlej
Duben 9, 200817 r a vo tom to je Zatim byl nejvetsi otloukanek vorlajz, tomu jsem se samozrejme museli omluvit (resp ja musel) pze jinak by uz sem asi neprisel, a musime mu rikat kazdy den jak ho mame radi ale to uz je minulost, ted by mohl na radu prijit VRBIC at to jde hezky podle abecedy
Duben 9, 200817 r Zatim byl nejvetsi otloukanek vorlajz, tomu jsem se samozrejme museli omluvit (resp ja musel) pze jinak by uz sem asi neprisel, a musime mu rikat kazdy den jak ho mame radi ale to uz je minulost, ted by mohl na radu prijit VRBIC at to jde hezky podle abecedy Vím kde parkuješ s tou tvojí chudinkou špinavou, a musím konstatovat, že dráždíš Kobru bosou nohou . Jinak mé krásné naleštěné auto začalo parkovat vedle té tvé .......... , tak věř, že velký VRBIČ tě stále vidí .
Duben 9, 200817 r Vím kde parkuješ s tou tvojí chudinkou špinavou, a musím konstatovat, že dráždíš Kobru bosou nohou . Jinak mé krásné naleštěné auto začalo parkovat vedle té tvé .......... , tak věř, že velký VRBIČ tě stále vidí . A ja se divil proc mam tak otlucene prave dvere, no doufam ze mas dobrou pojistku
Duben 9, 200817 r A ja se divil proc mam tak otlucene prave dvere, no doufam ze mas dobrou pojistku Toho se memusíš v mém případě obávat - nejsem žádnej Pacient a ty díry co tam máš půl roku na mě nesvedeš
Duben 9, 200817 r Toho se memusíš v mém případě obávat - nejsem žádnej Pacient a ty díry co tam máš půl roku na mě nesvedeš Ty jsou cerstvy to je poznat ...
Duben 9, 200817 r Keci, plky a o srazu nic... v poslední době normální..zas sem akorát někdo vlítne a bude řešit, co se tu probírá a kam to patří..
Duben 9, 200817 r Takze jasny v sobotu v Třebenicich na kave, akorat nekdy odpoledne, rano vezu Camaro na STK
Duben 9, 200817 r Keci, plky a o srazu nic... Jsi tady půl roku nebyl a hned se ti něco nelíbí . Jinak jsem psal, že příští týden bych dal motokáry, ale odezva jako vždy žádná . Tak tady píšu plky, jinak tady chcípne pes :p
Duben 9, 200817 r Jsi tady půl roku nebyl a hned se ti něco nelíbí . Jinak jsem psal, že příští týden bych dal motokáry, ale odezva jako vždy žádná . Tak tady píšu plky, jinak tady chcípne pes :p Na motokary se hlasim na nich jsem nikdy nebyl
Duben 9, 200817 r Na motokary se hlasim na nich jsem nikdy nebyl konečně někdo . Jak máš čas příští týden kolem 17.00 hod ? - mimo středy .....
Duben 9, 200817 r konečně někdo . Jak máš čas příští týden kolem 17.00 hod ? - mimo středy ..... Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student
Duben 9, 200817 r Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student A pak ze studenti nemaji penize
Duben 9, 200817 r jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit Tak ho pozdravuj..zítra tu určo nebudu..není teď vůbec čas
Duben 9, 200817 r jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit V patek potrebuju odvezt rodice na letiste pak 22 bch je potreboval privezt a ja potrebuju odvezt 25 a privezt 28 v tomhle mesici z a n letiste, tak se nehlas dobrovolne )
Duben 10, 200817 r jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit
Duben 10, 200817 r Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student A co příští týden v úterý studente a ostatní - u Olympie v 17.00 hod MOTOKÁRY to Robert : Don Pablo Grando Organizatoro Vorlajzo mi určiiitě přiveze hooooodně dárků, tak jsem tě chtěl požádat, jestli by jste mi to mohli hodit rovnou ke mě do práce .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.