Octavius84 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Bylo to placnuto obecne do vetru, pokud se ten napad chytne samo prijed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Bylo to placnuto obecne do vetru, pokud se ten napad chytne samo prijed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 to Octavian 1 : tak já jsem jasnej joóóó , ale ty budeš chodící mrtvola až tě potkám to Dajvr : tady je nejdůležitější prudit a prudit a když každý den vytočíš Octaviana 1, tak budeš machr Příští týden odpoledne jedu na motokáry do Teplic , tak jestli se chce nějakej dobrodruh přidat ........ . Stejně nikdo nepřijede, je to tady samej srabííííííík . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 to Dajvr : tady je nejdůležitější prudit a prudit a když každý den vytočíš Octaviana 1, tak budeš machr Zajimavy postreh, ale musis uznat, ze nejsem v pozici kdy bych mohl prudit, ale prudeni mi jde a moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Zajimavy postreh, ale musis uznat, ze nejsem v pozici kdy bych mohl prudit, ale prudeni mi jde a moc a vo tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 a vo tom to je Tak pozdeji se urcite pridam (nemyslim tim proti Octavianovi1), ale az budu vic zbehlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 a vo tom to je Zatim byl nejvetsi otloukanek vorlajz, tomu jsem se samozrejme museli omluvit (resp ja musel) pze jinak by uz sem asi neprisel, a musime mu rikat kazdy den jak ho mame radi ale to uz je minulost, ted by mohl na radu prijit VRBIC at to jde hezky podle abecedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Zatim byl nejvetsi otloukanek vorlajz, tomu jsem se samozrejme museli omluvit (resp ja musel) pze jinak by uz sem asi neprisel, a musime mu rikat kazdy den jak ho mame radi ale to uz je minulost, ted by mohl na radu prijit VRBIC at to jde hezky podle abecedy Vím kde parkuješ s tou tvojí chudinkou špinavou, a musím konstatovat, že dráždíš Kobru bosou nohou . Jinak mé krásné naleštěné auto začalo parkovat vedle té tvé .......... , tak věř, že velký VRBIČ tě stále vidí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Vím kde parkuješ s tou tvojí chudinkou špinavou, a musím konstatovat, že dráždíš Kobru bosou nohou . Jinak mé krásné naleštěné auto začalo parkovat vedle té tvé .......... , tak věř, že velký VRBIČ tě stále vidí . A ja se divil proc mam tak otlucene prave dvere, no doufam ze mas dobrou pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 A ja se divil proc mam tak otlucene prave dvere, no doufam ze mas dobrou pojistku Toho se memusíš v mém případě obávat - nejsem žádnej Pacient a ty díry co tam máš půl roku na mě nesvedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Toho se memusíš v mém případě obávat - nejsem žádnej Pacient a ty díry co tam máš půl roku na mě nesvedeš Ty jsou cerstvy to je poznat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Keci, plky a o srazu nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Keci, plky a o srazu nic... v poslední době normální..zas sem akorát někdo vlítne a bude řešit, co se tu probírá a kam to patří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Takze jasny v sobotu v Třebenicich na kave, akorat nekdy odpoledne, rano vezu Camaro na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Keci, plky a o srazu nic... Jsi tady půl roku nebyl a hned se ti něco nelíbí . Jinak jsem psal, že příští týden bych dal motokáry, ale odezva jako vždy žádná . Tak tady píšu plky, jinak tady chcípne pes :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jsi tady půl roku nebyl a hned se ti něco nelíbí . Jinak jsem psal, že příští týden bych dal motokáry, ale odezva jako vždy žádná . Tak tady píšu plky, jinak tady chcípne pes :p Na motokary se hlasim na nich jsem nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Na motokary se hlasim na nich jsem nikdy nebyl konečně někdo . Jak máš čas příští týden kolem 17.00 hod ? - mimo středy ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Panove, s Vami se clovek nenudi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 konečně někdo . Jak máš čas příští týden kolem 17.00 hod ? - mimo středy ..... Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student A pak ze studenti nemaji penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit Tak ho pozdravuj..zítra tu určo nebudu..není teď vůbec čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit V patek potrebuju odvezt rodice na letiste pak 22 bch je potreboval privezt a ja potrebuju odvezt 25 a privezt 28 v tomhle mesici z a n letiste, tak se nehlas dobrovolne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 jako já bych moc rád jel, nějak to vymyslíme.. zítra ve 14:45 vyzvedávám Dona Pablo Grando Vorlajzo.. se večer těšte.. určo přijde pozdravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Super, "poznam" dalsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ja krom stredy a ctvrtka asi kdykoliv, to vis student A co příští týden v úterý studente a ostatní - u Olympie v 17.00 hod MOTOKÁRY to Robert : Don Pablo Grando Organizatoro Vorlajzo mi určiiitě přiveze hooooodně dárků, tak jsem tě chtěl požádat, jestli by jste mi to mohli hodit rovnou ke mě do práce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.