Duben 10, 200817 r Vyhovuje Super - pojedeš se mnou pořádnym autem, nebo se sejdeme přímo u Olympie ?
Duben 10, 200817 r Super - pojedeš se mnou pořádnym autem, nebo se sejdeme přímo u Olympie ? Jeste je cas domluvime se, ty u toho pocitace koukam jenom spis ze hned pises zpatky
Duben 10, 200817 r Ja uplne blbe, ted sem jeste v Brne, od sesti zacneme balit stanek a pak domu. A zitra musim byt v praci, asi tam na me toho bude dost cekat. A v sobotu se mi vazne moc nechce....
Duben 10, 200817 r Ja myslim, ze to vyjde defacto na stejno, protoze v tydnu tam zase jezdi lidi sluzebne, skoly a tak, takze natriskano bude porad (
Duben 10, 200817 r Ja myslim, ze to vyjde defacto na stejno, protoze v tydnu tam zase jezdi lidi sluzebne, skoly a tak, takze natriskano bude porad ( No jo, ale nebudou tam německý babičky s blonďatejma německejma vnoučkama
Duben 10, 200817 r No jo, ale nebudou tam německý babičky s blonďatejma německejma vnoučkama Mozna mas pravdu, ale na druhou stranu babicky jsou v duchodu a maly vnoucci nemaji povinnosti, takze muzou i v tydnu
Duben 10, 200817 r Mozna mas pravdu, ale na druhou stranu babicky jsou v duchodu a maly vnoucci nemaji povinnosti, takze muzou i v tydnu No to možná jo, ale funguje to snad na celém světě, že právě proto, že můžou kdykoliv, tak tam budou prudit ve chvíli, kdy tam budou chtít být ostatní, to je o víkendu, protože jindy kvůli práci se to nehodí
Duben 10, 200817 r No to možná jo, ale funguje to snad na celém světě, že právě proto, že můžou kdykoliv, tak tam budou prudit ve chvíli, kdy tam budou chtít být ostatní, to je o víkendu, protože jindy kvůli práci se to nehodí Stejne do Lispak nejedes tak aspon rekni jestli muzes v utery v 5
Duben 10, 200817 r Stejne do Lispak nejedes tak aspon rekni jestli muzes v utery v 5 tak se na ně musí ......
Duben 10, 200817 r V patek potrebuju odvezt rodice na letiste pak 22 bch je potreboval privezt a ja potrebuju odvezt 25 a privezt 28 v tomhle mesici z a n letiste, tak se nehlas dobrovolne ) nejsem taxikar ale když to dobře zaplatíš
Duben 11, 200817 r Stejne do Lispak nejedes tak aspon rekni jestli muzes v utery v 5 Do Lipska jsem chtěl dneska..plánováno už dlouho, jenže kolegyně má dovču a dneska za ni musím zaskočit u jedoho územního řízení s přeložkou silnice
Duben 11, 200817 r čaute klucíííí... já jedu dneska směr Lipsko!!! ale skončím na chalupě ... ... budu tu v neděli večer....
Duben 11, 200817 r čaute klucíííí... já jedu dneska směr Lipsko!!! ale skončím na chalupě ... ... budu tu v neděli večer.... Zdravim, tak pokud budes mit pristup k netu, tak bys nam sem mohl hodit nejakej referatek abysme vedeli na co se tesit, pripadne netesit
Duben 11, 200817 r Zdravim, tak pokud budes mit pristup k netu, tak bys nam sem mohl hodit nejakej referatek abysme vedeli na co se tesit, pripadne netesit hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu ne na autosalůůůn
Duben 11, 200817 r Do Lipska jsem chtěl dneska..plánováno už dlouho, jenže kolegyně má dovču a dneska za ni musím zaskočit u jedoho územního řízení s přeložkou silnice to uz jsi psal me jde o ty motokarky
Duben 11, 200817 r to uz jsi psal me jde o ty motokarky Jak tak na to koukám, tak ti bude muset stačit pouze moje maličkost . Ps.: to je dost, že si konečně přezul na léto
Duben 11, 200817 r hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu ne na autosalůůůn Stydim se a omlouvam se
Duben 11, 200817 r QUOTE(vorlajz @ 11.4.2008, 8:03 ) hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu ne na autosalůůůn Stydim se a omlouvam se Jsem z toho volajaký zmetený - to bylo neoficíální pozvání k Vorlajzovi na chajdu a posezení u kávy či co ? Příště to musí napsat srozumitelně, páč kdo má dady luštit ty jeho hádanky .... a ještě nás mate Lipskem
Duben 11, 200817 r QUOTE(vorlajz @ 11.4.2008, 8:03 ) hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu ne na autosalůůůn Jsem z toho volajaký zmetený - to bylo neoficíální pozvání k Vorlajzovi na chajdu a posezení u kávy či co ? Příště to musí napsat srozumitelně, páč kdo má dady luštit ty jeho hádanky .... a ještě nás mate Lipskem Nevim, ja se vyjadrovat nebudu, uz jsem se potupil dost )
Duben 11, 200817 r cauky bluumy, tkasme na skok zase v UL a zitra 8.20 odlet smer afrika. koukam, ze se tu porad dohadujete jak maly decka., ) hlavne vorlicek., hiiiihi tak cauves.,
Duben 11, 200817 r Jak tak na to koukám, tak ti bude muset stačit pouze moje maličkost . Ps.: to je dost, že si konečně přezul na léto A umyl tak ne ze se mi o nej budes otirat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.