Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vyhovuje

Super :palec2: - pojedeš se mnou pořádnym autem, nebo se sejdeme přímo u Olympie ?

Super :palec2: - pojedeš se mnou pořádnym autem, nebo se sejdeme přímo u Olympie ?

Jeste je cas domluvime se, ty u toho pocitace koukam jenom spis ze hned pises zpatky :)

Chlapy, jak to mate s tim Lipskem? Ja jedu v sobotu :p

Ja uplne blbe, ted sem jeste v Brne, od sesti zacneme balit stanek a pak domu. A zitra musim byt v praci, asi tam na me toho bude dost cekat. A v sobotu se mi vazne moc nechce....

Ja myslim, ze to vyjde defacto na stejno, protoze v tydnu tam zase jezdi lidi sluzebne, skoly a tak, takze natriskano bude porad :o(

Ja myslim, ze to vyjde defacto na stejno, protoze v tydnu tam zase jezdi lidi sluzebne, skoly a tak, takze natriskano bude porad :o(

No jo, ale nebudou tam německý babičky s blonďatejma německejma vnoučkama ;)

No jo, ale nebudou tam německý babičky s blonďatejma německejma vnoučkama ;)

Mozna mas pravdu, ale na druhou stranu babicky jsou v duchodu a maly vnoucci nemaji povinnosti, takze muzou i v tydnu :)

Mozna mas pravdu, ale na druhou stranu babicky jsou v duchodu a maly vnoucci nemaji povinnosti, takze muzou i v tydnu :)

No to možná jo, ale funguje to snad na celém světě, že právě proto, že můžou kdykoliv, tak tam budou prudit ve chvíli, kdy tam budou chtít být ostatní, to je o víkendu, protože jindy kvůli práci se to nehodí ;)

No to možná jo, ale funguje to snad na celém světě, že právě proto, že můžou kdykoliv, tak tam budou prudit ve chvíli, kdy tam budou chtít být ostatní, to je o víkendu, protože jindy kvůli práci se to nehodí ;)

Stejne do Lispak nejedes tak aspon rekni jestli muzes v utery v 5

tak se na ně musí ...... :D:palec2:;)

V patek potrebuju odvezt rodice na letiste pak 22 bch je potreboval privezt a ja potrebuju odvezt 25 a privezt 28 v tomhle mesici z a n letiste, tak se nehlas dobrovolne :) )

nejsem taxikar ale když to dobře zaplatíš lol

Do Lipska jsem chtěl dneska..plánováno už dlouho, jenže kolegyně má dovču a dneska za ni musím zaskočit u jedoho územního řízení s přeložkou silnice

čaute klucíííí... :) já jedu dneska směr Lipsko!!! ale skončím na chalupě ... :kol-98: ... budu tu v neděli večer.... kol5

Asi mas recht, zakon schvalnosti funguje vsude, to uz je overeny :aggressive:

čaute klucíííí... :) já jedu dneska směr Lipsko!!! ale skončím na chalupě ... :kol-98: ... budu tu v neděli večer.... kol5

Zdravim, tak pokud budes mit pristup k netu, tak bys nam sem mohl hodit nejakej referatek abysme vedeli na co se tesit, pripadne netesit ;)

Zdravim, tak pokud budes mit pristup k netu, tak bys nam sem mohl hodit nejakej referatek abysme vedeli na co se tesit, pripadne netesit ;)

hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu :D ne na autosalůůůn :p

Do Lipska jsem chtěl dneska..plánováno už dlouho, jenže kolegyně má dovču a dneska za ni musím zaskočit u jedoho územního řízení s přeložkou silnice

to uz jsi psal me jde o ty motokarky :)

to uz jsi psal me jde o ty motokarky :)

Jak tak na to koukám, tak ti bude muset stačit pouze moje maličkost lol:p . Ps.: to je dost, že si konečně přezul na léto kol103

hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu :D ne na autosalůůůn :p

Stydim se :kol-18::wallbash: a omlouvam se kol3

QUOTE(vorlajz @ 11.4.2008, 8:03 )

hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu ne na autosalůůůn

Stydim se :kol-18::wallbash: a omlouvam se kol3

Jsem z toho volajaký zmetený - to bylo neoficíální pozvání k Vorlajzovi na chajdu a posezení u kávy či co ? Příště to musí napsat srozumitelně, páč kdo má dady luštit ty jeho hádanky .... a ještě nás mate Lipskem kol1:kol-126::kol-128:

QUOTE(vorlajz @ 11.4.2008, 8:03 )

hh... nevím, zda si to úplně pochopil... ale jedu na chalupu ne na autosalůůůn

Jsem z toho volajaký zmetený - to bylo neoficíální pozvání k Vorlajzovi na chajdu a posezení u kávy či co ? Příště to musí napsat srozumitelně, páč kdo má dady luštit ty jeho hádanky .... a ještě nás mate Lipskem kol1:kol-126::kol-128:

Nevim, ja se vyjadrovat nebudu, uz jsem se potupil dost :o)

cauky bluumy, tkasme na skok zase v UL a zitra 8.20 odlet smer afrika. koukam, ze se tu porad dohadujete jak maly decka., :o) hlavne vorlicek., hiiiihi tak cauves., kol5

Jak tak na to koukám, tak ti bude muset stačit pouze moje maličkost lol:p . Ps.: to je dost, že si konečně přezul na léto kol103

A umyl tak ne ze se mi o nej budes otirat :)

tak Lipsko absolvováno! :palec2:

post-4809-1207945546_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.