Octavian1 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nedelej kravu pojedes a nepovidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Trochu z jiného soudku !!! Nebydlíte, nejezdíte nebo nemáte někdo zkušennosti s : http://www.vyfuky-usti.cz/kontakt.php ? Sháním disky http://www.vyfuky-usti.cz/detail.php?zbozi=3729 a tady je mají za neskutečnou cenu !!! Nenašel by jste si někdo trochu času na optání ? Předem nechám děkovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 za flašku fernetu všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 za flašku fernetu všechno Při tom rozdílu se to dá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hele kluci ustecky, neplanujete neco ted na vikend, pani leti do Anglie tak mam volno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Trochu z jiného soudku !!!Nebydlíte, nejezdíte nebo nemáte někdo zkušennosti s : http://www.vyfuky-usti.cz/kontakt.php ? Sháním disky http://www.vyfuky-usti.cz/detail.php?zbozi=3729 a tady je mají za neskutečnou cenu !!! Nenašel by jste si někdo trochu času na optání ? Předem nechám děkovat !!! Mohl bych se ti zeptat, co bys potreboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Mohl bych se ti zeptat, co bys potreboval? asi se zeptat na ty kola ne? omg... jestli je maj, jestli skutečně v tom rozměru co uvádí na webu stojej ty peníze a tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Sem se tam dneska dovolal a majitel se omlouval, že předělávali stránky na internetu a nechali tam špatnou e-mailovou adresu. Ta cena za ty disky skutečně platí což je super a pokud sežene i typovej list tak to nemá chybu. Sraz 3.5. v Turnově je co nevidět tak ať to stihnu. Třeba se tam s některými z Vás potkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 to HF: a kdy si pro ty disky pojedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Sem se tam dneska dovolal a majitel se omlouval, že předělávali stránky na internetu a nechali tam špatnou e-mailovou adresu. Ta cena za ty disky skutečně platí což je super a pokud sežene i typovej list tak to nemá chybu. Sraz 3.5. v Turnově je co nevidět tak ať to stihnu. Třeba se tam s některými z Vás potkám. my jezdíme jenom do Prahy, dál netrefíme ale až sem pojedeš, se vozvi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Hele kluci ustecky, neplanujete neco ted na vikend, pani leti do Anglie tak mam volno.... Je nám to jasný..a ty ji nechceš pustit samotnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 tak tohle neni pocasi na motokary, zustavam doma. grrrrrrrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) asi se zeptat na ty kola ne? omg... jestli je maj, jestli skutečně v tom rozměru co uvádí na webu stojej ty peníze a tak ne? Omlouvam se panu neomylnemu, ale rano v pul osmy jaksi jeste moc nefunguju. Akorat si tak davam vodu na kafe v praci. A co se tyce tech odkazu, tak jsem na ne ani nekoukal, jen jsem chtel byt napomocen. A nez bych zjistoval nejakou blbost, tak se radsi zeptam. Editováno: 22. Duben 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 pleteš si odvahu s drzostí frájo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Kliidek juniore, on to tak nemyslel. Btw, Uz mas prezuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 já ti toho juniora vytluču z palice ty Blekůzo!!! jinak samo už mám přezut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 já ti toho juniora vytluču z palice ty Blekůzo!!! jinak samo už mám přezut! hih, ja to vedel, jako certik z krabicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 hih, ja to vedel, jako certik z krabicky. kdo? kde? jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 pleteš si odvahu s drzostí frájo!!! Nenecham si kakat na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jestli jste to už viděli, tak mě nekamenujte ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tohle jsem jeste nevidel a radsi se ani nebudu ptat co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 ty vole, voni to s tou lanovkou myslej vážně, no to mě poser! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jestli jste to už viděli, tak mě nekamenujte ...... bude třetí světová, že se Ústí opevňuje jak ve středověku? ale jinak pěkný.. má někdo čas, hrát si s nůžkama a lepidlem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Ze jste toho vymysleli na ten vikend, coz. Vy rejpalove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jo to je Usti, a ja furt premyslel co to je za prdel sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.