Září 10, 200817 r LukOil mám rád, mají tam levný natural 98 jj jsou to rusaci LangepasUraiKogalymněfť a chteji odbourat konkurenci.
Září 10, 200817 r zatim vim jen o siti cerpacich stanic. neni jasne, kdo to prevezme, ale jelikoz conoco JET uz prebira LUKOIL, tak bych se nedivil, kdyby skocil i po shelkach. Se mi to nechce pořád věřit, ale dneska je možné všechno. A to SHELLky byly takové pěkné, útulné.
Září 10, 200817 r To je zase materiál . Raději napište, jestli někdo pojede v sobotu do Doks na šádiny ...... . Zatím jsme dlouhá kolona dvou aut - já a Peťan
Září 10, 200817 r to jsou normálně drby jak svině... jak s tím cikánem, co ho postřelili u nás v Děčíně..
Září 11, 200817 r Na ústecku je to poslední dobou samá éérotika . Včera mě chtěl oplodnit jeden žabožroutí vysavač . Naštěstí jsem vybavenej tažnym, tak to bylo v pohodě . Už jsem to tady jednou psal : tažný je hnus, ale pomůže Upraveno Září 11, 200817 r od VRBIC
Září 12, 200817 r Kdo jede zítra Doksy,tak v 10 na Střekově na pumpě.Zatím jedeme docela veká kolona-já a Vrbič.
Září 16, 200817 r což takhle dáááát si špenáááát.... špe špe špe kafe? OPERACE "COFFEE" kde: Ústí nad Labem - čerpací stanice LukOil kdy: DNES 2o.oo ZULU co: KAFÉÉÉÉ otázka dne: PŘIJEDE BERTA UKÁZAT SVÁ NOVÁ KOLA??? tak co hoši??? Upraveno Září 16, 200817 r od vorlajz
Září 16, 200817 r což takhle dáááát si špenáááát.... špe špe špe kafe? OPERACE "COFFEE" kde: Ústí nad Labem - čerpací stanice JET kdy: DNES 2o.oo ZULU co: KAFÉÉÉÉ otázka dne: PŘIJEDE BERTA UKÁZAT SVÁ NOVÁ KOLA??? tak co hoši??? Ale jo, proč ne, akorat by mne zajimalo kde je v Usti JET ?? Ja vim jen o Lukoilu :-)))
Září 16, 200817 r Ty jo, že bych se taky stavil? No uvidíme, do Ústí není daleko, ale ještě musím sehnat hlídání pro kluka. (Manželka na dovolené). Ještě upřesnit kde je ta JET - myšlena je Severní terasa?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.