Přejít na obsah

Xenonové výbojky 6000K

profor

Doporučené příspěvky

Priatelia, včera mi prišli nové výbojky 6000K od japonskej firmy (dúfam) JDM tak sa podelím o fotky...budem ich prihadzovať, lebo som to včera naprd odfotil....

Vzhladom na to že to objednaval iny človek a došlo mu to a potom to poslal mne dostal som v krabici zabalenu krabičku a keď som ju vybral ma skoro otočilo...prasknuta...naštastie vybojkam nič nebolo...

post-3171-1178616679_thumb.jpg

post-3171-1178616685_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebude to oslnovat?Co na to čočka,asi není stavěná na takovou svítivost?

Tak on zatím nikde nenapsal, že mají větší svítivost.

Hned na začátku je napsané že to jsou 6000. Což jak napsal Profor je víc než klasické D2S s 4300K. Takže to má větší svítivost

Odkaz ke komentáři

Fuu jak sa to tu rozbehlo :)

4300K je svetlo bieleho dňa

6000K je mierne namodralé

8000K je viac modré

12000K je už do fialova

12000K sa však už v reálnej prevádzke nedajú použiť pretože majú málo Lumenov na bežnú prevádzku a sú to len také "imidžovky"

niekde som to našiel na nete koľko Lumenov má 4300K a kolko 6000K. 8000K som radšej nekupoval

Odkaz ke komentáři

Vidíš a já bych právě na té jedné fotce řekl, že ta původní Phillips 4300 svítí víc do modra než ta 6000 . Já už naštěstí sehnal dvě nové origo philips za 850.-kus, takže už mě nepotká další šok v podobě výměny výbojky za 5200.- :)

Jinak já už jsem cca. 2 měsíce po výměně a připadá mi, že už obě svítí stejně, jak ta původní, tak ta nová, ale těsně po výměně byl ten rozdíl znát, ta nová byla jok víc do bíla - skoro až do žluta a ta původní do modra

Editováno: , autor: MELLO
Odkaz ke komentáři

Zdravím, co tě vedlo zrovna k této značce ? Podle fotek je zřejmé, že ta nová svítí o něco málo méně. Ale to co pozná foťák, nemusí poznat oko. Takže se ptám, poznáš na první pohled, že svítí méně? Je to světlo příjemnější, než to z klasiky ?

Odkaz ke komentáři

K tej značke ma viedlo to že to bola jediná mne známa ponuka na slovensku ktorá mala 6000 alebo 8000ky tak som sa rozhodol zariskokvať.

Včera som večer s nimi išiel ale vravim musia sa zahorieť ale ano je to ako píšeš, tá 6000ka má menej lumenov ako tá 4300ka ale s týmm rátam.

Svetloo je studenšie vďaka tej modrej ale nepripadá mi too neprirodzené na to pozerať resp psom zatial nemal problém, ale vravím išiel som s tým vnoci len raz zatim

Odkaz ke komentáři

Ak myslíš fotku zpredu auta kde je pravé (lavé) svetlo modrejšie tak to sú už obe 6000ky

Vidíš a já bych právě na té jedné fotce řekl, že ta původní Phillips 4300 svítí víc do modra než ta 6000 . Já už naštěstí sehnal dvě nové origo philips za 850.-kus, takže už mě nepotká další šok v podobě výměny výbojky za 5200.- :)

Jinak já už jsem cca. 2 měsíce po výměně a připadá mi, že už obě svítí stejně, jak ta původní, tak ta nová, ale těsně po výměně byl ten rozdíl znát, ta nová byla jok víc do bíla - skoro až do žluta a ta původní do modra

Odkaz ke komentáři

Ak myslíš fotku zpredu auta kde je pravé (lavé) svetlo modrejšie tak to sú už obe 6000ky

Přesně to jsem myslel, tak to zkresluje jenom ta fotka...

Odkaz ke komentáři

jogofogo: mno ano to by nebolo zlé, sám som to videl Bylzde-mu a to bol rentgen :)

Inak dnes som išiel prvý krát v daždi a môžem povedať že za dažďa je to modrejšie svetlo lepšie viditelné a aj cestu lepšie vidieť resp neni taká tmavá po odraze od vrstvy vody na nej takže za dažďa som spokojný

Edit: taktiež som si všimol že čas na zotavenie majú dosť malý...keď som predtým vypol Philipsu a do piatich sekúnd hneď zapol dosť divoko menila farby až sa ustálila...tieto svietia hneď tak ako majú

Odkaz ke komentáři

profor: Kupoval som to tuna z Fora - !Prodam-stale nabidky." zn. KINGWOOD (vsak uvidime kolko vydrzia) Bol som si po ne v Zlatych Horach - OSOBNE (Jesenniky-CZ) predsa len prvy nakup ;) Montaz je vcelku jednoducha (aj ked som mal dohodnute aj s montazou.) no priemerne sikovny clen fora si s tym hravo poradi.

Momentalne nemam doma fotak, cez vikend bude tak sa to pokusim nafotit.

PS: Chlape ale tie tvoje tlmene zerem. KRAAASNE Dobra volba :kol-47:-_- Dufam ze niekedy sa stretneme osobne. ;)

Odkaz ke komentáři

Jasan niekedy zaskočíme niekam či ty ku mne alebo ja k tebe uvidíme ok?

profor: Kupoval som to tuna z Fora - !Prodam-stale nabidky." zn. KINGWOOD (vsak uvidime kolko vydrzia) Bol som si po ne v Zlatych Horach - OSOBNE (Jesenniky-CZ) predsa len prvy nakup ;) Montaz je vcelku jednoducha (aj ked som mal dohodnute aj s montazou.) no priemerne sikovny clen fora si s tym hravo poradi.

Momentalne nemam doma fotak, cez vikend bude tak sa to pokusim nafotit.

PS: Chlape ale tie tvoje tlmene zerem. KRAAASNE Dobra volba :kol-47:-_- Dufam ze niekedy sa stretneme osobne. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...