jogofogo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 OK. niekedy a niekde URCITE Jasan niekedy zaskočíme niekam či ty ku mne alebo ja k tebe uvidíme ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 profor: tak tu su tie foto profor: Kupoval som to tuna z Fora - !Prodam-stale nabidky." zn. KINGWOOD (vsak uvidime kolko vydrzia) Bol som si po ne v Zlatych Horach - OSOBNE (Jesenniky-CZ) predsa len prvy nakup Montaz je vcelku jednoducha (aj ked som mal dohodnute aj s montazou.) no priemerne sikovny clen fora si s tym hravo poradi. Momentalne nemam doma fotak, cez vikend bude tak sa to pokusim nafotit. PS: Chlape ale tie tvoje tlmene zerem. KRAAASNE Dobra volba Dufam ze niekedy sa stretneme osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 fuuu riadna šupa.... ale neviem možno je to foťákom, ale mne sa zdá že moje 4300 svietili viac do biela...ale asi fakt foto to tak ako to bolo nezobralo. a neviem či je to zakrivením cesty ale zdá sa mi že ti svietia nízko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Ono pred vymenou svietili pekne do bielaaj tlmene , dialkove boli riadne zltacky, a po vymene sa mi zas naopak zdaju tlmene "zltacky" Pravda je ze pri foteni neboli idealne podmienky. Najlepsie keby bolo porovnanie s klasikou na jednej fotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Najlepšie by bolo sa stretnúť a porovnať ale kurňa si z ďaleka a dnes to určo nestíham:-( máš nastavené svetlá v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Ked budes mat cestu "hore" tak daj vediet Svetla som bol zostelovat na STK prednedavnom. (vzdy chodim, ked robim so svetlami) Nechcem byt "svina" voci ostatnym. Najlepšie by bolo sa stretnúť a porovnať ale kurňa si z ďaleka a dnes to určo nestíham:-(máš nastavené svetlá v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Nesvítí ty dálkový nějak extrémně modře? Nebo je to jenom ten kontrast k těm žlutým potkávačkám? Jinak je to focené trochu do protikopce zdá se, takže subjektivně to vypadá, jako by svítila moc dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Milo, super=))Jsem na to zvedav jak se potkame -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 MELLO: No extremne sa mi ani nezda ale je tam rozdiel (predsa 6000k/4300K). Ano je to do protikopca. Grygy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 MELLO: No extremne sa mi ani nezda ale je tam rozdiel (predsa 6000k/4300K). Ano je to do protikopca. Grygy: NAvic, ted s tim turbiskem potrebujes poradne videt=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 tak tak. Teraz by som vsade najradsej jazdil len v noci :) NAvic, ted s tim turbiskem potrebujes poradne videt=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 MELLO: No extremne sa mi ani nezda ale je tam rozdiel (predsa 6000k/4300K). Ano je to do protikopca. Grygy: No jasně, mě vůbec nedošlo, žes psal, že máš ty dálkové 6000k - to je tedy safra rozdíl mezi 4300k a 6000k to bych ani nečekal - o důvod míň pro mě, abych se o 6000k vůbec nezajímal, protože je to ( aspoň na těch fotkách ) značně nepřirozené. Jak to svítí za deště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Za dazda som este nemal tu moznost poriadne to vyskusat. No jasně, mě vůbec nedošlo, žes psal, že máš ty dálkové 6000k - to je tedy safra rozdíl mezi 4300k a 6000k to bych ani nečekal - o důvod míň pro mě, abych se o 6000k vůbec nezajímal, protože je to ( aspoň na těch fotkách ) značně nepřirozené. Jak to svítí za deště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 No za dažďa ako som už písal mám lepšiu skúsenosť ako s 4300kami, prečítaj vyššie MELLO: No extremne sa mi ani nezda ale je tam rozdiel (predsa 6000k/4300K). Ano je to do protikopca. Grygy: No jasně, mě vůbec nedošlo, žes psal, že máš ty dálkové 6000k - to je tedy safra rozdíl mezi 4300k a 6000k to bych ani nečekal - o důvod míň pro mě, abych se o 6000k vůbec nezajímal, protože je to ( aspoň na těch fotkách ) značně nepřirozené. Jak to svítí za deště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 To porovnani je husty, mam rad ten namodralej ton, ale uprimne, bud oboji 4300K nebo oboji 6000K, tenhle vyrazne viditelnej kontrast by mi skutecne vadil. A docela me zaujala zkusenost profora, protoze obecne plati, ze cim nizsi teplota v K (v ramci moznosti samozrejme), tim lepsi vlastnosti za deste. Proto jsou treba zarovky "ALLSEASON SUPER" od Osramu staveny vic do zluta (tedy s nizsi hodnotou K) nez klasika, aby se omezily interference ve vodních parách prave diky vyssi vlnove delce nazloutleho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Stejně se mi zdá, že ti to svítí nějak moc do země, zkusím nafotit svoje pro porovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Mello: To se neda takhle hodnotit, pokud neznas presnej profil ty cesty, kde se to fotilo, absolutne se neda urcit, jak moc to sviti do zeme. Udelej klidne foto, urcite to bude zajimave, nicmene pro porovnani uplne zbytecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 (editace) profor: A v akom obchode si to objednaval na Slovensku?? Daj nejake info Tiez by sa zisli Maverick: Od niecoho zacat musis Len sme sa s proforom akosi nezhodli od coho zacat :D MELLO: Odfot uvidime. Editováno: 12. Květen 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Ano Maverick s tou vlnovou dlžkou s tebou súhlasím, preto som dal do hmloviek Allseason od osramu, ale aj tak sa mi zdá že práve tá vyššia vlnová dlžka je vhodná práve v hmle, kde sú mikrokvapôčky vody a nie normálny dážď. To porovnani je husty, mam rad ten namodralej ton, ale uprimne, bud oboji 4300K nebo oboji 6000K, tenhle vyrazne viditelnej kontrast by mi skutecne vadil. A docela me zaujala zkusenost profora, protoze obecne plati, ze cim nizsi teplota v K (v ramci moznosti samozrejme), tim lepsi vlastnosti za deste. Proto jsou treba zarovky "ALLSEASON SUPER" od Osramu staveny vic do zluta (tedy s nizsi hodnotou K) nez klasika, aby se omezily interference ve vodních parách prave diky vyssi vlnove delce nazloutleho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 profor: Vsak sa pochval s detailami, kde si ich kupoval ??? Nebud tajomnik a netaj to. Daj kontakt kde ich je mozne zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Videl jsem ty dlaky Jogofogace na zivo a je to luxus!!!!!Svetlo jak ve dne :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Diky -_- Videl jsem ty dlaky Jogofogace na zivo a je to luxus!!!!!Svetlo jak ve dne :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Ahoj, pozna nekdo, jestli takhle muze vypadat nova D2S vybojka? Myslim to zabarveni a cernou hmotu v bance - diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Ahoj, pozna nekdo, jestli takhle muze vypadat nova D2S vybojka? Myslim to zabarveni a cernou hmotu v bance - diky moc. Já nevím mě to přijde nejaké opálené dole a ten "bordel" ve firemním autě (myslím xenonech) nemáme.Ale at se vyjádří někdo kdo má xenon přímo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Zlúčil som ti téma s mojím o výbojkách Porovnaj to s mojim foto, každopádne by som to na tvojom mieste odfotil zo strany kde nie je vedená druhá elektróda...tie 4300 ky majú ten "bordel" len na jednej strane. odfoť to a postni sem zo strany kde vidno do tej kapsule... Ahoj, pozna nekdo, jestli takhle muze vypadat nova D2S vybojka? Myslim to zabarveni a cernou hmotu v bance - diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.