Přejít na obsah

Xenonové výbojky 6000K

profor

Doporučené příspěvky

profor: tak tu su tie foto ;)

profor: Kupoval som to tuna z Fora - !Prodam-stale nabidky." zn. KINGWOOD (vsak uvidime kolko vydrzia) Bol som si po ne v Zlatych Horach - OSOBNE (Jesenniky-CZ) predsa len prvy nakup ;) Montaz je vcelku jednoducha (aj ked som mal dohodnute aj s montazou.) no priemerne sikovny clen fora si s tym hravo poradi.

Momentalne nemam doma fotak, cez vikend bude tak sa to pokusim nafotit.

PS: Chlape ale tie tvoje tlmene zerem. KRAAASNE Dobra volba :kol-47:-_- Dufam ze niekedy sa stretneme osobne. ;)

post-3257-1178911873_thumb.jpg

post-3257-1178911912_thumb.jpg

post-3257-1178911930_thumb.jpg

post-3257-1178911946_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked budes mat cestu "hore" tak daj vediet ;) Svetla som bol zostelovat na STK prednedavnom. (vzdy chodim, ked robim so svetlami) Nechcem byt "svina" voci ostatnym.

-_-

Najlepšie by bolo sa stretnúť a porovnať ale kurňa si z ďaleka a dnes to určo nestíham:-(

máš nastavené svetlá v servise?

Odkaz ke komentáři

MELLO: No extremne sa mi ani nezda ale je tam rozdiel (predsa 6000k/4300K). Ano je to do protikopca.

Grygy: -_--_-

No jasně, mě vůbec nedošlo, žes psal, že máš ty dálkové 6000k - to je tedy safra rozdíl mezi 4300k a 6000k to bych ani nečekal - o důvod míň pro mě, abych se o 6000k vůbec nezajímal, protože je to ( aspoň na těch fotkách ) značně nepřirozené. Jak to svítí za deště?

Odkaz ke komentáři

Za dazda som este nemal tu moznost poriadne to vyskusat. :)

No jasně, mě vůbec nedošlo, žes psal, že máš ty dálkové 6000k - to je tedy safra rozdíl mezi 4300k a 6000k to bych ani nečekal - o důvod míň pro mě, abych se o 6000k vůbec nezajímal, protože je to ( aspoň na těch fotkách ) značně nepřirozené. Jak to svítí za deště?
Odkaz ke komentáři

No za dažďa ako som už písal mám lepšiu skúsenosť ako s 4300kami, prečítaj vyššie

MELLO: No extremne sa mi ani nezda ale je tam rozdiel (predsa 6000k/4300K). Ano je to do protikopca.

Grygy: -_--_-

Odkaz ke komentáři

To porovnani je husty, mam rad ten namodralej ton, ale uprimne, bud oboji 4300K nebo oboji 6000K, tenhle vyrazne viditelnej kontrast by mi skutecne vadil.

A docela me zaujala zkusenost profora, protoze obecne plati, ze cim nizsi teplota v K (v ramci moznosti samozrejme), tim lepsi vlastnosti za deste.

Proto jsou treba zarovky "ALLSEASON SUPER" od Osramu staveny vic do zluta (tedy s nizsi hodnotou K) nez klasika, aby se omezily interference ve vodních parách prave diky vyssi vlnove delce nazloutleho svetla.

Odkaz ke komentáři

Ano Maverick s tou vlnovou dlžkou s tebou súhlasím, preto som dal do hmloviek Allseason od osramu, ale aj tak sa mi zdá že práve tá vyššia vlnová dlžka je vhodná práve v hmle, kde sú mikrokvapôčky vody a nie normálny dážď.

To porovnani je husty, mam rad ten namodralej ton, ale uprimne, bud oboji 4300K nebo oboji 6000K, tenhle vyrazne viditelnej kontrast by mi skutecne vadil.

A docela me zaujala zkusenost profora, protoze obecne plati, ze cim nizsi teplota v K (v ramci moznosti samozrejme), tim lepsi vlastnosti za deste.

Proto jsou treba zarovky "ALLSEASON SUPER" od Osramu staveny vic do zluta (tedy s nizsi hodnotou K) nez klasika, aby se omezily interference ve vodních parách prave diky vyssi vlnove delce nazloutleho svetla.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, pozna nekdo, jestli takhle muze vypadat nova D2S vybojka? Myslim to zabarveni a cernou hmotu v bance - diky moc.

Já nevím mě to přijde nejaké opálené dole a ten "bordel" ve firemním autě (myslím xenonech) nemáme.Ale at se vyjádří někdo kdo má xenon přímo doma

Odkaz ke komentáři

Zlúčil som ti téma s mojím o výbojkách

Porovnaj to s mojim foto, každopádne by som to na tvojom mieste odfotil zo strany kde nie je vedená druhá elektróda...tie 4300 ky majú ten "bordel" len na jednej strane. odfoť to a postni sem zo strany kde vidno do tej kapsule...

Ahoj, pozna nekdo, jestli takhle muze vypadat nova D2S vybojka? Myslim to zabarveni a cernou hmotu v bance - diky moc.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...