Doli Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 domluvíme se v ČB nebo si napíšem sz, ať to tu neplevelíme, ok? Jasny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Nebyl jste někdo teď v Pze na tom veltrhu hraček, že bysme věděli co nového u Abrexu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Nebyl jste někdo teď v Pze na tom veltrhu hraček, že bysme věděli co nového u Abrexu? Zatim nic novyho...jsem se byl ptat v Plzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Nebyl jste někdo teď v Pze na tom veltrhu hraček, že bysme věděli co nového u Abrexu? Zatim nic novyho...jsem se byl ptat v Plzni. Takže Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já na tom veletrhu byl, ale nic novýho. Pořád samý odsuny a zpoždění. Mám plán zavedení různých modelů na trh z minulýho roku a to se nedá vůbec použít. S tím RS bych si nedělal naděje, jak tak vidím ty zkluzy, tak bude příští Vánoce. Už dávno měly bejt nový Feldy a Favoriti, RSa a Scouti. Ted mluvím o měřítku 1:43. O Roomsteru 1:18 radši ani nemluvím, ten už měl bejt v prodeji pomalu půl roku... Jinak já tyhle modely fakt žeru a nemůžu se dočkat nějaký novinky už pěknou dobu, tak jsem zvědav kdy už něco přijde. Moje sbírká čítá okolo 60ks škodovek měřítka 1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jinak pro příznivce a zájemce můžu nabídnout nákup u nás ve škoda shopu za zvýhodněné ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jinak já tyhle modely fakt žeru a nemůžu se dočkat nějaký novinky už pěknou dobu, tak jsem zvědav kdy už něco přijde.Moje sbírká čítá okolo 60ks škodovek měřítka 1:43 Fotku sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Tak tady jich pár je. Omlouvám se za kvalitu, bylo to foceny mobilem a to ještě večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 a ještě pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Heeej, tomu se rika mega sbirka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) Problém je, že skříňka už je na to malá a nerad bych aby se mi to jednoho dne z tý skříně zvrátilo a rozmlátilo. Nyní jsem ve stádiu hledání nějaký vhodný vitríny, kam by se všechno vešlo. Takhle to mám všude možně po pokoji... Jojo, pár peněz jsem za to už utratil Editováno: 17. Říjen 2007, autor: Amadeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Problém je, že skříňka už je na to malá a nerad bych aby se mi to jednoho dne z tý skříně zvrátilo a rozmlátilo. Nyní jsem ve stádiu hledání nějaký vhodný vitríny, kam by se všechno vešlo. Takhle to mám všude možně po pokoji... Jojo, pár peněz jsem za to už utratil Nevidím tam na jedné fotce Scouta? Nebo to jen tak vypadá.. Jinak smekám před tou sbírkou..to máš všechny barvy, ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) To je pseudo Scout, jen jsem si kdysi hrál trochu s lihovkou Abrex už ho avizoval, že ho budou taky dělat a na to se fakt těším stejně tak jako na RS. To klidně koupím ve všech barvách. JJ pár modelových řed je ve všech barvách co se dělaj. Editováno: 17. Říjen 2007, autor: Amadeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 To je pseudo Scout, jen jsem si kdysi hrál trochu s lihovkou Abrex už ho avizoval, že ho budou taky dělat a na to se fakt těším stejně tak jako na RS. To klidně koupím ve všech barvách. JJ pár modelových řed je ve všech barvách co se dělaj. Pěkná sbírečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Tak Roomster 1:18 ani Octavi RS nejsou zatím.Ale 1203 už se prodává!!!! http://www.abrex.cz/cz/aktualne/novinky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Tak Roomster 1:18 ani Octavi RS nejsou zatím.Ale 1203 už se prodává!!!! Však taky s dvouletým zpožděním Budu se muset zastavit po dlouhé době v autíčkárně a zase doplnit novinky, který Abrex poslední dobou vydal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Tak Roomster 1:18 ani Octavi RS nejsou zatím.Ale 1203 už se prodává!!!! Však taky s dvouletým zpožděním Budu se muset zastavit po dlouhé době v autíčkárně a zase doplnit novinky, který Abrex poslední dobou vydal Teď byl v novinách reklamní leták - minikatalg, a píšou tam jen o Roomu 1:18, o OII RS 1:18 ani slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hned v pátek jsem si dvanácettrosku objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) hned v pátek jsem si dvanácettrosku objednal Doufám, že co nevidět doplní i sanitu, abych si ji mohl pořídit do sbírky..aspoň si připomenu dávná léta, kdy jsem s ní jezdil Editováno: 28. Říjen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 jo tohle jsem si ještě objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hned v pátek jsem si dvanácettrosku objednal Doufám, že co nevidět doplní i sanitu, abych si ji mohl pořídit do sbírky..aspoň si připomenu dávná léta, kdy jsem s ní jezdil Počkám si na 1:43, 1:72 mě nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Počkám si na 1:43, 1:72 mě nebere Oni ty základní barvy mají už v 1:43. Ty malé prcky taky nemusím, 1:43 je akurát do vitrínky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Teď byl v novinách reklamní leták - minikatalg, a píšou tam jen o Roomu 1:18, o OII RS 1:18 ani slovo... Ve velkým katalogu jsou o trochu sdílnější... Ale co mě docela zaujalo, je dvojka RS 1:16 jako RC model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Včera jsme je zkoušel vyfotit u brudera všechny co máme, ale jsou za sklem a po tmě to moc nešlo První co jsme měli byl LIAZ DAKAR a od té doby to jelo... Jo to byly časy, kdy se ještě pořádně nedaly sehnat, co..dneska jich jsou všude plné regály..už to není taková romantika je kupovat Tu romantiku nejvíc kazí cena!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.