mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Počkám si na 1:43, 1:72 mě nebere Oni ty základní barvy mají už v 1:43. Ty malé prcky taky nemusím, 1:43 je akurát do vitrínky.. Přesně tak! 1:43, a kamiony 1:24, to je macek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Včera jsme je zkoušel vyfotit u brudera všechny co máme, ale jsou za sklem a po tmě to moc nešlo První co jsme měli byl LIAZ DAKAR a od té doby to jelo... Jo to byly časy, kdy se ještě pořádně nedaly sehnat, co..dneska jich jsou všude plné regály..už to není taková romantika je kupovat Tu romantiku nejvíc kazí cena!! Ani mi nemluv, jsem myslel, že jde o omyl, když jsem viděl Scanii s vlekem za lidových 999,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Teď byl v novinách reklamní leták - minikatalg, a píšou tam jen o Roomu 1:18, o OII RS 1:18 ani slovo... Ve velkým katalogu jsou o trochu sdílnější... Ale co mě docela zaujalo, je dvojka RS 1:16 jako RC model... RC model dobrý, barvy dobrý, ale ta kola To je taky Abrex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ani mi nemluv, jsem myslel, že jde o omyl, když jsem viděl Scanii s vlekem za lidových 999,- Kč Scania s vlekem..jaké měřítko? jestli 1:24, tak to je lidovka..většinou se pod dva skoro nevejdeš A to ani nepočítám moji soupravičku s vrtulníkem na podvalníku, vše 1:24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 RC model dobrý, barvy dobrý, ale ta kola To je taky Abrex? Kola opět zajisté nasadíme vlastní, tak jako na všechny ostatní... Tohle Abrex nebude, to bude nějaká čajna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ani mi nemluv, jsem myslel, že jde o omyl, když jsem viděl Scanii s vlekem za lidových 999,- Kč Scania s vlekem..jaké měřítko? jestli 1:24, tak to je lidovka..většinou se pod dva skoro nevejdeš A to ani nepočítám moji soupravičku s vrtulníkem na podvalníku, vše 1:24 Nene, to je monty systém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 RC model dobrý, barvy dobrý, ale ta kola To je taky Abrex? Kola opět zajisté nasadíme vlastní, tak jako na všechny ostatní... Tohle Abrex nebude, to bude nějaká čajna... Taky se mi zdá, já jen, že to bylo vedle toho Abrex Roomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Teď byl v novinách reklamní leták - minikatalg, a píšou tam jen o Roomu 1:18, o OII RS 1:18 ani slovo... Ve velkým katalogu jsou o trochu sdílnější... Ale co mě docela zaujalo, je dvojka RS 1:16 jako RC model... RC model dobrý, barvy dobrý, ale ta kola To je taky Abrex? Barvy nejsou moc dobry...Clovek by je musel porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) rušil sem modely a mam k prodeji velkou polici přímo na tyhle modely ... dal bych ji za 500kč jestli někdo má zajem, je strašně velká když tak SZ prosím. uveďte do sz i váš email abych hned mohl poslat fotky. Editováno: 31. Říjen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RS200. Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Heeej, tomu se rika mega sbirka!!! ahoj, moct ti tak poslat fotku miestnosti jedneho znameho, tak by si padol na kolena, predstav si izbu o velkosti asi desat metrov stvorcovych, vsetky steny plne modelov, mal ich tam okolo 800 a to neboli modely od abrexu, nie ze by som ich nejak zhadzoval, ale je to fakt. Manik tam mal Minichamps, Helpa a taketo zvucne firmy, jeho najdrahsi model bol v mierke 1:18, mal kozene sedadla, no a v prepocte ho vysiel okolo 20 000, -.. tak to bol vazne magor, a ta garaz- stary Jaguar XK, Carrera Tagra jedna z prvych a taaaak,no proste sialenec... ale budme radi, ze sme v tomto smere normalny:-) a nemozeme si to dovolit, lebo u mna by to vyzeralo podobne Inak to, že Abrex este stale neurobil RS-u , to je dost bieda, to ti poviem,o ich pristupe nehovoriac, som im poslal mail, ze co s tym, ze kedy to bude ak to bude. no a uz je tomu vyse mesiaca a odpoved nikde... ok, tak tolko z mojej strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Inak to, že Abrex este stale neurobil RS-u , to je dost bieda, to ti poviem,o ich pristupe nehovoriac, som im poslal mail, ze co s tym, ze kedy to bude ak to bude. no a uz je tomu vyse mesiaca a odpoved nikde... ok, tak tolko z mojej strany Taky jsem jim psal k tomuhle tématu a taky mi odpověď dosud nepřišla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Inak to, že Abrex este stale neurobil RS-u , to je dost bieda, to ti poviem,o ich pristupe nehovoriac, som im poslal mail, ze co s tym, ze kedy to bude ak to bude. no a uz je tomu vyse mesiaca a odpoved nikde... ok, tak tolko z mojej strany Taky jsem jim psal k tomuhle tématu a taky mi odpověď dosud nepřišla... Jsou to holmoci Ale dostal jsem pěkného Abrex Rooma k narozkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Co říkáte na tohle? jsem koukal jak blázen, že už je na trhu.. http://www.aukro.cz/item263881439_skoda_fa...nge_metal_.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Co říkáte na tohle? jsem koukal jak blázen, že už je na trhu..http://www.aukro.cz/item263881439_skoda_fa...nge_metal_.html Hmmm, zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No jo, FII Combi uz je, ale cekam na cernou barvu - maj snad vsechny, ale cernou ne, holomci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No jo, FII Combi uz je, ale cekam na cernou barvu - maj snad vsechny, ale cernou ne, holomci... fuj černá modrá je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No jo, FII Combi uz je, ale cekam na cernou barvu - maj snad vsechny, ale cernou ne, holomci... No právě, taky mám políčeno na žlutou a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dnešní nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 minulej tejden jsem ve stejným akvárku dostal Fabku WRC... kvásná ta VB škudla je bomba a 1203 ještě větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ještě bych chtěl toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ještě bych chtěl toto tak to je krasavec.. tohle bych chtěl v reálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) dotaz k prodeji roomstru 1:18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrý den, Děkujeme za Váš dotaz. Model Škoda Roomster v měřítku 1:18 se na trhu objeví v průběhu příštího roku a jeho cena se bude pohybovat kolem 1300Kč. S pozdravem Markéta Švédíková Asistentka ABREX s.r.o. ABREX s.r.o. Pražská 16,102 21 Praha 10, Czech Republic Telephone: +420 274 773 056 Fax: +420 274 779 821 Email: marketa.svedikova@abrex.cz; office@abrex.cz www.abrex.cz Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Honzik6098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Model Škoda Roomster v měřítku 1:18 se na trhu objeví v průběhu příštíhoroku a jeho cena se bude pohybovat kolem 1300Kč. Tak to mě teda Abrex zklamal, že nejsou schopní to nachystat do vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nemate niekto na predaj mojho Fabia ? Cierna Fabia hatchback 2001 ??? poslite SZ, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No hlavne že Roomster 1:18 mal byť už v predaji začiatkom leta 2007 Inak tá cena sa mi zdá byť dosť prestrelená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.