Lukynek Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Prosím o radu,jak mám zvednou zadek u Formana?Mám tam 15tky kola a když jedeme v pěti,tak mi lemi sedí na kolech,jedny podložky už tam mám,ale to netsačí,poraďte mi prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 a kde ty podlozky mas?Mas je na tlumici dole a na nich tu misku co drzi pruzinu?Jestli ano,tak jeste vetsi/delsi/,ale z poradneho materialu,ja to delal kdysi z poradne trubky,ale prumer presne souhlasil s prumerem tlumice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hydry1 Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 jak mas tu horni misku co drzi pruzinu tak si kup jeste jednu a do jedne vyvrtej vetsi diru aby tama prolezla tycka tlumice a maohybej pasovinu a vevar ju mezi ty podlozky a jak to mamontujes zpatky tak tim stvris pruziny a zaroven zvednes zadek auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Hydry1, nechci bejt nějakej rejpavej ale dle mého názoru už toho formana nemá nebo to dávno už vyřešil ale jako spousta lidí tady na fóru shání jen informace o opravě nebo nějaké rady ale už se neobtěžují napsat jak to vyřešili nebo čím to bylo. Příště se podívej kdy se na to ptal a pak zjistíš, že je vážně zbytečné odpovídat. Myslím, že 4 roky je dost dlouhá doba a on určitě už nečeká na tvoji odpověď. A další věc. Když se podíváš na profil Lukynek tak zjistíš, kdy byl naposled připojen. Bylo to v den kdy dával tento dotaz a od té doby tady nebyl. Ten hned druhý den zapomněl, že se někde na něco ptal. Je to jen rada i pro ostatní aby si celé téma přečetli pořádně. Spousta lidí to nedělá a pak je to tady zaplácané zbytečnýma kravinama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 (editace) To : hydry1 už to nehul Editováno: 26. Listopad 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.