Kubrt Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Zdravím. Netušíte náhodou někdo jakým způsobem se přidělává na přední masku znak RS .Ptal jsem se na originál masku a bylo mi zděleno že se to nerozlišuje.Kupoval jsem novou na základě toho že nějaký dobrák tu původní prokopnul.Znak RS je kompletní skládá se to ze dvou dílů samotný znak a podložka,ale netuším jak tu podložku přidělat na tu masku.Není tam žádná dosedací plocha. Dík za radu . Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 mam pocit ze uz sa to rozoberalo, ak si dobre pametam tak prilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Myslím, že tady najdeš odpověď http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...807&hl=znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Jednoduse to tam prilep vterinakem - doporucuji Locktite Super Attack (ze Milane ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Koupil jsem teď v bazaru masku origo RS a ta má znak na masce nějak přitavený, prostě něčím ve fabrice ohřáli ty plasty a zatavily je k sobě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.