Publikováno Květen 11, 200718 r Čau chlapi, zasekly se mi přední dveře a nejdou otevřít zevnitř ani zvenší, zřejmě jsem při výměně klik špatně zasadil lanko nebo to je náhoda nevím. Každopádně když jsem je měnil tak jsem všechny dveře dvakrát vyzkoušel a šli v poho otevřít, ale dnes jsem chtěl jet a ani ránu. Nevíte někdo jak odmontovat zadní dveře, potřebuju se dostat na ty dva šroubky co drží zámek. Nic jiného mě zatím nenapadlo. Díky za rady
Květen 11, 200718 r Taky se mě to stalo:( zatáhl jsem za kliku a malým šroubovákem opatrně vyrýpl lanko z uložení a zamáčkl ho o kousíček vedle a bylo to:)Hodně štěstí......
Květen 11, 200718 r Autor A to se ti povedlo jen při vytažené klice. Mě přijde že dokud nevysunu ten kousek ze záslepkou tak tím lankem nehnu.
Květen 11, 200718 r A to se ti povedlo jen při vytažené klice. Mě přijde že dokud nevysunu ten kousek ze záslepkou tak tím lankem nehnu. Jestli jde jen o lanko tak určitě hneš - vlastní zkušenost. Mně to udělalo na dvou dveřích právě po výměně klik a velkém napnutí toho lanka. Když kliku potáhneš tak umělohmotný konec toho lanka vidíš v zoubkované drážce. Máš pravdu, že zámky fungují, ale do té doby než poprvé zamkneš! Upraveno Květen 11, 200718 r od VitaP
Květen 12, 200718 r Autor Dnes to ještě zkusím jednou a když by to nešlo tak zkusím přes ty zadní dveře se dostat na ty šroubky. Jinak díky za info.
Říjen 28, 20204 r Tak jsem tet dořešil zadní dveře Octavia I. Byli ve stavu "zámknu to" a otevřít nešli ani za boha. Ze vnitr jdou odstrojit, je to sice dost komplikované ale jde to. I když jsem se dostal k ovládání zámku nepomahalo vzít hodně za lanko ani nic podobného. Nakonec jsem musel udělat díru do kobalu ( krytu) motorku a ovládání a s kolečkama si pohrát. Teť jdou otevřít pouze zevnitř, ale důležité je že jdou otevřít aspoň nějak. Tedy není třeba flexa nebo ničit tapec. Viktor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.