Přejít na obsah

zabezpečení pokliček


Mart-in

Doporučené příspěvky

nazdar pánové, nemáte někdo zkušenosti jak zabezpečit pokličky z ALU kol proti krádeži? Napadlo mě vyvrtat do pokličky a do kola díru a pokličku přišroubovat nějakým šroubkem třeba na imbus (přece jen ten každý u sebe nenosí). Je velký problém vyvrtat do ALU kola díru? Nepoškodím ho? Nebude házet? Nebo vyvrtat jednu díru přímo do osy nápravy (mám dojem že je tam kovová záslepka)? Nebo napadá vás jiné řešení jak pokličky ochránit proti krádeži? Jinak jedná se o pokličky z originál kol Octavia Elegant 6,5 x 15.

díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyvrtat,udelat malej zavit a imbus ,do kola,hazet by to nemelo,nebo az se budou vyvazovat kola,tak se sroubkem,by to melo udelat tak 5gramu

ano tak nějak jsem si to asi představoval. Doufat totiž nestačilo a pokličky mi někdo ukradl, chci si koupit nové ale nerad bych o ně zase přišel. Jen nechci zbytečně udělat nějakou chybu a nerad bych poškodil ty kola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...