Aidolon Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 jakej je rozdíl mezi sl. clonítkama? Elegance jsou osvětlený, že? V golfu mám to osvětlení ve střeše a když otevřu kryt zrcátka tak se rozdvítí... Elegance to má integorvané v té cloně? Prosim foto, pokud máte... A náhodou v černé se to nedělalo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 jakej je rozdíl mezi sl. clonítkama? Elegance jsou osvětlený, že? V golfu mám to osvětlení ve střeše a když otevřu kryt zrcátka tak se rozdvítí... Elegance to má integorvané v té cloně? Prosim foto, pokud máte... A náhodou v černé se to nedělalo, co? Svítí pouze L&K a mají žárovky přímo v sobě vedle zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 aha, tak to je škoda... se mi to moc líbí... asi si nechám zajít chut, nebo ne? .... ale nechat to přečalouvit, není asi levný... aby mě pak jedno clonítko nevyšlo na trojku haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJel Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Také bych chtěl vyměnit clonítka za ty ze světlem, nemá někdo zkušenosti s takovou výměnou, popřípadě prosím o přiložení fotografií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 hodlam to dodelat do O1, mam veci z golfa, ve slonitku je vypinac, jeste nevim jestli je v karoserii nad clonitkem misto na svetylko clonitko u O1 s osvetlenim jsem vydel jen s dvirkama, to se mi nelibi, u golfa je clonitko s vypinacem stejny jako u o1, je soupaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Montovali jste někdo tohle http://www.auknet.cz/p174-7-dvd-stinitko-s-fm-transmitterem.html nebo něco podobného? Teoreticky by mi stačil USB vstup, aby to přehrávalo AVI (DivX) popř. jiné filmové formáty. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.