VendaRS Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 Potřebuju poradit před týdnem mi začala ubývat brzdovka a už sem jí musel dvakrát dolívat(hlásilo to) myslím že to bude spojka protože někdy zůstává viset skoro dole a musím jí nohou vytáhnout nahoru pak je to po celou jízdu v poho, co to bude spojkový válec???? Poraďte dík Citovat
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 Potřebuju poradit před týdnem mi začala ubývat brzdovka a už sem jí musel dvakrát dolívat(hlásilo to) myslím že to bude spojka protože někdy zůstává viset skoro dole a musím jí nohou vytáhnout nahoru pak je to po celou jízdu v poho, co to bude spojkový válec???? Poraďte dík Všechno otři a prošlápni pedály a snad uvidíš odkud to teče... Citovat
danone Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Citovat
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Když máš hydraulickou spojku tak ta má stejnou náplň jako brzdy(společnou nádobku) Citovat
VendaRS Vloženo 14. Květen 2007 Autor Vloženo 14. Květen 2007 Pedály čisté, a zvrchu u motoru nic není vidět musím s tím vlítnout na nájezdy a pak uvidíme, ale ten pedál zůstává zaseklej ne že by jen klesnul. Citovat
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 Pedály čisté, a zvrchu u motoru nic není vidět musím s tím vlítnout na nájezdy a pak uvidíme, ale ten pedál zůstává zaseklej ne že by jen klesnul. Hoď to na jámu nebo na nájezdy a prohlídni to zespoda, buďto váleček u pedálu a nebo na převodovce, nic jinýho to nebude. Mě se jednou stalo že jsem natočil auto a šlápnu na spojku a ona gumová, tak jsem to chcíp a ono pořád, tak to natočím a najednou všechno v pohodě, pro jistotu jsem to všechno odvzdušnil i s brzdama a od tý doby nic, taky mě to vylekalo... Citovat
Návštěvník Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Když máš hydraulickou spojku tak ta má stejnou náplň jako brzdy(společnou nádobku) Spise to vidim na brzd. prasatka - bubny pokud mas - nebo hydr. valec ci odvzdusnovak na prevodovce. Kdyz tak si odvzdusni spojku - nelekni se pri kazdem seslapnuti zustane pedal dole Citovat
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 (editace) som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Když máš hydraulickou spojku tak ta má stejnou náplň jako brzdy(společnou nádobku) Spise to vidim na brzd. prasatka - bubny pokud mas - nebo hydr. valec ci odvzdusnovak na prevodovce. Kdyz tak si odvzdusni spojku - nelekni se pri kazdem seslapnuti zustane pedal dole Když padá jen spojka tak to brzdy nebudou a hlavně propadává, takže zavzdušnění taky ne, prostě někde uniká potvora a je potřeba najít kde, páč místa potřísněný kapalinou budou rezavět... Editováno: 14. Květen 2007, autor: stihacka Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.