evzene Vloženo 15. Květen 2007 Vloženo 15. Květen 2007 Ahoj má někdo zkušenost z lyžinou pod motor upevnění a popřípadě způsob výroby?Jezdím hodně po Rally a mám strach abych netukl vanu ! předem díky za odpovědi Citovat
Octavius84 Vloženo 15. Květen 2007 Vloženo 15. Květen 2007 Ahoj má někdo zkušenost z lyžinou pod motor upevnění a popřípadě způsob výroby?Jezdím hodně po Rally a mám strach abych netukl vanu !předem díky za odpovědi Myslis jako tu velkou z paketu pro spatne cesty nebo jen nejakej pevnejsi dekl pod motor misto toho plastovyho? Citovat
evzene Vloženo 18. Květen 2007 Autor Vloženo 18. Květen 2007 Ahoj má někdo zkušenost z lyžinou pod motor upevnění a popřípadě způsob výroby?Jezdím hodně po Rally a mám strach abych netukl vanu !předem díky za odpovědi Myslis jako tu velkou z paketu pro spatne cesty nebo jen nejakej pevnejsi dekl pod motor misto toho plastovyho? Ne já myslím duralovou lyži pod motor normálně kus duralu tak 6mm tloušťky nebo něco jiného hlavně jestli někdo nemá přesné rozměry a kde se to má na kastle uchiťit jestli má stím někdo zkušenost nevím ale knížku sportovní úpravy Octavie jsem nikde nenašel !! Popřípadě poraďte. Díky Citovat
VitaP Vloženo 18. Květen 2007 Vloženo 18. Květen 2007 Něco se řešilo tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20473&st=0 ale já bych též uvítal lyžinu. Udělat a upevnit není problém, to se nějak vymyslí, ale kde vzít dural? Dřív se ho všude "válelo" a dnes není šance ho za rozumnou cenu sehnat. Citovat
Octavius84 Vloženo 24. Květen 2007 Vloženo 24. Květen 2007 Mám doma zbytek nerezu, tak 40x100 cm, tloustka 4mm, ale je to tezky jak krava, ale kdyby nekdo chtel,neni problem Citovat
kavon Vloženo 5. Červen 2007 Vloženo 5. Červen 2007 Ahoj, mám 1.9 tdi a před rokem jsem to taky řešil. kdysi jsem aktivně závodil a v té době se mi do rukou dostal šůsplech z oct.wrc. Je to kevlar pod celý předek i s ušima do podběhů. Stálo mě to před cca 4lety 1500Kč. Uříz jsem ty uši po stranách, ve předu jsem svařil držák z jeklu a vzadu jsem do podélných nosníků zavařil dvě matky. trvalo mi to asi 2 hodiny. Nevýhoda: původní plastový dekl hodně odtlumí hluk motoru, přes ten kevlar to je trochu víc slyšet. Výhoda: můžu najet na šutr jako kráva a kromě hnusnýho zvuku je auto v pohodě. Holt v Motosportu ví co dělají. Otázka druhá je, jestli se to někde dá sehnat. Já to měl z bejvalýho Plzeňskýho Proracingu. Tak ať se Ti něco povede. Ahoj má někdo zkušenost z lyžinou pod motor upevnění a popřípadě způsob výroby?Jezdím hodně po Rally a mám strach abych netukl vanu !předem díky za odpovědi Myslis jako tu velkou z paketu pro spatne cesty nebo jen nejakej pevnejsi dekl pod motor misto toho plastovyho? Ne já myslím duralovou lyži pod motor normálně kus duralu tak 6mm tloušťky nebo něco jiného hlavně jestli někdo nemá přesné rozměry a kde se to má na kastle uchiťit jestli má stím někdo zkušenost nevím ale knížku sportovní úpravy Octavie jsem nikde nenašel !! Popřípadě poraďte. Díky Citovat
VitaP Vloženo 5. Červen 2007 Vloženo 5. Červen 2007 (editace) Ahoj, mám 1.9 tdi a před rokem jsem to taky řešil. kdysi jsem aktivně závodil a v té době se mi do rukou dostal šůsplech z oct.wrc. Je to kevlar pod celý předek i s ušima do podběhů. Stálo mě to před cca 4lety 1500Kč. Uříz jsem ty uši po stranách, ve předu jsem svařil držák z jeklu a vzadu jsem do podélných nosníků zavařil dvě matky. trvalo mi to asi 2 hodiny. Nevýhoda: původní plastový dekl hodně odtlumí hluk motoru, přes ten kevlar to je trochu víc slyšet. Výhoda: můžu najet na šutr jako kráva a kromě hnusnýho zvuku je auto v pohodě. Holt v Motosportu ví co dělají. Otázka druhá je, jestli se to někde dá sehnat. Já to měl z bejvalýho Plzeňskýho Proracingu. Tak ať se Ti něco povede. Tohle ti můžu jen závidět. Po nečem přesně takovém toužím a ta cena .... ách jo. Editováno: 5. Červen 2007, autor: VitaP Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.