Přejít na obsah

jaké reproduktory do 5000dč.

Doporučené příspěvky

Promin, pravidlo tady je hledat, hledat a hledat :) ... to ber pozitivne...

Jinak tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=panenský

Ja taky zacinam, svoje auto, na kterem se snazim si delat "upravy", mam teprve dva mesice, kdyz tak muzes mrknout do odkazu, ktery mam v podpisu. Jinak je tady mraky navodu a fotek, chce to trpelivost a cist a cist. Pokud nejsi extra nesikovny a pokud si postahujes ruzne prirucky a navody (odkazy jsou tady taky), tak ve finale vse v pohode rozdelas, nic neponicis. Pravdou ale je, ze je dobre mit nekoho alespon na telefonu, kdyz se dostanes do "slepe ulicky"...

Kdyz prijedes do Tynce, dame rec, nic neuspechej, je to jen 14 dni :)

Pokud bys byl opravdu velmi netrpelivy, napis mi na ICQ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promin, pravidlo tady je hledat, hledat a hledat :) ... to ber pozitivne...

Jinak tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=panenský

To je jasny, ale kdyz uz jsme se takhle dali do reci, tak jsem se rovnou zeptal ;) Kazdopadne forum prolejzam uz skoro kazdy den a mlada nadava, ze uz mam asi pred ocima jen zelenou obrazovku :D

Ja taky zacinam, svoje auto, na kterem se snazim si delat "upravy", mam teprve dva mesice, kdyz tak muzes mrknout do odkazu, ktery mam v podpisu. Jinak je tady mraky navodu a fotek, chce to trpelivost a cist a cist.

ctu a ctu a ptam se a ptam se :palec2:

Pokud nejsi extra nesikovny a pokud si postahujes ruzne prirucky a navody (odkazy jsou tady taky), tak ve finale vse v pohode rozdelas, nic neponicis. Pravdou ale je, ze je dobre mit nekoho alespon na telefonu, kdyz se dostanes do "slepe ulicky"...

Nesikovnej zase az tak nejsem, nastudoval jsem toho uz docela dost, ale bojim se to vzdycky delat poprvy, coz je nekdy celkem normalni :t kdyz uz ma clovek nejakej ten grif, tak je to myslim v pohode...

Kdyz prijedes do Tynce, dame rec, nic neuspechej, je to jen 14 dni :)

Pokud mi to vsechno vyjde, rad bych se tam podival, tak uvidime.. zejtra mi teprve prijdou repra, tak porozmejslim a uvidim, jak hodne jsem netrpelivej :)

Pokud bys byl opravdu velmi netrpelivy, napis mi na ICQ.

Uvidime, kazdopadne ti mooc dekuju za info a nabidku....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...