nabik Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Objevil jsem na netu toto autorádio: SONY CDX GT 315.C EUR. Nemáte ho někdo,jak hraje, nebo aspoň foto jak vypadá. Mělo by být určené přímo pro Škodu. http://avcshop.cz/index_kat.php?page=main/...ist&cat=156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 ...sice nevím čím je předurčeno pro Škodovku, ale co by jsi řekl například tomuto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabik Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Já taky ne, proto se ptám. Tyhle už jsem tu někde viděl, ale nelíbí se mi ty velké zelené tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak co třeba tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 je samozřejmě i se zeleným podsvětlením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabik Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ten už jsem viděl taky,to už vypadá líp a jak jsem někde četl, i hraje celkem slušně, ale i tak by mě zajímalo jak vypadá popř. hraje to Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád... Doporučuji Sony CDX-GT414U má to CD a USB, hraje dobře a nemůžu si stěřovat, má možnost výběru podsvícení mezi zelenou a červenou, což je super právě pro škodovky do interieru padne slušně. Cena j ekolem 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád... Doporučuji Sony CDX-GT414U má to CD a USB, hraje dobře a nemůžu si stěřovat, má možnost výběru podsvícení mezi zelenou a červenou, což je super právě pro škodovky do interieru padne slušně. Cena j ekolem 3500,- take se pripojuji hraje dobre, citlivost radia vynikajici prehravani z USB good dale ma vnejsi AUX vstup a z audio formatu prehrava MP3,WMA,AAC,ATRAC3 a s cenou kolem 3500 dobra volba v kamenych obchodech stoji bohuzel o trosku vic u nas konkretne o 1500 tak jsem jej koupil pres net z hifistodoly za 3600+- nejake drobne i s postovnym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 hraje dobre ale na ty alpiny mit nebude skoro za stejny penize bych si dovolil rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 neveril jsem,ze muze byt takovy rozdil v radiich dokud jsem nevimenil Sony za Alpine mam Sony rad,ale opravdu hraje hur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.