pickfick Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 co na to rikate? nejaky zkusenosti??? jak se vam to libi? a co cena? http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...?idSpCategory=D a tady zadní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 dřív se mi to líbilo, ted už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ale jo liibi (ale nic z toho nemam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Já si to koupil, protože jsem blbej. Měl jsem za to, že je to celý nárazník a nikoliv pouze spoiler. Rozdíl je patrný i z té fotografie kterou jsi přiložil. Spoiler se totiž lepí na původní nárazník a na místě spoje Ti logicky vznikne horizontální linka, která je docela rušivá. Jinými slovy je to laciná náhražka, ale celý rs nárazník vypadá podstatně líp. Navíc spoiler se lepí, takže si musíš dávat hodně bacha na obrubníky. Bydlím v Praze, s autem jezdí hodně moje žena, tak pořád trnu kdy spoiler zůstane na obrubníku. Cenově mě ta radost přišla na dost, nechal jsem si to udělat v origo servisu a řekli si o cca pět a půl tisíce. Takže spíš doporučuju podívat se do sekce bazar, koupit si celý originální rs nárazník a uděláš mnohem líp... Tak asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Hosi vubec nic lepit,a 5500 to je dobra supa!Za 5000 jsem koupil RS naraznik i v barve moji octule a pul hodky byl nasazeny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak bych volil radsi cestu origo narazniku...nemam rad veci co se takhle lepej na auto...a hlavne s tim jsou problemy ze se to krouti odlepuje atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Vubec kupujete draho.. Vid Jiriku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Já jsem do toho šel, protože to mělo být podstatně levnější. Pak jsem na faktuře viděl, že si za lakování řekli o dva tisíce a trochu se mi protočily panenky... Zkušenost. Přiště budu chytřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Já jsem do toho šel, protože to mělo být podstatně levnější. Pak jsem na faktuře viděl, že si za lakování řekli o dva tisíce a trochu se mi protočily panenky... Zkušenost. Přiště budu chytřejší... Jasne,chapu,nemyslel jsem to nijak zle.. Ale dneska jsou ty ceny uz Vazne jinde,je to mazec jak to leti a jeste vetsi je,kolik jsou si schopny ve skodovce za takovou vec rict.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 aaaha takze dik za rady.... a co takhle neco ve stylu tedka SCOUT nebo co maji audi allroad, takovy nejaky previs smerem nahoru jako ze ochrana spodni casti auta..a vzadu to samy? neco podobnyho sem snad videl u milotecu ale uz moc nevim...mate nekdo fotky? a co na ot rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 neco na tenhle zpusob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Mě se to docela líbí, není to vyloženě hrozné, ale pokud se pro to rozhodneš, tak bohužel už neseženeš k tomu zadnímu nárazníku tu koncovku, už se nevyrábí a už ani není v nabídce. Editováno: 17. Květen 2007, autor: ///M5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 no myslím, že od Spei výfuky si vybere koncovku jakou bude chtí proč tampořád dávat tu z ORSka a nebo se dá sehnat z FRSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mě se to docela líbí, není to vyloženě hrozné, ale pokud se pro to rozhodneš, tak bohužel už neseženeš k tomu zadnímu nárazníku tu koncovku, už se nevyrábí a už ani není v nabídce. Trochu odbočím od tématu, ale nevíte někdo kdo je výrobcem právě originalní koncovky RS výfuku. Protože jak napsal ///M5 tak Škoda už nedodavá koncovky do svych autorizovanych servisu. Takze pokud někde neleží na skladě v nějakém servisu, tak už bude asi problém toto zboží někde sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Jak rika baurak, volit cestu celeho narazniku... Za 1. je to drahy za 2. to nevypada uplne tak, jak si myslis, ze by to vypadalo. Je to proste videt, ze je to tam dodelavany.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.