tttt Vloženo 17. Květen 2007 Vloženo 17. Květen 2007 Dobrý den, vlastním Fabii ve světlém interieru Elegance. Moc Vás prosím o radu, kdo máte zkušenosti s mitím sedaček u tohoto typu. Mám strach, aby se mi neudělali ,,čmouhy´´, proto Vás prosím, jakým přípravkem mám tento interier čistit. Předem děkuji za každou radu. Citovat
OloZX6R Vloženo 17. Květen 2007 Vloženo 17. Květen 2007 Hlavně nečistit ručně, jedině strojně, tak 1 až 2 krát za rok,,,ručně vždy nějakej prostředek špínu uvolní, ale při utírání se zase špína zacpe do sedaček...měl jsem rs sedadla, tak vím o čem píšu,, Citovat
Tonny Vloženo 17. Květen 2007 Vloženo 17. Květen 2007 Hlavně nečistit ručně, jedině strojně, tak 1 až 2 krát za rok,,,ručně vždy nějakej prostředek špínu uvolní, ale při utírání se zase špína zacpe do sedaček...měl jsem rs sedadla, tak vím o čem píšu,, Olo má pravdu pokud je skvrnka maličká jde udělat doma ale pokud je to něco většího jedině strojně. Kamarád si vždy jednou za rok nechá vyčistit RS sedačky a stojí ho to kolem 1000kč a vysledek je super Citovat
brunoos Vloženo 18. Květen 2007 Vloženo 18. Květen 2007 Jednou za rok vyhodit sedačky z auta, zhodit čalounění, pořadně to vyprat, usušit a šup s tim spatky do auta. Vikendova akcička a nestoji to nic a vim že je 100% vyprane. Citovat
ivanr Vloženo 18. Květen 2007 Vloženo 18. Květen 2007 Taky to řeším. Na malé skvrny jsem si troufnul, ale celkovou očistu jsem chtěl svěřit servisu. Netušil jsem, že se potahy dají jednoduše stáhnout a zase nasadit. Je v tom nějaký fígl nebo se to dá v pohodě, a po vyprání je lépe naimpregnovat nějakou apreturou ?či Díky Citovat
Maverick Vloženo 20. Květen 2007 Vloženo 20. Květen 2007 inanr: No potahy se stahnout a zase natahnout daji, ale zas tak jednoduse tedy skutecne ne. Jak psal brunoos, je to vikendova akcicka. Citovat
brunoos Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Taky to řeším. Na malé skvrny jsem si troufnul, ale celkovou očistu jsem chtěl svěřit servisu. Netušil jsem, že se potahy dají jednoduše stáhnout a zase nasadit. Je v tom nějaký fígl nebo se to dá v pohodě, a po vyprání je lépe naimpregnovat nějakou apreturou ?či Díky Já mam možná tu vyhodu že vidavam při práci čalounika, tak člověk pochyti par věci co a jak a hlavně co si mužu z potahem dovolit dělat. jinak jsem to ničim neimpregnoval, ani mě to nenapadlo. Citovat
Benik Vloženo 31. Květen 2007 Vloženo 31. Květen 2007 a co když tam mám vyhřívané sedačky? to asi jen tak nesundám ten potah a nehodím to do pračky ne? výhřev je přilepen na potahu? Citovat
profor Vloženo 31. Květen 2007 Vloženo 31. Květen 2007 Výhrev je nalepený na sedáku nie na poťahu.... Skôr by som sa bál tých drôtov pri praní ale ide to aj s nimi... aktuálne foto heheh a co když tam mám vyhřívané sedačky? to asi jen tak nesundám ten potah a nehodím to do pračky ne? výhřev je přilepen na potahu? Citovat
camilo Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 Výhrev je nalepený na sedáku nie na poťahu....Skôr by som sa bál tých drôtov pri praní ale ide to aj s nimi... aktuálne foto heheh a co když tam mám vyhřívané sedačky? to asi jen tak nesundám ten potah a nehodím to do pračky ne? výhřev je přilepen na potahu? prof, poznas prosim ta v okoli pk ba alebo aspon do 50-80km firmu spolahlivu co mi to urobi? mam tam vyhrev a aj airbagy, neviem komu to mam zverit, dik. Citovat
fabka2004 Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 co tak si dat potahy a tie raz za cas vyprat a nemate co riesit. BTW: ja auto co mam po 3,5r vyzeraju povodne potahy ciste, takze ani nemusim este kupovat potahy na potahy Citovat
camilo Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 (editace) co tak si dat potahy a tie raz za cas vyprat a nemate co riesit.BTW: ja auto co mam po 3,5r vyzeraju povodne potahy ciste, takze ani nemusim este kupovat potahy na potahy porozmyslame, ale aj tak ak by som ich tam chcel dat to chcem mat ciste...ako je hruby ten potah? som to este nevidel, ako je to s vyhrevom? je to citit asi menej ...? co bagy v sedackach v pripadne buracky? v poho? Editováno: 1. Červen 2007, autor: camilo Citovat
fabka2004 Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 su aj potahy specialne ak mas bocne bagy, tak treba mat aj potahy ktore su na to urcene. the best one potahy na SK trhu robi firma MAD, tusim www.autopotahy.sk sidlia v Roznave?, ale posielaju postou, maju aj origo latky, aj rozne ine kombinacie, len ta cena.... ale za kvalitu sa plati a krive slovo som na nich este nepocul. Ak budem chciet lepsie potahy isto pojdem do tychto, ak budem chciet noname tak v supermarketoch do 1000 Sk celkom prijatelne Citovat
camilo Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 (editace) su aj potahy specialne ak mas bocne bagy, tak treba mat aj potahy ktore su na to urcene.the best one potahy na SK trhu robi firma MAD, tusim www.autopotahy.sk sidlia v Roznave?, ale posielaju postou, maju aj origo latky, aj rozne ine kombinacie, len ta cena.... ale za kvalitu sa plati a krive slovo som na nich este nepocul. Ak budem chciet lepsie potahy isto pojdem do tychto, ak budem chciet noname tak v supermarketoch do 1000 Sk celkom prijatelne jjpocul som o nich resp cital aj tu ze su super z toho MADu, ale je aj nieco lacnejsie v tomto Elegance zltom??? kukam prave ich stranku a tu galerku, neviete ci robia aj fabie tie potahy na volant, riadiacu a rucnu brzdu? bo vypada to bombovo.... Editováno: 1. Červen 2007, autor: camilo Citovat
P2M Vloženo 1. Červen 2007 Vloženo 1. Červen 2007 No ač se MAD řadí v svém oboru na špičku, pořád je to děs. Za to, co si za svoje výtvory "pýtají", ti firma udělá tepování min. 4x... Citovat
Pat Vloženo 3. Červen 2007 Vloženo 3. Červen 2007 Je potřeba dávat bacha, aby se to při praní nesrazilo, pak to tam nenatáhneš zpátky. Vlastní zkušenost. Citovat
fabka2004 Vloženo 3. Červen 2007 Vloženo 3. Červen 2007 ale nikto z Vas nepozna kvalitnejsiu nahradu, tak co? ja ich potahy enmam (zatial z financnej stranky), ale planujem ich kupit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.