Přejít na obsah

Velmi bohata zmes paliva

blades

Doporučené příspěvky

Caute

Mam Octavku 1,6 55kW. Vcera som bol na STK a jednoducho som nepresiel. Problem bol v tom, ze som mal velmi vysoke emisie vo vyfukovych plynoch. Tak mi muz s STK povedal, ze mam vymenit LAMBDA SONDU. Tak som nevahal a hned som siel ku kamosovi do servisu. Tam to vsetko ponapajal kablikami - ako pri operacii - a stroj mu vyhodil, ze mam velmi bohatu zmes, dalej povedal, ze LAMBDA sonda je v poriadku, katalyzator je v poriadku. Tak zacal hladat pricinu:

- vymenil sviecky, precistil rozdelovac, vymenil nejaku cievku

Trapil sa s tym 4 hodiny a nic nepokonal. Povedal mi, ze zozenie este riadiacu jednotku a ak to nie tak, ze da vycistit vstrekovace. Ked pridal tak z vyfuku vybehla ciernota - vsetko tam bolo cierne. Neviete mi poradit niekto, co by to mohlo byt za problem.

Pomoooooooooooooc!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute

Mam Octavku 1,6 55kW. Vcera som bol na STK a jednoducho som nepresiel. Problem bol v tom, ze som mal velmi vysoke emisie vo vyfukovych plynoch. Tak mi muz s STK povedal, ze mam vymenit LAMBDA SONDU. Tak som nevahal a hned som siel ku kamosovi do servisu. Tam to vsetko ponapajal kablikami - ako pri operacii - a stroj mu vyhodil, ze mam velmi bohatu zmes, dalej povedal, ze LAMBDA sonda je v poriadku, katalyzator je v poriadku. Tak zacal hladat pricinu:

Trapil sa s tym 4 hodiny a nic nepokonal. Povedal mi, ze zozenie este riadiacu jednotku a ak to nie tak, ze da vycistit vstrekovace. Ked pridal tak z vyfuku vybehla ciernota - vsetko tam bolo cierne. Neviete mi poradit niekto, co by to mohlo byt za problem.

Pomoooooooooooooc!!!!!!!

Asi blbá otázka, vymazal závadu v rejstříku závad RJ přes diagnostiku? Kolik km jsi od výměny lambdy najel? Říká se, že po výměně lambdy by se mělo ujet alespoň 70km, aby se vše srovnalo. Ještě by bylo možná dobré vyčistit klapku.

Víc ti asi nepomohu

Odkaz ke komentáři

Caute

Pomoooooooooooooc!!!!!!!

Asi blbá otázka, vymazal závadu v rejstříku závad RJ přes diagnostiku? Kolik km jsi od výměny lambdy najel? Říká se, že po výměně lambdy by se mělo ujet alespoň 70km, aby se vše srovnalo. Ještě by bylo možná dobré vyčistit klapku.

Víc ti asi nepomohu

Lambda bola menena asi zhruba pred rokom a praveze nebola v rejstriku ziadna zavada. A takdam este vycistit klapku a uvidime. Inac dnes som vypol bateriu a zresetoval riadiacu jednotku tak hodnoty CO boli 0,25 teda uz v povolenej hranici 0,30% len ostatne hodnoty HC a CO2 boli este kusok zle. Ale dakujem ti.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...