Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar,hledam nejaky program kde bych si mohl nakreslit jaksi nabytek a pak vytisknout a dát dalsim lidem na vypracovani.vim ze takovy jsou jen nevim jak se menujou.. neznate nekdo nejakej ? diky :)

cau..jak kdyz byl jeste na stredni tak jsme pouzivali TurboCad 2006, ted uz myslim vysla 07 a nez jsem odchazel, tak skola zakoupila FloorPlan 3D a nebo jeste jsme delali v Arconu, ale ten je spis zameren na budovy.

floorplan,tam nám to dělali v shopu když sme kupovali skříně

na netu jsou nějaké Free a docela šly-hledej.Ten co mám já je profi,ale je dost drahý a pouze s licenci na 2 PC.

• Autor
na netu jsou nějaké Free a docela šly-hledej.Ten co mám já je profi,ale je dost drahý a pouze s licenci na 2 PC.

a jak se menuje?

To nevím.Přišla mi tu s docela povedeným návrhem nějaká paní a říkala,že program byl free na netu.Já mám tento- http://www.pro100.cz/galerie.html

Je tam ke stažení i nějaké demo

Upraveno od cosby

Dobrej je i Kitchen Draw a Pro 100, na netu je i nějaké free.

já si nábytek i dům modeloval v CATIA V5R17

• 11 měsíců později...
  • Autor
já si nábytek i dům modeloval v CATIA V5R17

co jsem koukal tak docela složitý

catia4.jpg

Zdar,hledam nejaky program kde bych si mohl nakreslit jaksi nabytek a pak vytisknout a dát dalsim lidem na vypracovani.vim ze takovy jsou jen nevim jak se menujou.. neznate nekdo nejakej ? diky :)

Skus Google Skets up ja som vnom kreslil nejakeveci. Je tam aj par kusov nabytku ale skor americky styl ale na ovladanie velmi jednoduche. A je to free staci nainstalovat a daju sa stiahnut aj rozne kniznice podla toho co potrebujes, vsak si to pozri :

tu su ukazky ukazky

a tu sa to da stiahnut download

alebo ked nechces nic instalovat tak skus toto ale musis sa tu zaregistrovat.

Upraveno od misom

• Autor

Kouknu se po tom děkuji ..........

Poradíte mi nějaký program na návrh interiéru baráku?

Zkusím ten google.

Upraveno od zabiak

• Autor

zabijaku jak ti to de?:) v tom od google

zabijaku jak ti to de?:) v tom od google

Zatím jsem to pořádně nevyzkoušel jen tak zběžně. Je to zajímavé dají se do toho stahovat věci. Postele nábytek...

Ale je to docela pomalé. Ale musím to vyzkoušet pořádně zatím jsem si v tom hrál asi 2minuty takže nemůžu pořádně posoudit

• Autor

ja na to teprv musim čihnout, neni nejak cas :(

Zatím jsem to pořádně nevyzkoušel jen tak zběžně. Je to zajímavé dají se do toho stahovat věci. Postele nábytek...

Ale je to docela pomalé. Ale musím to vyzkoušet pořádně zatím jsem si v tom hrál asi 2minuty takže nemůžu pořádně posoudit

SOm sa pozeral na najnovsiu verziu tak sa to celkovo spomalilo. Ale ked si povypinas tienovania a odrazy slnka tak sa to trosku zrychli.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.