luke.bean Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jsou ruzne prumery naboju kol? Ja mam TDI 66 a tusim ze bych mel mit 56.2mm,ale nejsem si jistej. Ale hlavni dotaz je,jestli se na nekterych motorizacich lisi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 A nemyslis nahodou 57,1mm? Jinak to je urco u vsech motorizaci O1 i F stejny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Přesně tak, je to u všech Octavií stejné. A jak píše Martyp je to 57,1 mm. Na jedné sadě kol má adaptéry z 63,3 na 57,1. Ale teď jsem se díval do chytré knížky a tam píšou 57 mm. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Nevedel jsem to jiste,strelil jsem to tak nejak od boku.. Ale Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.