Ondrero Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 To moc dobře vím.Však to taky ještě není 100% hotové.Na ten držák si scháním nějakou srozumitelnou nálepku že se jedná o práškovej hasičák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Nějak se mi ta červená nelíbila Notypyco tuning hasicaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vran Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Tak trošku oživíme diskusi. Máme v rodině tři auta a každé má hasičák. Dva jsou 2kg a já v kufru vozím 6kg hasičák (také profesní deformace) s vyšší hasivostí (34A, 233B, C). Držák je přidělán na 3mm hliníkové výztuze přišroubované ke kastli. jediné co jsem musel vrtat byly díry do výztuhy pro připevnění držáku hasičáku. Fotky jsou z mobilu, lepší nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.