Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Zdravim, pochlubte se kde tankuje (jako u jake pumpy) natural 98 a naopak s kterou mate spatne zkusenosti

N98 u Agipu a na Shellce V-Power Racing lol

špatne zkušenosti nemám žádné protože u benzinek v jzd a různych malých soukromníků netankuju.

Tankuji pouze Shell a Agip.

Editováno: , autor: Marios
Vloženo

Ja u neznackovych pump netankuju, takze Robin Ojl je out...

Jinak jeste jsem zapomel na Slovnaft, tam taky casto tankuju, maji celkem hodně slusnou devadesatosmicku...

Vloženo

Ja chodím na Slovnaft, lebo tam je 98 za cenu V-power (čo je len N95). A kvalita vyzerá byť OK, lebo auto nemalo tendenciu cukať a pod. Ale práve nedávno N98 zrušili a majú už len 100 oktánový EVO benzín. Tak jazdím na ten. Ale je drahší :(

Vloženo
Ja chodím na Slovnaft, lebo tam je 98 za cenu V-power (čo je len N95). A kvalita vyzerá byť OK, lebo auto nemalo tendenciu cukať a pod. Ale práve nedávno N98 zrušili a majú už len 100 oktánový EVO benzín. Tak jazdím na ten. Ale je drahší :(

tak o Slovnaftu jsem vzdycky slysel jenom pozitiva

Vloženo

Dobrá je Benzina a 100 oktanová verva.Je levnější než V-power99 a je znát rozdíl oproti klasické N98.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Dobrá je Benzina a 100 oktanová verva.Je levnější než V-power99 a je znát rozdíl oproti klasické N98.

Shell Vpower99 už neexistuje. Už je pouze 100oktanová verze

Taky jsem o tom dumal, ale říkal jsem si jiný kraj, jiný mrav :p

Vloženo

to jako, že poznáš 2 oktany JO????? :rolleyes:

Já tankuju u Shellu v-power diesel a rozdíl oproti normální naftě taky od shellu nevidím. :scooter:

Vloženo
to ja taky ne.

jinak dva oktany v benzinu podle me poznas, az kdyz mas nejakej nabušenej motor

To spíš u horšího motoru, tam se ty detonace z nízkého OČ projeví, u motorů v OII si myslím, že to nemáš šanci poznat, zvlášť když jdeš směrem k vyššímu OČ...

Vloženo
tak to ja si naopak myslim, že u těhle aut, co maj okolo 400kobyl bude rozdíl N95(91) a VPRacing znát dost a určitě to nehodí 1-2 koníky

1-2 jsem jen tak napsal, asi to bude víc koní-zajímalo by mě kolik to je třeba u OII RS, když budeš mít N95 nebo N98, například. Ví to někdo?

Vloženo

jistě, ale jak jinak poznas, na relativne slabým motoru rozdíl v oktanech? právě tímhle extremem a podle mě, čim silnější motor, tim víc oktanů potřebuje k tomu, aby jel naplno, tzn motory okolo 400-500koní poznaj rozdíl mezi N98 a VPRacing.

Vloženo

no já poznam celkem markantni rozdil mezi N95 a VP Racing. Mezi N95 a 98 rozdil poznam taky, ale hlavne teda v kultivovanosti motoru, kdezto u VPR je rozdil znatelny i dynamicky

Vloženo
no já poznam celkem markantni rozdil mezi N95 a VP Racing. Mezi N95 a 98 rozdil poznam taky, ale hlavne teda v kultivovanosti motoru, kdezto u VPR je rozdil znatelny i dynamicky

Já tedy vůbec, nebo o tom nevím, schválně zkusím povozit i někoho jiného ať řekne on.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...