mario1977 Vloženo 21. Květen 2007 Vloženo 21. Květen 2007 Ahojte, nejde mi klakso. Premeral som poistku a tá ide. Ale na volant už nejde a hlási mi tiež, že nemám airbag a pritom tam je. Neviem, či z poistky ide do relátka a potom volant, alebo ako. A ešte neviem, čo je čo na obrázku. Poradí niekto?? Ďakujem hoši Citovat
Chadwick Vloženo 21. Květen 2007 Vloženo 21. Květen 2007 No u mě také netroubil klakson, ale relátko normálně cvakalo. Takže jsem vytáhnul relátko, prostříknul sprejem na kontakty a očistil je a světe div se, opět troubí. Relátka najdeš pod volantem a dostaneš se k nim zespod od pedálů. Kryje je tam takový plast, který jde vycvaknout, možná ho bude držet i nějaký šroubek. Mělo by to být to první zleva, ale nevím, jestli osazení relátek je u všech Oktávek stejný. Ale tohle byl problém u mě. Možná budeš na tom stejně. Citovat
Ondra13 Vloženo 30. Červenec 2010 Vloženo 30. Červenec 2010 včera mi taky přestal klakson troubit, vyndal jsem ho, zkontroloval pojistku a proměřil konektor při stisknutí volantu. Volmetr ukazoval 0,0 V. Zkusil jsem klakson připojit na trafo 12V, ale nefungoval. Tak jsem koupil nový, připojil a taky nic. Pak jsem zkontroloval relátko jak píše Chadwick. Byl tam napálený kontakt mezi dvěma stýkajícími se plíšky. Stačilo je očistit, relátko osadit a už funguje Dalo to práci na půlku dopoledne a při tom taková blbost.. Citovat
zdesim Vloženo 30. Červenec 2010 Vloženo 30. Červenec 2010 pokud ma problem i s airbagem ve volantu, tak bych to typoval na krouzek pod volentem (rotacni spoj, takova ta desticka s konektory na obou stranech - je v ni namotana tenka folie s cestickama, tak jestli nepraskla) Citovat
mario1977 Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Vloženo 12. Srpen 2010 Ano, bol to kruzok, pod volantom. Vymenil som ho, vymazal chyby VAGom a vsetko ide. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.