Přejít na obsah

Barva auta

Vinnic

Doporučené příspěvky

Tak jsem nadávnou jsem náhodou zjistil že mám nárazníky v jiné barvě nežli celé auto (kastli).

Barva je tzv. Cappuccino metalíza, já tomu říkám chameleón (v techničáku to má šedo-béžová metalíza), protože na světle se to jeví jako stříbrná, ale ve stínu přechází do šeda.

No a teď k těm nárazníkům, podle mě jsou nastříkaný stříbrnou diamantovou metalízou, protože jsou světlejší nežli calé auto, tedy kovová část. Je to zajímavý, myslel jsem že ta barva má být jednotná a né že to ve škodovce nastříkaj jak se jim to hodí. Také jsem myslel že je jen přední jiný, ale jsou oba dva jiné.

Když se kouknu na jiný auta (fábky) tak ty barvy splívají ale mě ne, proč? :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem nadávnou jsem náhodou zjistil že mám nárazníky v jiné barvě nežli celé auto (kastli).

Barva je tzv. Cappuccino metalíza, já tomu říkám chameleón (v techničáku to má šedo-béžová metalíza), protože na světle se to jeví jako stříbrná, ale ve stínu přechází do šeda.

No a teď k těm nárazníkům, podle mě jsou nastříkaný stříbrnou diamantovou metalízou, protože jsou světlejší nežli calé auto, tedy kovová část. Je to zajímavý, myslel jsem že ta barva má být jednotná a né že to ve škodovce nastříkaj jak se jim to hodí. Také jsem myslel že je jen přední jiný, ale jsou oba dva jiné.

Když se kouknu na jiný auta (fábky) tak ty barvy splívají ale mě ne, proč? :angry:

ja mam viac fafii a na kazdej je odtien naraznika inaksi. mozna preto ze je to plast alebo sa to nelakuje sucastne kastlou.

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
Kastle se strika v Boleslavi, narazniky jsou z Liberce - Cadence Innovation (byvaly Peguform, predtim Plastimat) a taky se v LBC strikaji. Nepatrny odstin je docela casty, zvlaste pak u metaliz, kde je to videt jeste vic...

+ je to taky materiálem - plast vs plech Už se to tu řešilo kdysi ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...