Publikováno Květen 22, 200718 r Chlapi uz ste poculi o tom, ze SKODOVKA ide uzko kooperovat s firmou BOSCH???? Ze pry im ide dodavat pripravky na vymenu turb. :) Osobne som bol v sobotu na otvaracej akcii a bola to BOMBA. Skoda ze akcia bola malo medializovana. Prisli ste o VELA. :p :p Upraveno Květen 22, 200718 r od jogofogo
Květen 23, 200718 r Autor Bolo to v jednom servise par kilometrov od Frydku-M. Neviem presne ako sa volal ten servis Nejak na K... sa zacinal. Hovorim, ze to bolo malo medializovane. Skoda. Vecer prihodim aj zopar fotografii. Bolo fajn, kopec srandy, obcerstvenie, pivecko a taaak. Pohodova akcicka. Já jsem zatím o ničem neslyšel. Kde ta akce byla?
Květen 24, 200718 r Vecer prihodim aj zopar fotografii. Bolo fajn, kopec srandy, obcerstvenie, pivecko a taaak. Večer letos?
Květen 24, 200718 r Autor Nazorna ukazka kooperacie BOSCH a SKODA. lol Turbo neslo von, lebo tam mal blbu vzperu. Tak sa polak nasral a UFIKNUL JU. :smich: No a cuduj sa svete, za par minut bolo turbo VON. Takze ....... DOPORUCUJEM.
Květen 25, 200718 r ten co to řezal je furt naživu? udělat mi tohle někdo, tak sem zrovna asi ve vazbě...
Květen 25, 200718 r Autor Ten co to rezal je totizto MAJITEL TEJ FABKY :D Sme mu hovorili ze to pojde aj inac ale on povedal ze NIE !!!! a ma pol metra rury do rezervy HEHE ten co to řezal je furt naživu?udělat mi tohle někdo, tak sem zrovna asi ve vazbě...
Květen 25, 200718 r Muzu VAm ten zbytek trubky prodat na pamatku=)))))))))))))))))Akce to byla fakt bomba, jeste ted ,kdyz si vzpomenu , tak se valim po zemi=)))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.